ką gi, rytoj bandysiu tikiuosi pirmas kibinas nebus prisvilęs
Sveikos tyliai, niekam nieko per daug nesakius, šeštadienį išbandžiau kibinus pagal tą video receptą. tešla išėjo Dėjau viską taip, kaip nurodyta. Manau, kad jeigu jau darai sviestinę tešlą, tai naivoka tikėtis, kad įdėjus kefyro vietoj grietinės bus ne taip riebu ar labiau dietiška
mėsą irgi kapojau, tik kad truputį persūdžiau. stebuklai, nes paprastai būna taip, kad druskos pamažinu
mėsą irgi kapojau, tik kad truputį persūdžiau. stebuklai, nes paprastai būna taip, kad druskos pamažinu
bijau kad man nepavyks, nors labai megstu
visad perku didziojoj Norfoj niam niam
visad perku didziojoj Norfoj niam niam
Katik issikepiau kibinu pagal Atize recepta tik dar i tesla druskos beriau galkazka ne taip padariau, bet man tesla iskeputi siek tiek per trapi, noretu tokiu stipresniu kibinu
[quote=Atize,2004 03 08, 17:03]
250 gr margarino (arba sviesto)
1 kiausinis (reikalingas isplakti ir aptepti kibinus is virsaus ) )
2 stiklines grietines
2 stiklines miltu
margarina arba sviesta reikia sutarkuoti, visus ingridientus (grietine, miltus kad tesla prie ranku neliptu) sudeti isminkyti ir formuoti kibinus kazkur gaunasi 24 kibinai apytiksliai priklauso nuo dydzio kokius darai . Idaras as darau nekaraimiska paimu farsa ipilu i ji kefyro smulkiai pjaustyto svoguno prieskoniu pagal skoni (pipirai druska) ir viska ismaissau ir darydama kibinus su saukstu i vidu dedu Niam kaip skanu
Šiandiena kepiau kibinus ir tešla dariau pagal Atizės recepta, labai patiko tik i tešla miltų dėjau ne 2 bet beveik 4 stiklines miltų. Įdarui maišiau 300g kapotos kiaulienos ir 300g kapotos jautienos (plius prieskoniai, daug svogunu ir sultinio) labai skanu gavosi
250 gr margarino (arba sviesto)
1 kiausinis (reikalingas isplakti ir aptepti kibinus is virsaus ) )
2 stiklines grietines
2 stiklines miltu
margarina arba sviesta reikia sutarkuoti, visus ingridientus (grietine, miltus kad tesla prie ranku neliptu) sudeti isminkyti ir formuoti kibinus kazkur gaunasi 24 kibinai apytiksliai priklauso nuo dydzio kokius darai . Idaras as darau nekaraimiska paimu farsa ipilu i ji kefyro smulkiai pjaustyto svoguno prieskoniu pagal skoni (pipirai druska) ir viska ismaissau ir darydama kibinus su saukstu i vidu dedu Niam kaip skanu
Šiandiena kepiau kibinus ir tešla dariau pagal Atizės recepta, labai patiko tik i tešla miltų dėjau ne 2 bet beveik 4 stiklines miltų. Įdarui maišiau 300g kapotos kiaulienos ir 300g kapotos jautienos (plius prieskoniai, daug svogunu ir sultinio) labai skanu gavosi
kas galit pasakyti kaip taisyti situacija.dariau kibinus pagal si recepta: http://www.youtube.c...h?v=907A1RJMdu4 ,
Tešlai reikia:
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g Eve margarino
4 kiaušinių
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiupsnelio druskos
Įdarui reikia:
1 kg kiaulienos sprandinės
3 svogūnų
50 g Eve margarino
0,5 (pusė) pakelio Vegetos
maltų juodųjų pipirų
šlakelio šalto virinto vandens
(tik su normom pazaidziau, nes turejau ne 1kg, bet 700gr mesos).viskas normaliai, iskepusius jau valgiau-nieko, tik pati tesla tokia sausoka, bet siaip neblogai.
taigi, ka daryt jei tesla kieta ir taip slyksciai plysta, net neiseina normaliai kibinu uzsukti, nes nuplysta?net nugara ir rankas pakirto, pasidariau kelis pavalgymui ir pasidejau viska i saldytuva. kaip taisyt padeti del teslos, sakau gal kiausinio perdaug buvo?ka daryti kad butu minkstute, normali tesla?ryt reiks baigt kept nori nenori, bet tokios nebeiskociosiu niekaip, o dar saldytuve per nakti prabuvusios dejau ir grietines daugiau nei reikejo, ir dar bandziau biski kefyro pilti, nu kaip akmuo atrodo, nemoku nupasakot. SOS!
Tešlai reikia:
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g Eve margarino
4 kiaušinių
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiupsnelio druskos
Įdarui reikia:
1 kg kiaulienos sprandinės
3 svogūnų
50 g Eve margarino
0,5 (pusė) pakelio Vegetos
maltų juodųjų pipirų
šlakelio šalto virinto vandens
(tik su normom pazaidziau, nes turejau ne 1kg, bet 700gr mesos).viskas normaliai, iskepusius jau valgiau-nieko, tik pati tesla tokia sausoka, bet siaip neblogai.
taigi, ka daryt jei tesla kieta ir taip slyksciai plysta, net neiseina normaliai kibinu uzsukti, nes nuplysta?net nugara ir rankas pakirto, pasidariau kelis pavalgymui ir pasidejau viska i saldytuva. kaip taisyt padeti del teslos, sakau gal kiausinio perdaug buvo?ka daryti kad butu minkstute, normali tesla?ryt reiks baigt kept nori nenori, bet tokios nebeiskociosiu niekaip, o dar saldytuve per nakti prabuvusios dejau ir grietines daugiau nei reikejo, ir dar bandziau biski kefyro pilti, nu kaip akmuo atrodo, nemoku nupasakot. SOS!
