QUOTE (une @ 2004 03 11, 11:56) |
Laiva, jau visa savaite laukiu kada tu isbandysi tuos kibinus kepti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |





ismeginau vakar si recepteli
tesla gavosi super, tik miltu reikejo tirkai daugiau nei 2 stiklines. bet labai gerai gavosi
farsas tai nekaip, bet siandien pataisysiu, nes liko nuo vakar ir farso ir teslos, tai siandien jau skanesnis farsas bus
zodziu, liuks receptelis, tik reiks atkalt farsa 
papasakokit koki farsa jus dedat ?




papasakokit koki farsa jus dedat ?
Šiaip kibinai daromi ne su faršu, o su kapota mėsa. Kitaip tariant reik susipjaustyt ją nedideliais gabaliukais. Vat man irgi blogai, nelabai pamenu proporcijas kiek ko reik įdėt, bet svogūnų tai daaaaug reikia ir pipirų nemažai
Bet vat kiek dėt tų svogūnų tarkim į 300 g mėsos aš nepamenu
Atize, gal tu žinai



Žinau, kad ten svogūnų daug labai deda.
QUOTE (TauRe @ 2004 03 11, 00:41) |
o kiek laiko ![]() |
kol virsus paruoduoja t.y. pagelsta taip graziai ir blizgus pasidaro tik reikia ziuret kad pacios neprisvilintum o kiek tiksliai kepa tai gi priklauso kokio dydzio darai vieni labai didelius daro kiti maziukus, pas vienus elektrine orkaite (joje greiciau kepa), pas kitus dujine. tai sunku ismatuot as kaip kepu ilaika neziuriu ziuriu kad butu iskepe

QUOTE (laiva @ 2004 03 11, 23:44) |
Šiaip kibinai daromi ne su faršu, o su kapota mėsa. Kitaip tariant reik susipjaustyt ją nedideliais gabaliukais. Vat man irgi blogai, nelabai pamenu proporcijas kiek ko reik įdėt, bet svogūnų tai daaaaug reikia ir pipirų nemažai ![]() ![]() ![]() |
nu idaras man skaniausias kai farsas su kefyru maisytas dar galima su sultiniu (vietoj kefyro kaip kam skaniau) ir svoguno tai tikrai daug reikia det ir pipiru nepagailet na bet cia skonio reikalas. kai ismaisai tai matosi daug svogunu sunku pasakyt kiek as is akies matau kada uztenka nes svogunai tai skirtingi


idaras skanus tada kai prakandus kystimelis isbega, bent jau turi isbegt

QUOTE (TauRe @ 2004 03 11, 23:35) |
ismeginau vakar si recepteli ![]() ![]() ![]() ![]() papasakokit koki farsa jus dedat ? |
jeigu perdaug idedi miltu irgi blogai sprangus kibinai gaunasi, per mazai irgi blogai minkosi limpa prie ranku. O proporcijas irgi sunku rasyt geriausia mazdaug is akies matosi kada uzteks

O man kai pamenu kai gaminau pirmą kartą, tai mėsa fantastiškai išėjo, na o tešla tai ne kibiniška buvo, nes mielinė
. Nu bet įdaras tai tip top kaip Trakuose. Visi valgė ir akis išsprogdinę į mane žiūrėjo, kaip čia aš taip ne ką prasčiau
Bet pas mane taip kaip ne pas visus normalius žmones. Pirmas blynas niekada nepridega, o jau visi kiti kažkokie ne tokie gaunasi
Tai ir čia tas pats. Kepiau pamenu antrą kartą, svogūnų privariau ohohoho, galvojau tikrai per daug bus, bet nieko panašaus, jų net per mažai buvo, skonio nedavė. Dar ir koks aitrumas to svogūno priklauso
O dėl skytymėlio atkandus, tai turi būt
Todėl truputį įpilu vandenuko į mėsą ir aviena vos vos su riebaliuku perku




O dėl skytymėlio atkandus, tai turi būt


o ka daryt, kad neprasiziotu per sujungima tesla ?

QUOTE (TauRe @ 2004 03 12, 21:16) |
o ka daryt, kad neprasiziotu per sujungima tesla ? ![]() |
as tai taip uzsuku ir dar biski rankom paminkau kad ne tik butu uzsukta o paskiau gi plakiniu kiausiniu aptepi iskart tai kai kepa manau suklijuoja. Na bet ir man nevisada iseina buna kad prasizioje jeigu nesuspaudi, bet zinau kad yra specialios formeles kibinams daryt kur vienu galu apvalu issuku skrituly paskum ji idedi i vidu sudedi idara ir tik smaukst ir uzspaudi ir psio. o tau labai iszioja?
QUOTE (Atize @ 2004 03 12, 22:44) |
as tai taip uzsuku ir dar biski rankom paminkau kad ne tik butu uzsukta o paskiau gi plakiniu kiausiniu aptepi iskart tai kai kepa manau suklijuoja. Na bet ir man nevisada iseina buna kad prasizioje jeigu nesuspaudi, bet zinau kad yra specialios formeles kibinams daryt kur vienu galu apvalu issuku skrituly paskum ji idedi i vidu sudedi idara ir tik smaukst ir uzspaudi ir psio. o tau labai iszioja? |
dauguma issiziojo

