Tai tavo irgi gražuoliai O svarbiausia juk skonis
O už mane jų irgi nieks neminkė, pati minkiau, tik formą bandžiau išgaut tokią kaip kad kibininėse padaro
va, o as siandien kazkaip netycia Discovery programa isijungiau, o ten rode Trakus ir kaip karaimai kibinus gamina bet isijungiau tik pati gala, tai ismokau tik graziai kibinus "sulankstyti" o tesla tai ten pas juos kazkokia mieline pasirode, tokia issiputusi turbut dabar ne karta rodys, tai gal vel uztaikysiu pasiziureti viska nuo pradziu
nu nezinau cia visas forumas kibinu manija uzsikrete, o jau laivos su kotryna koki kibinai niam niammmmmm atrodo, nu vsio leksiu ir as ryt mesos pikti, tik man galit nurodyti, nes tingiu skaityti pagal kuri jus cia recepta visos darot
QUOTE (trola @ 2004 03 14, 19:24) |
va, o as siandien kazkaip netycia Discovery programa isijungiau, o ten rode Trakus ir kaip karaimai kibinus gamina bet isijungiau tik pati gala, tai ismokau tik graziai kibinus "sulankstyti" o tesla tai ten pas juos kazkokia mieline pasirode, tokia issiputusi turbut dabar ne karta rodys, tai gal vel uztaikysiu pasiziureti viska nuo pradziu |
nu vat aš irgi kai kažkada klausiau vyresnės kartos atsovų kaip gamint tikruosius kibinus, tai man būtent ir nurodė mielinę tešlą, tik aš kažkur užkišau tą receptą ir dar atseit karaimai dar ir kopūstų įdeda į tuos kibinus Ar čia pas juos kažkokia atskira rūšis kibinų yra, į kurių sudėtį ir kopūstas įeina Ai nebepamenu
QUOTE (vilmuke @ 2004 03 14, 19:35) |
nu nezinau cia visas forumas kibinu manija uzsikrete, o jau laivos su kotryna koki kibinai niam niammmmmm atrodo, nu vsio leksiu ir as ryt mesos pikti, tik man galit nurodyti, nes tingiu skaityti pagal kuri jus cia recepta visos darot |
Tešlą dariau pagal Atizes receptuką, o mėsytę ruošiau pagal savo
Laiva ir Kotryna, ar jums musu negaila? Nu ***** seile iki grindu man nutyso
QUOTE (PilvuLka @ 2004 03 15, 08:09) |
Laiva ir Kotryna, ar jums musu negaila? Nu ***** seile iki grindu man nutyso |
Cia mes taip bandom uzkresti kibinu manija visas Tikrai labai skanu
QUOTE (laiva @ 2004 03 14, 12:36) |
Nu niam niam kaip skanu gavosi Į tuos 600 g mėsos susmulkinau tokius vidutinius, gal kiek didesnius 5 svogūnus. Forma, aišku, ne gražuolė Bet svarbu valgoma ir netgi labai |
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhmmmmmmmmm net seile nuvarvejo Dieve, kaip skaniai jie atrodo!
Mamkos parasykite pilna recepta, bo atskirai kaip skaitau, tai negaliu susigaudyti(ka padarysi jei igudziu neturiu)
Laukiu, laukiiu, nes oi kaip noriu valgyti
nu mamkos kadangi jus taip uzsikretet tai paieskosiu to tikrojo kibinu recepto, bet is anksto sakau nu berysio jis man (bandziau bent 2 kartus ir puse kibinu bomzas nukeliavo ) fe tesla mieline o viduj kopustai svogunai ir mesos truputis. Man tesla patinka tik tokia kaip jau cia minejau auksciau o idaras cia jau pagalkiekvieno asmenini skoni man skaniau su farsu (nors kitiem nelabai). Mano nuomone pavykusiu kibinu idaras tik tada kai prakandus isbega skystis .
QUOTE (Atize @ 2004 03 15, 13:00) |
nu mamkos kadangi jus taip uzsikretet tai paieskosiu to tikrojo kibinu recepto, bet is anksto sakau nu berysio jis man (bandziau bent 2 kartus ir puse kibinu bomzas nukeliavo ) fe tesla mieline o viduj kopustai svogunai ir mesos truputis. Man tesla patinka tik tokia kaip jau cia minejau auksciau o idaras cia jau pagalkiekvieno asmenini skoni man skaniau su farsu (nors kitiem nelabai). Mano nuomone pavykusiu kibinu idaras tik tada kai prakandus isbega skystis . |
Nea, bandysiu daryti pagal tavo recepta tik nezinau kaip tas farsas gausis, taigi gali neieskoti to tikrojoo recepto
Papildyta @ [mergetime]1079349531[/mergetime]
O dar noriu paklaust, jei as nevalgau kiaulienos ar galiu vietoj jos ideti jautienos+avienos? Nebus per kietas ir per sausas idaras .
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 03 15, 13:09) |
Nea, bandysiu daryti pagal tavo recepta tik nezinau kaip tas farsas gausis, taigi gali neieskoti to tikrojoo recepto Papildyta @ [mergetime]1079349531[[b]*Atize rgetime] [/b] O dar noriu paklaust, jei as nevalgau kiaulienos ar galiu vietoj jos ideti jautienos+avienos? Nebus per kietas ir per sausas idaras . |
taip zinoma kad galima kiti netgi grybu ideda na cia vegetarms aktualiau. O del avienos ir jautienos idaro pasiklausk kaip laiva daro, nes ji panasiai kazkaip daro.
Laiva auuu parasyk savo idaro recepta.