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 07, 04:50)
kas galit pasakyti kaip taisyti situacija.dariau kibinus pagal si recepta: http://www.youtube.c...h?v=907A1RJMdu4 ,
Tešlai reikia:
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g Eve margarino
4 kiaušinių
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiupsnelio druskos
Įdarui reikia:
1 kg kiaulienos sprandinės
3 svogūnų
50 g Eve margarino
0,5 (pusė) pakelio Vegetos
maltų juodųjų pipirų
šlakelio šalto virinto vandens
(tik su normom pazaidziau, nes turejau ne 1kg, bet 700gr mesos).viskas normaliai, iskepusius jau valgiau-nieko, tik pati tesla tokia sausoka, bet siaip neblogai.
taigi, ka daryt jei tesla kieta ir taip slyksciai plysta, net neiseina normaliai kibinu uzsukti, nes nuplysta?net nugara ir rankas pakirto, pasidariau kelis pavalgymui ir pasidejau viska i saldytuva. kaip taisyt padeti del teslos, sakau gal kiausinio perdaug buvo?ka daryti kad butu minkstute, normali tesla?ryt reiks baigt kept nori nenori, bet tokios nebeiskociosiu niekaip, o dar saldytuve per nakti prabuvusios dejau ir grietines daugiau nei reikejo, ir dar bandziau biski kefyro pilti, nu kaip akmuo atrodo, nemoku nupasakot. SOS!
Tešlai reikia:
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g Eve margarino
4 kiaušinių
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiupsnelio druskos
Įdarui reikia:
1 kg kiaulienos sprandinės
3 svogūnų
50 g Eve margarino
0,5 (pusė) pakelio Vegetos
maltų juodųjų pipirų
šlakelio šalto virinto vandens
(tik su normom pazaidziau, nes turejau ne 1kg, bet 700gr mesos).viskas normaliai, iskepusius jau valgiau-nieko, tik pati tesla tokia sausoka, bet siaip neblogai.
taigi, ka daryt jei tesla kieta ir taip slyksciai plysta, net neiseina normaliai kibinu uzsukti, nes nuplysta?net nugara ir rankas pakirto, pasidariau kelis pavalgymui ir pasidejau viska i saldytuva. kaip taisyt padeti del teslos, sakau gal kiausinio perdaug buvo?ka daryti kad butu minkstute, normali tesla?ryt reiks baigt kept nori nenori, bet tokios nebeiskociosiu niekaip, o dar saldytuve per nakti prabuvusios dejau ir grietines daugiau nei reikejo, ir dar bandziau biski kefyro pilti, nu kaip akmuo atrodo, nemoku nupasakot. SOS!
mano receptas panasus tik vietoj maargarino dedu 2 pokelius tikro sviesto t.y po 200gr ir sviesta tarkuoju trinu tarp ranku su miltais ir dedu grietine bei kiausinius. Gaunasi kuo puikiausiai ir vegetos tiek nededdu ir vandens i mesa pilti ne slakeli o daugiau
sako su sviestu darant dar kietesne tesla gaunasi.na su laiku issiaiskinsiu visas subtilybes ir pakeitus receptura pagal save, galesiu pasidalinti patarimais
(si karta tesla perminkiau su mineraliniu,tai pasitaise situacija.kolkas kibinai saldytuve,kepsiu vakare-parasysiu ar skonis nenukentejo )
(si karta tesla perminkiau su mineraliniu,tai pasitaise situacija.kolkas kibinai saldytuve,kepsiu vakare-parasysiu ar skonis nenukentejo )
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 07, 19:40)
sako su sviestu darant dar kietesne tesla gaunasi.na su laiku issiaiskinsiu visas subtilybes ir pakeitus receptura pagal save, galesiu pasidalinti patarimais
(si karta tesla perminkiau su mineraliniu,tai pasitaise situacija.kolkas kibinai saldytuve,kepsiu vakare-parasysiu ar skonis nenukentejo )
(si karta tesla perminkiau su mineraliniu,tai pasitaise situacija.kolkas kibinai saldytuve,kepsiu vakare-parasysiu ar skonis nenukentejo )
ka tik iskepiau ir kepu daug metu nes si recepta gavau is traku kavines ir dar darant kibinu palotelius nenaudoti ne kruopelytes miltu Drauge ant lentos pasibarste miltu tai jai sunkiai lipinosi, o su margarinu man visai nepatinka ir sunkiai gaunasi kaip ir su sviesto misiniu
QUOTE(janiku @ 2010 02 07, 19:20)
ka tik iskepiau ir kepu daug metu nes si recepta gavau is traku kavines ir dar darant kibinu palotelius nenaudoti ne kruopelytes miltu Drauge ant lentos pasibarste miltu tai jai sunkiai lipinosi, o su margarinu man visai nepatinka ir sunkiai gaunasi kaip ir su sviesto misiniu
o is kur gauni tikro sviesto?itikinai, reiks meginti kada ir kaip tu siulai kokia tesla gaunasi, trapesne ar minkstesne?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.