QUOTE(koalyte @ 2009 04 02, 15:31)
o ar galima is vakaro kibinus "nulipdyti", o kepti tik ant rytojaus? Ir kur juos laikyti? Saldytuve?
nemanau. turbut dzius.
tesla galima pasidaryti is vakaro ir atskirame indelyje susikapoti mesyte sumarinuoti, laikyti saldytuve.
tad rytdienai liktu tik istraukus viska is saldytuvo suformuoti ir kepti.
Papildyta:
QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2009 03 26, 23:36)
Mano tesla kibinams jau uzminkyta saldytuve guli, kapota vistiena taip pat... Ryt kepsiu, pirmakart... Jei rezultatas tenkins, pasidalinsiu eiga ir photo
zyzane, kazkaip visi tyli apie aviena... Siaip, mesa neturi buti liesa, tai itariu, sprandine butu pats tas.
zyzane, kazkaip visi tyli apie aviena... Siaip, mesa neturi buti liesa, tai itariu, sprandine butu pats tas.
turbut skanu ir su vistiena,ar ne?
anksciau kepdavau tik ivairiom kiaulienos variacijom. bet ne per seniausiai isbandem marinuota kalakuto krutinele supjaustyti - skonis nuostabiausias! tad manau,pauksciai taip pat sekmingi "eis" musu kibinukams, ne tik parseliai