jau koks kibinų užraitojimas elegantiškas
sveikos merginosm kaip sakoma SOS.. nelabai turiu laiko skaityti visa tema.. ar galima tiksliai suzinoti kaip ten ta tesla padaryti? kocioti ar kaip? viska sumaisai ir kas tada?
QUOTE(Myja @ 2008 11 04, 10:28)
sveikos merginosm kaip sakoma SOS.. nelabai turiu laiko skaityti visa tema.. ar galima tiksliai suzinoti kaip ten ta tesla padaryti? kocioti ar kaip? viska sumaisai ir kas tada?
Dariau pagal šitą receptą-pavyzdį gavosi
http://pavaryk.blogs...n-receptas.html
QUOTE(Delight @ 2008 11 04, 08:35)
Pagal šitą tai nepagamintų tik neturintis rankų. Super lengvas darymas, gaunasi super skani tešla
QUOTE(Delight @ 2008 11 04, 09:35)
gaila, kad darbe neleidzia paziureti filmuko... o po to kaip ten iskocioji ir susipjaustai norimo dydzio porcijas?
Darom taip:
1. Išsipilam į dubenį visą kg miltų vienu kartu. Visą!
2. Į miltus įberiam druskos ir sudedam gabalais supjaustytą margariną (kad lengviau būtų)
3. Su rankom išgniaužom miltus ir margariną, kol jis pasiskirsto tolygiai po miltus - gaunasi tokios kaip kruopos
4. Tada mušam į miltus 3 kiaušinius ir vieną baltymą. Trynį pasidedam atskirai - su juo aptepsim kibinus
5. Pilam grietinę
6. Minkom tešlą
7. Suminkytą tešlą kišam į šaldytuvą, per tą laiką pasiruošiam įdarą
8. Traukiam tešlą iš šaldytuvo ir pasidalinam į 30 daugmaž vienodo dydžio rutuliukų
9. Iš kiek vieno rutuliuko pakočiojus darom kibiną
1. Išsipilam į dubenį visą kg miltų vienu kartu. Visą!
2. Į miltus įberiam druskos ir sudedam gabalais supjaustytą margariną (kad lengviau būtų)
3. Su rankom išgniaužom miltus ir margariną, kol jis pasiskirsto tolygiai po miltus - gaunasi tokios kaip kruopos
4. Tada mušam į miltus 3 kiaušinius ir vieną baltymą. Trynį pasidedam atskirai - su juo aptepsim kibinus
5. Pilam grietinę
6. Minkom tešlą
7. Suminkytą tešlą kišam į šaldytuvą, per tą laiką pasiruošiam įdarą
8. Traukiam tešlą iš šaldytuvo ir pasidalinam į 30 daugmaž vienodo dydžio rutuliukų
9. Iš kiek vieno rutuliuko pakočiojus darom kibiną
QUOTE(eiven @ 2008 11 05, 11:39)
Darom taip:
1. Išsipilam į dubenį visą kg miltų vienu kartu. Visą!
2. Į miltus įberiam druskos ir sudedam gabalais supjaustytą margariną (kad lengviau būtų)
3. Su rankom išgniaužom miltus ir margariną, kol jis pasiskirsto tolygiai po miltus - gaunasi tokios kaip kruopos
4. Tada mušam į miltus 3 kiaušinius ir vieną baltymą. Trynį pasidedam atskirai - su juo aptepsim kibinus
5. Pilam grietinę
6. Minkom tešlą
7. Suminkytą tešlą kišam į šaldytuvą, per tą laiką pasiruošiam įdarą
8. Traukiam tešlą iš šaldytuvo ir pasidalinam į 30 daugmaž vienodo dydžio rutuliukų
9. Iš kiek vieno rutuliuko pakočiojus darom kibiną
1. Išsipilam į dubenį visą kg miltų vienu kartu. Visą!
2. Į miltus įberiam druskos ir sudedam gabalais supjaustytą margariną (kad lengviau būtų)
3. Su rankom išgniaužom miltus ir margariną, kol jis pasiskirsto tolygiai po miltus - gaunasi tokios kaip kruopos
4. Tada mušam į miltus 3 kiaušinius ir vieną baltymą. Trynį pasidedam atskirai - su juo aptepsim kibinus
5. Pilam grietinę
6. Minkom tešlą
7. Suminkytą tešlą kišam į šaldytuvą, per tą laiką pasiruošiam įdarą
8. Traukiam tešlą iš šaldytuvo ir pasidalinam į 30 daugmaž vienodo dydžio rutuliukų
9. Iš kiek vieno rutuliuko pakočiojus darom kibiną
aciu uz issamu paaiskinima
QUOTE((Ericka) @ 2008 10 30, 21:25)
]
jau grozis........
QUOTE(doovka @ 2008 10 31, 00:28)
nebijokit ir tikrai bandykit pagal ta recepta vaizdini, as irgi dariau pirma karta labai pavyko skanus
ericka - labai graziai uzvyniojai , bet man tokios makaliuzes kaip su vistiena ir grybeliais jau nekibinai , man turi but tik su kapota mesyte kiaulytes...
ericka - labai graziai uzvyniojai , bet man tokios makaliuzes kaip su vistiena ir grybeliais jau nekibinai , man turi but tik su kapota mesyte kiaulytes...
ir man taip
QUOTE(doovka @ 2008 10 31, 00:28)
nebijokit ir tikrai bandykit pagal ta recepta vaizdini, as irgi dariau pirma karta labai pavyko skanus
ericka - labai graziai uzvyniojai , bet man tokios makaliuzes kaip su vistiena ir grybeliais jau nekibinai , man turi but tik su kapota mesyte kiaulytes...
ericka - labai graziai uzvyniojai , bet man tokios makaliuzes kaip su vistiena ir grybeliais jau nekibinai , man turi but tik su kapota mesyte kiaulytes...
O patys tikrieji ne iš avienos daromi?
butinai pabandysiu pagaminti pagal ta vaizdine medziaga
QUOTE(Atize @ 2004 03 08, 17:03)
250 gr margarino (arba sviesto)
1 kiausinis (reikalingas isplakti ir aptepti kibinus is virsaus ) )
2 stiklines grietines
2 stiklines miltu
1 kiausinis (reikalingas isplakti ir aptepti kibinus is virsaus ) )
2 stiklines grietines
2 stiklines miltu
Kepa mano kibinai pagal sita recepta kvepia skaniai, bet istezo, neliko kibiniskosusukimo tikiuos skonis bus geras
QUOTE(Muske @ 2008 11 05, 20:08)
Kepa mano kibinai pagal sita recepta kvepia skaniai, bet istezo, neliko kibiniskosusukimo tikiuos skonis bus geras
Mano praktikoj istezimas pasitaike del sviesto/margarino pakeitimo. Visad kepu su vilniaus margarinu ir kibinai, kaip kibinai buna. Viena karta drauge produktus supirkinejo, nupirko sava nuoziura margarino kepiniams. Nugi logiskai mastant, kas galetu tikt labiau, nei kepiniu margarinas kepiniams. Bet gavosi tai blynai su mesos kalneliais, nors orkaiten tai tikrai kibinus dejom