Niam niam niam
siandien kepiau kibinus pagal Atize recepta. Kibinai gavosi skanus, tik kazkodel kepant visas suraitymas dingo .Itariu kazka ne taip padariau
QUOTE(kutvela @ 2008 06 21, 10:16)
net pati užsimaniau pasižiūrėjus, reiks kuria diena išbandyti niekada pati nedariau kibinų
Skanumėlis tie kibinai Man kažkaip nesigaudavo tie "užraitymai", tai įsigudrinau ir nusipirkau plastmasinę formą kibinam daryt Dabar jau gaunasi visi vienodo dydžio ir toookie gražučiai, gaila, kad neturiu fotkės parodyt...
sveikos, nesenia buvom trakuose, tai man nerealiai patiko kibinai su varške ir špinatais tai eina sau kaip svajoju pati tokių išsikepti, tik dar nežinau kaip įdarą darysiu, gal kas bandėt? Beto dar patiko su grybais. Galvoju, gal dar būtų skanu su varške ir kmynais na o jūsų darbštuolės kibinai labai skaniai atrodo
parašysiu dar vieną kibinų tešlos receptą, kibinai fantastiški
reikės:
200g sviesto (tikro sviesto, aš pirkau dvaro )
indelio mažo tikros grietinės (pirkau ir dvaro)
3,5 stiklinių miltų
2 kiaušinių
druskos pagal skonį
sviestą sutarkuojam, sudedam miltus ir viska suminkom, tada dedam grietinę ir kiaušinius, viską suminkom ir dedam 1 val. į šaldytuvą, bet ne į kamerą, ir toliau jau žinot ką daryt
na o įdarą patariu ir kitoms kad geriausia dėt ne faršą o pjaustytą mėsytę, tada labai skanus įdaras gaunas. aš dariau su kailienos sprandine, įdėjau daug svogūnų, sviesto bulijono kubelį ir priskonių. gavosi labai skanūs. Pabandykit
reikės:
200g sviesto (tikro sviesto, aš pirkau dvaro )
indelio mažo tikros grietinės (pirkau ir dvaro)
3,5 stiklinių miltų
2 kiaušinių
druskos pagal skonį
sviestą sutarkuojam, sudedam miltus ir viska suminkom, tada dedam grietinę ir kiaušinius, viską suminkom ir dedam 1 val. į šaldytuvą, bet ne į kamerą, ir toliau jau žinot ką daryt
na o įdarą patariu ir kitoms kad geriausia dėt ne faršą o pjaustytą mėsytę, tada labai skanus įdaras gaunas. aš dariau su kailienos sprandine, įdėjau daug svogūnų, sviesto bulijono kubelį ir priskonių. gavosi labai skanūs. Pabandykit
Sveikutes, as ir karts nuo karto issikepu kibinu, o kad skystimas neisbegtu pabandykit sakute pries kepant pabadyt ir ora isleist, tada skystimelis lieka viduje
Akrila, o kur ta formele pirkai? as kazkaip ieskojau bet neradau....
Akrila, o kur ta formele pirkai? as kazkaip ieskojau bet neradau....
QUOTE(kutvela @ 2008 06 21, 09:16)
Super receptas, tiksliau, jo pateikimas, nes recepto dar neisbandziau.
Norėjau paklausti, ką geriau pilti į įdarą, nes vienos pila vandenį, kitos grietinėlę ar kefyrą? Ačiū.
QUOTE(aisvyde @ 2008 07 24, 18:06)
[size=1][/size]
Super receptas, tiksliau, jo pateikimas, nes recepto dar neisbandziau.
Norėjau paklausti, ką geriau pilti į įdarą, nes vienos pila vandenį, kitos grietinėlę ar kefyrą? Ačiū.
Super receptas, tiksliau, jo pateikimas, nes recepto dar neisbandziau.
Norėjau paklausti, ką geriau pilti į įdarą, nes vienos pila vandenį, kitos grietinėlę ar kefyrą? Ačiū.
kiek pati bandziau tai kefyra pilk skaniau gausis
QUOTE(aisvyde @ 2008 07 24, 17:06)
[size=1][/size]
Super receptas, tiksliau, jo pateikimas, nes recepto dar neisbandziau.
Norėjau paklausti, ką geriau pilti į įdarą, nes vienos pila vandenį, kitos grietinėlę ar kefyrą? Ačiū.
Super receptas, tiksliau, jo pateikimas, nes recepto dar neisbandziau.
Norėjau paklausti, ką geriau pilti į įdarą, nes vienos pila vandenį, kitos grietinėlę ar kefyrą? Ačiū.
aš pilu bulijono ir sviesto įdedu, man labai skanu