Įkraunama...
Įkraunama...

UK gimusio vaiko Grįžimo į Lietuvą pažymėjimas

QUOTE(mazuulia @ 2011 12 20, 23:36)
Nea, nebūtinai skristi. smile.gif
Bet reikia dabar jums gauti full birth certificate(tik jums patiems reiks paprašyti, nes jie duoda tik birth certificate, o už full reikia sumokėti lygtais 3-4svarus), tuomet legalizuoti jį, gauti grįžimo pažymėjimą. ( na viską ka rašiau .. )  4u.gif

Dar papildysiu tas full Birth Certificate yra kur parasyti tevai, nes jeigu jus noresite daryti vaiko gryzimo dokumenta (kuris galioja tik 2 sawaites), reikes jums sita pilna gimimo sertificata legalizuoti (uzdeda postile, toki balta lapuka priklijuoja). nes Lietuvoje reikes viso sito isversto daryti pasiuka vaikucui. as cia viska susitravkiau ir issiverciau, tada lietuvoje nereikejo ieskoti vertejo. cia UK vetimas kainavo £10 ir labai greitai gavau isversta - atskanuota issiunciau vertejai. o ambasadoje reike isversto gimimo liudijomo - TIK NEPAMIRSKITE AMBASADOJE PAPRASYTI KAD TA ISVERSTA PILNA GIMIMO LIUDIJIMA JUMS PATVISTINTU, NESKITAIP LIETUVOJE VEL BUS PILNA REIKALU SU TUO PATVIRTINIMU. SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dofke1 @ 2011 12 21, 12:32)
Dar papildysiu tas full Birth Certificate yra kur parasyti tevai, nes jeigu jus noresite daryti vaiko gryzimo dokumenta (kuris galioja tik 2 sawaites), reikes jums sita pilna gimimo sertificata legalizuoti (uzdeda postile, toki balta lapuka priklijuoja). nes Lietuvoje reikes viso sito isversto daryti pasiuka vaikucui. as cia viska susitravkiau ir issiverciau, tada lietuvoje nereikejo ieskoti vertejo. cia UK vetimas kainavo £10 ir labai greitai gavau isversta - atskanuota issiunciau vertejai. o ambasadoje reike isversto gimimo liudijomo - TIK NEPAMIRSKITE AMBASADOJE PAPRASYTI KAD TA ISVERSTA PILNA GIMIMO LIUDIJIMA JUMS PATVISTINTU, NESKITAIP LIETUVOJE VEL BUS PILNA REIKALU SU TUO PATVIRTINIMU. SEKMES 4u.gif

Dabar nebereikia išversto gimimo liudijimo ambasadoi. tongue.gif
Reikia tik Lietuvoje išversto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuulia @ 2011 12 21, 12:39)

kaip gerai, palengvino mamytem siek tiek!! thumbup.gif viskas taip greiti keiciasi, tik spek gaudyti naujienas victory.gif
Atsakyti
QUOTE(dofke1 @ 2011 12 21, 18:10)
kaip gerai, palengvino mamytem siek tiek!!  thumbup.gif  viskas taip greiti keiciasi, tik spek gaudyti naujienas victory.gif

Na aš tvarkiausi rugsėjo mėnesį, tai nereikėjo jau versti. hihihi.gif
Tik balamutinausi su legalazivimu/apostile. Kol susirinkau reikiamą info ir tuomet surašiau čia, stengiausi smulkiau, kad kitoms nekiltų problemų. 4u.gif
O išsiversti reikia Lietuvoje. smile.gif Ir būtinai vaiko paso gavimui reikia to asmens grįžimo pažymėjimo. 4u.gif
Dar tokia mini info ką reikės daryti Lietuvoje. 4u.gif
Išsiversti gimimo liudijimą, tuomet eiti į metrikacijos skyrių ar kur, kad gauti gimimo liudijimą Lietuvišką. Tuomet eiti prisideklaruoti save ir vaikelį ir jau galima žygiuoti paso darytis. ax.gif O prisideklaruojant galit prašyti, o gal pasiūlys pačios dėl vienkartinės išmokos. JI PRIKLAUSO VISIEMS LIETUVOS PILIEČIAMS/VAIKAMS, nesvarbu kur gimė ir kur gyvenat. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuulia @ 2011 12 21, 18:20)
Na aš tvarkiausi rugsėjo mėnesį, tai nereikėjo jau versti. hihihi.gif
Tik balamutinausi su legalazivimu/apostile. Kol susirinkau reikiamą info ir tuomet surašiau čia, stengiausi smulkiau, kad kitoms nekiltų problemų. 4u.gif
O išsiversti reikia Lietuvoje. smile.gif  Ir būtinai vaiko paso gavimui reikia to asmens grįžimo pažymėjimo. 4u.gif
Dar tokia mini info ką reikės daryti Lietuvoje. 4u.gif
Išsiversti gimimo liudijimą, tuomet eiti į metrikacijos skyrių ar kur, kad gauti gimimo liudijimą Lietuvišką. Tuomet eiti prisideklaruoti save ir vaikelį ir jau galima žygiuoti paso darytis. ax.gif O prisideklaruojant galit prašyti, o gal pasiūlys pačios dėl vienkartinės išmokos. JI PRIKLAUSO VISIEMS LIETUVOS PILIEČIAMS/VAIKAMS, nesvarbu kur gimė ir kur gyvenat. 4u.gif

