Nu šįkart dėjau daugiau sviesto- ir gavosi skanesni, bet už tai ne tokie gražūs- su celiulitu tokie O anąkart dariau su daugiau miltų- ir lygūs gavosi tada, ir pynelės neaptirpo, neprarado formos. Dėjau pjaustytą smulkiai kiaulieną- pamarinavau prieš tai- ir vandens pyliau, ir kefyro- nu nieko lygtai- bet galėtų viduje sulčių daugiau būti- bet suvalgiau tik vieną kol kas, tai gal kiti šlapesni- nes iš kitų lyg skystis bėga paspaudus...
O dar pastebėjau vieną dalyką- iš tešlos likučių padariau tokių ala šližikų- ir kokia faina konsistencija gavosi - tokie trapūs trapūs- tirpstantys burnoje - tik vat sudeginau iki juodumo, nes užsimiršau- tai tas juodas degėsis skonį gadino , tai skonio nežinau, kokio būtų- bet jei nesudeginti, tai jaučiu super šližikai būtų- bandysiu juos daryti iš tos tešlos šiemet- tik dėl pasninko reiks naudoti gal ne sviestą, o margariną (juk jis lyg ir neturi gyvulinės kilmės riebalų )- tik vat be grietinės nežinia ar išeitų tokie trapūs- nu net merkti į skystį nereiktų- ištirptų vos įsidėjus burnon- visada svajojau apie tokius šližikus
As siandien vel kepu kibinus pagal anytos recepta, receptas 30 psl. Tik tikiuosi kad iskeps, nes tokie didoki... gavosi 12 kibinu, kaip ir praeita karta.
Mano kibinai
Tikrai žiauriai jau norėčiau tų kibinų....Jaučiu-teks pasiryžti pasigaminti....
Idaro alternatyva vegetarems ir ne tik: kopustu idaras. labai skanu buvo. burokine tarka sutarkuotus kopustus, morka pakepinti kartu su svogunu. prieskoniai: pipirai, druska, tinka kmynai. ideti sviesto, ipilti balto vyno.patroskinti.
na aš vakar irgi kibinų prikepiau
buvo trys skirtingi įdarai - mėsytė, grybai ir morkos-svogūnai (man asmeniškai labiausiai patiko morkos svogūnai )
tai štai čia rezultatas (tik MB kitam kartui pageidavo didesnių )
o kibinų tešlos receptas iš šios temos (kažkas buvo įdėjęs receptą su alumi, tai jis man paprasčiausias, ir tikrai skanus. Tik iškepus jie labai traškūs, gal norėtūsi minštesnių, tačiau šiandien pašildžius jie jau minkštučiai)
buvo trys skirtingi įdarai - mėsytė, grybai ir morkos-svogūnai (man asmeniškai labiausiai patiko morkos svogūnai )
tai štai čia rezultatas (tik MB kitam kartui pageidavo didesnių )
o kibinų tešlos receptas iš šios temos (kažkas buvo įdėjęs receptą su alumi, tai jis man paprasčiausias, ir tikrai skanus. Tik iškepus jie labai traškūs, gal norėtūsi minštesnių, tačiau šiandien pašildžius jie jau minkštučiai)
Gal kartais galima naudoti parduotuvėj pirktą šaldytą sluoksniuotą bemielę tešlą kibinams?
Taip norisi kibinų, o visų produktų tešlai šiandien neturiu, ale turiu tą šaldytą... Gal tiktų?
Taip norisi kibinų, o visų produktų tešlai šiandien neturiu, ale turiu tą šaldytą... Gal tiktų?
QUOTE(Tasmania @ 2008 10 20, 13:23)
Gal kartais galima naudoti parduotuvėj pirktą šaldytą sluoksniuotą bemielę tešlą kibinams?
manau, kad gausis ne visai kibinai, nes sluoksniuota tešla bus per trapi, juk ji plonais sluoksniukais kaip popierius būna kai iškepa. Kibinams iš pirktinių gal tiktų kitokia, neprisimenu kaip ji vadinais, tačiau būdavo tokia gabalais parduodama riebi a'la trupininė tešla, seniai bemačiau, nebežinau ar tokios dabar būna...
Na , kepiau ir as kibinus pagal recepta "Kibinai vaizdziai". nu liuks kokie skanus, o kita diena pasildyti dar skanesni
prasom naktipieciams
idaras: vistiena pjaustyta gabaliukais, raudonikiai, morkyte, svoguniukai. viskas pakepinta. dar ideta 50g. tirpdyto sviesto pris darant kibinus.
prasom naktipieciams
idaras: vistiena pjaustyta gabaliukais, raudonikiai, morkyte, svoguniukai. viskas pakepinta. dar ideta 50g. tirpdyto sviesto pris darant kibinus.
QUOTE((Ericka) @ 2008 10 30, 21:25)
Na , kepiau ir as kibinus
vau,koks grožis skonis ir puikus vis žadu ir aš daryti kibinus,bet bijau,kad gali nepavykti
,ojau grazus,dailuciai,
QUOTE(daivaP @ 2008 10 30, 21:46)
vau,koks grožis skonis ir puikus vis žadu ir aš daryti kibinus,bet bijau,kad gali nepavykti
nebijokit ir tikrai bandykit pagal ta recepta vaizdini, as irgi dariau pirma karta labai pavyko skanus
ericka - labai graziai uzvyniojai , bet man tokios makaliuzes kaip su vistiena ir grybeliais jau nekibinai , man turi but tik su kapota mesyte kiaulytes...