as perskaiciau visa tema,bet vistiek likau nesupratus daugelio dalyku tai vat ar galit kas pasakyti pagal kuri recepta kibinai panasiausi i traku kibinus?
labai reikia...
na juk jie neturi buti trapus... tarp mesos ir teslos turetu but tarpelis
nu bet ir kaip bandeles neturetu jug but... net nezinau...buvau jau sugalvojus daryti pagal atizes recepta,bet galvoju ar nera jie tokie kaip sausainiai?
noriu nepasigaileti...
kol kas galvoju daryti pusiau atizes,pusiau tuos mielinius kuriuos pasake ta kurios teta karaime
padekit labai prasau
QUOTE(mėlynė @ 2007 09 16, 20:07)
as perskaiciau visa tema,bet vistiek likau nesupratus daugelio dalyku tai vat ar galit kas pasakyti pagal kuri recepta kibinai panasiausi i traku kibinus?
labai reikia...
nu bet ir kaip bandeles neturetu jug but... net nezinau...buvau jau sugalvojus daryti pagal atizes recepta,bet galvoju ar nera jie tokie kaip sausainiai?
noriu nepasigaileti...
kol kas galvoju daryti pusiau atizes,pusiau tuos mielinius kuriuos pasake ta kurios teta karaime
padekit labai prasau
labai reikia...
noriu nepasigaileti...
padekit labai prasau
mano teta daug metu pradirbo kibininej ir isduosiu ta paslapty 800gr miltu 250gr sviesto ar margarino(as dedu visada EVE) 200gr grietines 5kiausiniai,i tesla idedu druskos truputy.ir minkau kol susiminkys(kartais reik dadeti miltu,nes jie kazkaip skirtingi buna)o mesyte geriause kiauliena,daug svoguniuku,priskoniai ir praskiedziu vandenuku.sekmes
na va dar vienas panasus receptas
bet vat jau rasai ,kad kiauliena geriausiai...o daugelis cia rase ,kad aviena...
bet atrodo neblogas receptukas...gal si vis del to bandyt...
tik vis dar nesuprantu kaip ta mesa atskiesti ir paskui su visu skysciu det ant teslos
Papildyta:
tai tavo teta dirbo gal ji zino kurie vis del to tikresni kibinai
mielines teslos,ar tokios
Papildyta:
ir dar norejau paklausti kiek mesos mazdaug deti?
bet vat jau rasai ,kad kiauliena geriausiai...o daugelis cia rase ,kad aviena...
bet atrodo neblogas receptukas...gal si vis del to bandyt...
tik vis dar nesuprantu kaip ta mesa atskiesti ir paskui su visu skysciu det ant teslos
Papildyta:
tai tavo teta dirbo gal ji zino kurie vis del to tikresni kibinai
mielines teslos,ar tokios
Papildyta:
ir dar norejau paklausti kiek mesos mazdaug deti?
Tikri kibinai ne is mielines teslos ir is jautienos ar avienos. Mesa buna pjaustyta smulkiais gabaleliais!
tai as zinau ,kad gabaleliais(kapota mesa),bet jautiena ir aviena taip pat galima kapot
ai nebesuprantu vieni taip sako kiti kitaip...
ai nebesuprantu vieni taip sako kiti kitaip...
QUOTE(Koruklu @ 2007 09 17, 08:36)
Tikri kibinai ne is mielines teslos ir is jautienos ar avienos. Mesa buna pjaustyta smulkiais gabaleliais!
paskaitykit cia apie kybynus raso kad tikrieji
Butent! Vienur raso vienaip, kitur kitaip! Bet man paciai skaniausi tai nemieliniai su jautienos arba versienos smulkiai pjaustyta mesa! Visada taip gaminu ir mes patenkinti!
Kazkaip mieliniai man labiau i ceburekus... Gal reiks kada pabandyt...
Kazkaip mieliniai man labiau i ceburekus... Gal reiks kada pabandyt...
vakar dariau kibinus
viskas buvo gerai, tik mėsa sausoka gavos... sekantį kartą reiks daugiau vandens pilt
viskas buvo gerai, tik mėsa sausoka gavos... sekantį kartą reiks daugiau vandens pilt
na ir as jau vakar dariau...
galiu pasakyti tik tiek,kad cia ne kibinai,o skanus pyrageliai su mesa
tikri kibinai tikrai is mielines teslos
jei jums cia kibinai,tada jus kibinu neragavot
kita karta tikrai is mielines darysiu
QUOTE(mėlynė @ 2007 09 19, 13:35)
na ir as jau vakar dariau...
ir as galiu pasakyti tik tiek is mielines teslos bus beliasai o ne kibinai
QUOTE(nika30 @ 2007 09 19, 13:45)
ir as galiu pasakyti tik tiek is mielines teslos bus beliasai o ne kibinai
Na, žiūrint kokio storio tešlą kočiosi ir kur kepsi Jei storai ir kepsi aliejuje, tei tikrai gausi beliašus
Aš pati tikrų, Trakuose gaminamų kibinų, nesu ragavus, bet iš čia esančių receptų gaminau tą, kur rašo karaimės dukterėčia Tai mums laaaabai skanūs buvo. O draugai, ragavę ir Trakietiškus ir mano pagal tą receptą gamintus sakė, kad skonis, kaip iš Trakų
QUOTE(Miledi.N @ 2007 09 19, 09:25)
vakar dariau kibinus
vandens tik truputį - esu užsisakinėjusi kažkada pas karaimus - kopūstų pas juos įdėta buvo - jie būtent ir padarė, kad nebūtų sausa - sultingi kibinai buvo...