QUOTE(*Šešėlio_Mirtis*~ @ 2009 01 16, 21:03)
Na va, kažką iškepiau..
Atrodo, tai nelabai gražiai., užtat skanūs..
(tik prieskonių negialėkit, nes pas mane mažai.
)
prieskonių tikrai reikia nepagailėt, aš irgi po pirmojo bandymo tą patį patyriau.
o taviškiai atrodo neatlaikė spaudimo ir sprogo, bei išsiliejo skystis..., kitą kartą bandyk dėti šiek tiek mažiau mėsos ir tvirčiau užsuk pynutę
palik tame kraštelyje kur užsuki daugiau vietos, neužsuk iki pat įdaro, kad ten galėtų tešla pūstis ir rinktis garai, tada turėtų ne taip plyšti
pažiūrėk, kažkur anksčiau šioje temoje dėjau foto, kaip maniškiai prieš ir po kepimo atrodė, tai prieš kepimą tokie lyg paglebę, kaip tuščiaviduriai būtų, tačiau kepdami kuo geriausiai išsipūtė ir čiki