nu ka prilibdziau as tu pirosku ,vaizdelis tai ne koks ,ir dar uzsikvieciau sveciu ragaut , ziuresim koks gi skonis kepa daba
Jei vazdelis nekoks, tai siulyciau gero snapso parupinti. Tada jau vienodai rodai bus ir vazidas ir skonis
nu prokepiau ir as...skanus labai isejo..bet vaizdelis ir nekoks...man apskritai patiekalai su miltais tikra katastrofa...o be to labai sultys ibego (beveik is visu, nors gavosi nesprangus nes dariau is kapotos mesos))...ga tesla perplonai iskociojau??? ir kazkaip prie dugno prilipo nors nepridege?
Kita kart tikiuosi dar geriau iseis
Kita kart tikiuosi dar geriau iseis
QUOTE (Gitulka @ 2004 03 17, 14:07) |
nu prokepiau ir as...skanus labai isejo..bet vaizdelis ir nekoks...man apskritai patiekalai su miltais tikra katastrofa...o be to labai sultys ibego (beveik is visu, nors gavosi nesprangus nes dariau is kapotos mesos))...ga tesla perplonai iskociojau??? ir kazkaip prie dugno prilipo nors nepridege? Kita kart tikiuosi dar geriau iseis |
vat ir man nevisada gaunasi reikia rast ta viduriuka kai neperplonai iskociot ir neperstorai nes ir taip ir taip tada gausis nebelabai skanu.
na gal ir ne labai grazus beet skonis pasaka ,nesistebiu,kodel jus po tiek daug suvalgydavot laaabai skanu,na jauciu daba kepsiu i savaite du kartus ,o i mesa pyliau 200gr.grietineles,tai net kramtyt nereik visom kas nedaret rekomenduoju
atsizvelgiant i tai kad as ju nemokejau lipdyt,tai visai gi nieko tie mano kibinai
atsizvelgiant i tai kad as ju nemokejau lipdyt,tai visai gi nieko tie mano kibinai
Saunuole, Meduza, kibinukai
siandien kepiau is puses normos. isvaizda ciki ir vyras gyre,kad skanu
bet va tesla darydama truputi suvargau,nes miltu tai tikrai daugiau reikejo deti, bet gal cia kalta ir grietine??? dejau 12 proc, tai ji skystesne....
buciau nufotkinusi, bet neliko.... vyras vietoj kotletu suslamste visuuuuuuus kibinukus
bet va tesla darydama truputi suvargau,nes miltu tai tikrai daugiau reikejo deti, bet gal cia kalta ir grietine??? dejau 12 proc, tai ji skystesne....
buciau nufotkinusi, bet neliko.... vyras vietoj kotletu suslamste visuuuuuuus kibinukus
meduza, liuks, niam niam. mano vyras jau kliedi apie kibinu sestadieni
O AS TESLA RANKOMIS ISPLOJAU BE JOKIU KOCIOJIMU IR LIUX GAVOSI..
vakar kepiau ! viena suvalgiau...tai buvo pirmas kibinas mano gyvenime Nu bet jie ir riebus (tesla vieni riebalai) nors vyrui tiko, bet iki karaimisku sake tai toli grazu(kepiau su farsu),sotus maistas- kuri siandien darban pietums nesese!
jo del riebumo,tai ir mums rieboki buvo