Įkraunama...
Įkraunama...

UK gimusio vaiko Grįžimo į Lietuvą pažymėjimas

QUOTE(_Aushra_ @ 2011 12 30, 12:21)
sveiki, gal galite ideti tikslia nuoroda del gimimo liudijimo legalizavimo (Apostilles) anketa kuria reikia issiusti, nes niekaip nerandu, ir kur reikia pervesti jiems 30svaru

Aš viską surašius ankstesniame poste. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif as noriu cia issiverst ir patvirtint ambasadoj gimimo liudijima, kad Lietuvoj butu maziau galvos skausmo, tik kad man kylo klausimas ar reikia verst ir ta puse kur postile uzdeta? ir jai siunti elektroniniu pastu ir gauni taip pat, ar nieko tokio kad bus atspausdinta ant paprasto A4 formato lapo, ar geriau prasyt kad atsiustu isversta pastu? g.gif gal galit ka patart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2012 01 08, 20:47)
Sveikos mamytes smile.gif  as noriu cia issiverst ir patvirtint ambasadoj gimimo liudijima, kad Lietuvoj butu maziau galvos skausmo, tik kad man kylo klausimas ar reikia verst ir ta puse kur postile uzdeta? ir jai siunti elektroniniu pastu ir gauni taip pat, ar nieko tokio kad bus atspausdinta ant paprasto A4 formato lapo, ar geriau prasyt kad atsiustu isversta pastu? g.gif  gal galit ka patart 4u.gif

Na jūs nunešit išversti jau legalizuotą gimimo liudijimą ir jie patys ten žino ką daryt. 4u.gif
O dėl siuntimo el.paštu - nežinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuulia @ 2012 01 08, 23:26)
Na jūs nunešit išversti jau legalizuotą gimimo liudijimą ir jie patys ten žino ką daryt. 4u.gif
O dėl siuntimo el.paštu - nežinau. ax.gif

Na taip jai nunest, bet as galvojau gal paprasciau elektroniniu budu g.gif , nes ten raso kad ir taip galima ax.gif , bet vis tiek aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2012 01 08, 23:17)
Na taip jai nunest, bet as galvojau gal paprasciau elektroniniu budu g.gif , nes ten raso kad ir taip galima  ax.gif , bet vis tiek aciu uz ats  4u.gif

Manau tiksliausia būtų pasiskambinti arba el.paštu pasiteirauti ambasados. 4u.gif
Nors kiek esu girdėjus atsiliepimų, kad pačios ten nieko nežino ir nusišneka. blush2.gif

O dėl vertimo manau galima ir grįžus išsiversti asmeniškai aš Kaune mokėjau 70Lt ir padarė per parą. 4u.gif
Atsakyti
Greiciausiai taip ir reiks daryt 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,mamytes smile.gif Gal uzduosiu ir kvaila klausima 4u.gif ,bet atsivertus Legalisation application form del apostiles, ten reik pildyti varda, pavarde ir pan. Tai viska pildyti vaiko vardo ar savo, tarkim mamos? Aciu uz pagelbejima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriciukas @ 2012 04 18, 13:21)
Laba diena,mamytes smile.gif Gal uzduosiu ir kvaila klausima  4u.gif ,bet atsivertus Legalisation application form del apostiles, ten reik pildyti varda, pavarde ir pan. Tai viska pildyti vaiko vardo ar savo, tarkim mamos? Aciu uz pagelbejima smile.gif

Vajėi net nebepamenu, bet žinok man regis vaiko vardą lyg rašiau, nes tikrai kažką apie jį rašiau. biggrin.gif Reiktų pasiskaityti vėl, bet tingisi ieškotis tų formų dabar. blush2.gif
Kadangi pavėluotai bandžiau atsakyti, tai tu pasakyk ką rašei ar vaiko ar savo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuulia @ 2012 04 29, 23:51)
Vajėi net nebepamenu, bet žinok man regis vaiko vardą lyg rašiau, nes tikrai kažką apie jį rašiau. biggrin.gif  Reiktų pasiskaityti vėl, bet tingisi ieškotis tų formų dabar. blush2.gif
Kadangi pavėluotai bandžiau atsakyti, tai tu pasakyk ką rašei ar vaiko ar savo. 4u.gif

Moketojas raso savo varda, o ne vaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu klausima. Ar asmens grizimo pazymejimas (AGP) yra isduodamas ta pacia diena kai nuvaziuoji i ambasada su visais dokumentais? Ambasados puslapyje raso, kad APG isduodamas ta pacia diena, taciau taip pat raso, kad del sio dokumento reikia viena karta atvykti i ambasada, arba pateikiant prasyma is duoti asmens grizimo pazymejima ir kitus dokumentus, arba atsiimant APG. Tai kai nuvaziuosim i ambasada su visais dokumentais mums dar APG ne isduos? Pirma karta nuvaziave parasysim tik prasyma? Ir turesim pasakyti kada norim, kad isduotu APG? Nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tango.. @ 2012 05 02, 21:07)
Sveikos 4u.gif
Turiu klausima. Ar asmens grizimo pazymejimas (AGP) yra isduodamas ta pacia diena kai nuvaziuoji i ambasada su visais dokumentais? Ambasados puslapyje raso, kad APG isduodamas ta pacia diena, taciau taip pat raso, kad del sio dokumento reikia viena karta atvykti i ambasada, arba pateikiant prasyma is duoti asmens grizimo pazymejima ir kitus dokumentus, arba atsiimant APG. Tai kai nuvaziuosim i ambasada su visais dokumentais mums dar APG ne isduos? Pirma karta nuvaziave parasysim tik prasyma? Ir turesim pasakyti kada norim, kad isduotu APG? Nieko nesuprantu blush2.gif

dar paciai neteko tvarkytis AGP,bet neuzilgo ir man reiks sio dokumento,tai siek tiek pasidomejau. radau informacijos kad ta AGP gali isduoti ta pacia diena kai parasot prasyma,arba gali ji atsiusti pastu,pasirinkus kuriai dienai reikia,nes tas AGP nuo isdavimo datos galioja dvi savaites,
Atsakyti
QUOTE(joka8 @ 2012 05 02, 23:26)
dar paciai neteko tvarkytis AGP,bet neuzilgo ir man reiks sio dokumento,tai siek tiek pasidomejau. radau informacijos kad ta AGP gali isduoti ta pacia diena kai parasot prasyma,arba gali ji atsiusti pastu,pasirinkus kuriai dienai reikia,nes tas AGP nuo isdavimo datos galioja dvi savaites,

Vadinasi, as galiu nuvaziuoti, tarkim, rytoj, parasyti prasyma ir paprasyti, kad man atsiustu AGP kokiai birzelio 1d? Gerai supratau?
Atsakyti