Na va pilvukai sotūs nuo kibinukų
Bet va dar patarkit prašau - kai padariau kibinus ( na kažkaip vyniojau ir suvyniojau, lyg ir virvutė gavosi nebloga) ir sulipo kraštai jų, bet kai įdėjau kepti, tas skystymėlis iš mėsytės ėmė ir išbėgo lauk Tai vat nežinau, kodėl ar dar ko nors nepadariau, ar to skystymėlio per daug. taigi mėsytė gavosi kiek sausoka, bet su sultiniu buvo skanu.
Tikiuosi, kad kitą kartą pavyks dar geriau
Ir man kartais taip būna. Kadangi riebi tešla, reikia stipriai užspausti.
Pasipraktikuosi ir pavyks.
SĖKMĖS
Pasipraktikuosi ir pavyks.
SĖKMĖS
Mes irgi vakar kepem.
Kaip skanu , bet tas skysti kazkur isgaravo...
Na, bet kita kart jau darysiu truputi kitaip -daugiau sultinio meson ipilsiu.
Kaip skanu , bet tas skysti kazkur isgaravo...
Na, bet kita kart jau darysiu truputi kitaip -daugiau sultinio meson ipilsiu.
QUOTE(Aurute2 @ 2005 05 14, 22:16)
nebutina barstyti miltais uztenka patiesti sviestini popieriu ir deti ant jo kibinus taip zymiai paprasciau
Nesuprantu, atrodo nesu absoliutus nulis virtuvėje, bet man nesigavo būtent tešla. KAip reikia jaustis, kai absoliučiai visoms gavosi, o man ne MAn jie kepdami išsileido kai lepioškės, tookie į šonus išsiplėtė, bet neiškilo. Nežinau kaip tiksliai nupasakot, nors skonis vistiek neblogas gavos.
Va, visai netycia, laukiu vyro kol sugris ir varysim vakarieniauti, atidariau si skyreli ir baigiu numirti, mano seiles iki keliu, kaip as noriu tu kibinu dabar ne tas zodis...O, vyras kaip megsta...tai tikrai reikes bandyti rytoj... ir padaryti visai seimynai svente
Gal ir nesigaus is pirmo karto, bet vien pats faktas bus jega..
Gal ir nesigaus is pirmo karto, bet vien pats faktas bus jega..
Atize-dekui uz recepta...tesla man pati ta...labai skani...be mieliu....
Gavosi kaip pirmam kartui visai neblogai...
Su, uzsukimu jokiu problemu, bet va gaila, kad ten bei sen, rado sultinys skyluciu ir isbego Na, bet antra karta bus visiskai , man patinka buti virtuvej neilgiau kaip valanda
Idara, dariau su kiauliena ir kefyru, tai kita karta pabandysiu maisytos ir su sultiniu, nes truputi jauciasi rugstele, bet gal per mazai druskos...
Na, vienu zodziu musu seimoj siandiena lietuviska svente
Gavosi kaip pirmam kartui visai neblogai...
Su, uzsukimu jokiu problemu, bet va gaila, kad ten bei sen, rado sultinys skyluciu ir isbego Na, bet antra karta bus visiskai , man patinka buti virtuvej neilgiau kaip valanda
Idara, dariau su kiauliena ir kefyru, tai kita karta pabandysiu maisytos ir su sultiniu, nes truputi jauciasi rugstele, bet gal per mazai druskos...
Na, vienu zodziu musu seimoj siandiena lietuviska svente
tai ir aš turbūt per daug sviesto pridėjau. Vyras mano kibinus sausainiais su mėsa pavadino. Na kitą kartą gal išeis
atize , dekui tau uz recepteli. As nors dar tik mokausi kulinariniu gudrybiu, bet mano pirmieji kibiniukai gavosi liabai gerai! Jau taip isgyre tevai ir vaikinas didelis dekui
Žiūriu , kad kibinų kepimo era praėjo, o aš dar tik pirmą kartą išbandžiau pagal pirmą receptuką, gavosi Tik pirmą blėką, tai kaip čeburėkus iškepiau, na, o antrą jau gerai Tiesa miltų tai ne 2, o 5,5 stiklinės sudėjau