paskrudo apacia ka jus dedat i skarda tepiau alieju tai pluta stora gavosi (apacia) gal geriau kepimo popieriu ar miltus? Tiesa vyras grizes is darbo pasiteiravo ar brangi savikaina to mano sedevro( ir jusu) sake neblogai buvo bendradarbiam patiko!
QUOTE (Kalinka @ 2004 03 19, 11:55) |
paskrudo apacia ka jus dedat i skarda tepiau alieju tai pluta stora gavosi (apacia) gal geriau kepimo popieriu ar miltus? Tiesa vyras grizes is darbo pasiteiravo ar brangi savikaina to mano sedevro( ir jusu) sake neblogai buvo bendradarbiam patiko! |
as bleka tik miltais pabarsciau ir viskas. niekas neprikepe ir nesukepe
QUOTE (TauRe @ 2004 03 11, 21:35) |
ismeginau vakar si recepteli tesla gavosi super, tik miltu reikejo tirkai daugiau nei 2 stiklines. bet labai gerai gavosi farsas tai nekaip, bet siandien pataisysiu, nes liko nuo vakar ir farso ir teslos, tai siandien jau skanesnis farsas bus zodziu, liuks receptelis, tik reiks atkalt farsa papasakokit koki farsa jus dedat ? |
Labai skanus buvo tie KIBINAI. Cia STRIELKINAS
QUOTE (Kalinka @ 2004 03 18, 15:11) |
vakar kepiau ! viena suvalgiau...tai buvo pirmas kibinas mano gyvenime Nu bet jie ir riebus (tesla vieni riebalai) nors vyrui tiko, bet iki karaimisku sake tai toli grazu(kepiau su farsu),sotus maistas- kuri siandien darban pietums nesese! |
o kaip jus isivaizduojat neriebius kibinus? juk paziurekit i teslos sudeti ten ieina margarinas arba sviestas ir dar grietine o sie produktai yra riebus kaip zinoma . Tada galima mielines teslos kibinus daryt jie nebus riebus ale man tai jie neskanus tiksliau sakant berysio bet gal as nemoku teslos tos padaryt . Butu idomu suzinot gal kas bandet padaryti is mielines teslos ir kam gavosi, buciau dekinga?
Na aš irgi išbandžiau Atizės receptą, tai . Dar ir užšaldžiau-bus kitam kartui . Į skardą tiesiau kepimo popierių, tai labai gerai buvo-nepridegė. .
Ach, skanu buvo
Ach, skanu buvo
QUOTE (Leida @ 2004 03 25, 14:15) |
Na aš irgi išbandžiau Atizės receptą, tai . Dar ir užšaldžiau-bus kitam kartui . Į skardą tiesiau kepimo popierių, tai labai gerai buvo-nepridegė. . Ach, skanu buvo |
bet alia tu ir razumna, aš va prisikrovus to kepimo popieriaus, o kad gramdau nuo blėkos tuos kibinus Nu visiška varvara...
QUOTE (une @ 2004 03 25, 14:48) |
o as jau kelis kartus dariau ir atradau,kad skaniausia gaunasi, kai tik viena stikline plius du kupinus saukstus grietines idedu. tikrai ne taip riebu, ir dar labiau tikruosius kibinus primena. |
Tobulinimui recepto ribu nera saunu kad atradai tai kas skaniausia tau . O del popieriaus tai jo pasitiesi ir nereik valyt, as kai turiu tiesiu o kai neturiu miltais skarda barstau
O ta folia galima naudoti tik viena karta ar daug kartu?
Beje, as irgi kepiau, tik man sausoki isejo. Kaip vaikas sako kabinai
Beje, as irgi kepiau, tik man sausoki isejo. Kaip vaikas sako kabinai
Na sumasinot jus mane! vakar irgi kepiau. Tikrai skanu! Aciu uz recepta!
P.S: jau mano tevelis toks isrankus maistui, bet netgi jis sake, kad skanu.
P.S: jau mano tevelis toks isrankus maistui, bet netgi jis sake, kad skanu.
Nu, pasiskaiciau, prisiziurejau nuotrauku, mmmm.... ir as uzsimaniau
Tik dabar dar uzduosiu keleta klausimu, o ta mes akpota idarui, zalia dedat ar virta? Ir i ta mesa dar grietineles pilat? Ar as ne taip supratau? Zinau, sakysit skonio reikalas, bet sakykit, kaip vis delto skaniau ar su kapota mesa ar su farsu?
Ir dar kiek laiko uzima gaminimas, ar nera labai sunku?
Tik dabar dar uzduosiu keleta klausimu, o ta mes akpota idarui, zalia dedat ar virta? Ir i ta mesa dar grietineles pilat? Ar as ne taip supratau? Zinau, sakysit skonio reikalas, bet sakykit, kaip vis delto skaniau ar su kapota mesa ar su farsu?
Ir dar kiek laiko uzima gaminimas, ar nera labai sunku?
QUOTE (Ingute @ 2004 03 29, 09:46) |
Nu, pasiskaiciau, prisiziurejau nuotrauku, mmmm.... ir as uzsimaniau Tik dabar dar uzduosiu keleta klausimu, o ta mes akpota idarui, zalia dedat ar virta? Ir i ta mesa dar grietineles pilat? Ar as ne taip supratau? Zinau, sakysit skonio reikalas, bet sakykit, kaip vis delto skaniau ar su kapota mesa ar su farsu? Ir dar kiek laiko uzima gaminimas, ar nera labai sunku? |
as dedu zalia mesa o kas del skonio tai tikrai skonio reikalas ar farsa ar kapota mesa det Tikrai nesudetinga gaminti o gamybos laikas priklauso nuo igudziu :)et siaip pirma kart man tai uztruko gera pusdieni. Bet rezultatas to vertas