na taip, pas mane mazei jau metukai ir 4men tai mes jau senai viska susitvarkem, ir spejom vienkartine pasalpele susitvarkuti lietuvoje - paskutine diena pries pirmaji gimtadieny smile.gif thumbup.gif Lietuvoje tai siuntineja viena cia, kita ten, net galva susisuka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dofke1 @ 2011 12 22, 09:42)
na taip, pas mane mazei jau metukai ir 4men tai mes jau senai viska susitvarkem, ir spejom vienkartine pasalpele susitvarkuti lietuvoje - paskutine diena pries pirmaji gimtadieny smile.gif  thumbup.gif  Lietuvoje tai siuntineja viena cia, kita ten, net galva susisuka doh.gif  lotuliukas.gif

Joa, kai nežinai kur reikia pirmiausia eiti ir gaunasi košė, vieni siunčia ten kiti ten. unsure.gif
Mano mama prieš mum grįštant susikambino ir viską susižinojo, tai daug lengviau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuulia @ 2011 12 21, 13:39)

Ir seniau nereikejo schmoll.gif beveik pries 4 metus daremes.
Atsakyti
QUOTE(mazuulia @ 2011 12 22, 09:46)
Joa, kai nežinai kur reikia pirmiausia eiti ir gaunasi košė, vieni siunčia ten kiti ten. unsure.gif
Mano mama prieš mum grįštant susikambino ir viską susižinojo, tai daug lengviau. ax.gif

as tai e-mail'us parasiau lietuvoje i visas istaigas, atrase su visu aprasymu kaip ir ka reike pasidaryti thumbup.gif lithuania.gif
Papildyta:
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 22, 10:05)
Ir seniau nereikejo  schmoll.gif beveik pries 4 metus daremes.

man LT ambasadoje isvesta paptivtino, kad lietuvoje nereiketu ieskoti notaro, kad tai padarytu. Gryzus tik viskas reikejo susitvarkyti, visa popierizma.. viskas sutvarkyta - ramu dabar. O dar mes cia Londone pasidarem nuotraukytes panelytes mano, tai lietuvoje pasa darant sako "na nezinau ar tik sitos nuotraukos, reike nespalvotu" blink.gif o mums jau buvo likusios kelios dienos iki isvazevimo, o pasiuka darem per para, skubiai. aciu dievui atskanavo it tiko, prieme, o jau galvojau nespesim niekaip gryzti i Londona.. ohmy.gif
Atsakyti
darant AGP tik keliu menesiu vaikui reikia nuotraukytes? jei taip kaip jus ja padarot? pacios ar kaip? gal ir kvailas klausimas, bet kazkaip as net susimasciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cheeky-monkey @ 2011 12 27, 21:08)
darant AGP tik keliu menesiu vaikui reikia nuotraukytes? jei taip kaip jus ja padarot? pacios ar kaip? gal ir kvailas klausimas, bet kazkaip as net susimasciau... g.gif

Jeigu netingi paskaityk mano postą. ax.gif
Rašiau kaip reikia daryti ir nuorodą įdėjau. Šio psl pradžioi arba praeitame psl. 4u.gif
Aš dariau 5savaičių kūdikiui nuotrauką pati www.paspic.com psl, ten nurodymai yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuulia @ 2011 12 28, 02:41)
Jeigu netingi paskaityk mano postą. ax.gif
Rašiau kaip reikia daryti ir nuorodą įdėjau. Šio psl pradžioi arba praeitame psl. 4u.gif
Aš dariau 5savaičių kūdikiui nuotrauką pati www.paspic.com psl, ten nurodymai yra. 4u.gif

ACIU,jau radau 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal galite ideti tikslia nuoroda del gimimo liudijimo legalizavimo (Apostilles) anketa kuria reikia issiusti, nes niekaip nerandu, ir kur reikia pervesti jiems 30svaru
Atsakyti