Pabandeme vakar kibinus.Labai skanu!!Aciu uz recepta.
Ir as vakar kibinus kepiau, labai skanus,visiems patiko tik gaila ,kad is daugumos sultys isbego,o uzlanksciau tai ,daug calzoniu(picu) teko uzlankstyti,tai per uzlankstyma neisbego,per arti,vienas kito sudejau,(nors atrode kad tarpas nemazas)tai vat per ten kai isiminejau ir istekejo skystimelis,bet cia juk pirmas kartas buvo,ismoksiu dar
Papildyta @ [mergetime]1082289144[/mergetime]
Aciu uz receptuka Atize!!
Papildyta @ [mergetime]1082289144[/mergetime]
Aciu uz receptuka Atize!!
Aciu tikrai nuostabus kibinai.Bravo!
Kai as kepiau tai virsuje su sakute padariau skylutes.
Nei skystis istekejo , nei uzlankstymai issiskyre. Gal kam pravers toks metodas.
Kai as kepiau tai virsuje su sakute padariau skylutes.
Nei skystis istekejo , nei uzlankstymai issiskyre. Gal kam pravers toks metodas.
QUOTE (Atize @ 2004 04 21, 11:05) |
Aciu uz pagyras bet maniau kad dauguma siuos receptus zino |
na as panasu zinojau,tik ten dar cukraus reikia ir druskytes ir proporcijos trupuciuka skiriasi.
O dariau pagal tavo Atize,gavosi ,tik skystimelis istekejo is kaip kuriu
Negaliu ir as susilaikyti be komplimentu liuks kibinai isejo.... net kvepia kaip tikri kibinai Trakuose
As i aviena naturalaus jogurto siek tiek ipyliau, nes nei kefyro nei sultinio neturejau
Aciu Atize
As i aviena naturalaus jogurto siek tiek ipyliau, nes nei kefyro nei sultinio neturejau
Aciu Atize
kur prapuole visos kibinu megejos ? as savaitgali kepsiu vyras jau pora menesiu zyzia "NORIU KIBINU"
QUOTE (TauRe @ 2004 08 10, 06:28) |
kur prapuole visos kibinu megejos ? as savaitgali kepsiu vyras jau pora menesiu zyzia "NORIU KIBINU" |
man rodos, kad jau visos atsivalge iki pries tuos kelis menesius, kai kibinu manija buvo uzpuolusi
Jei labai mėgstat kibinus, o į Trakus ne visada galit nuvažiuot (gi skaniausi kibinai tai Trakuose ), tai galit pasigamint pačios. Labai skanu ir nesudėtinga.
Pagal šį receptą gaunasi apie 50 kibinų
1,5kg miltų
400gr margarino ar sviesto
400gr grietinės
4 kiaušiniai
truputį druskos
Miltus ir sviestą ištrint iki vientisos masės. Sudėt likusius produktus ir gerai išmaišyti. Tešla turi nelipt prie rankų. Jei gavosi per sausa, idėti truputį kefyro. Tešlą dėt į maišelį ir parai į šaldytuvą.
Įdaras:
2kg kiaulienos kumpio, česnakų, svogūno, prieskonių
Mėsą laabai smulkiai supjaustyt (patartina šį darbą perleist vyrui ), sudėt smulkintą česnaką ir prieskonius (čia jau pagal skonį). ir parą pamarinuot. Prieš darant sudėt smulkintus ir pakepintus svogūnus (tik nepamažinkit)
Sekančią dieną formuot kibinus:atgnybi tešlos tiek, kad, ją plonai iškočiojus, gautųsi
maždaug 15 cm diametro blynas. Dedi mėsą ir formuoji kibinus.(čia sudėtingiausia dalis ) Net nežinau, kaip šį procesą aprašyt, bet turbūt visos matėt, kaip jie atrodo, tai kaip nors susuksit Galiu tik pasakyt, kad sukti iš dešinės į kairę.
Suformuotus aptept kiašinio plakiniu, dėt į įkaitintą orkaitę (200 laipsnių, vėliau truputį sumažinu) ir kept 30 min.
Skanaus
Jei kas neašku, klauskit
Pagal šį receptą gaunasi apie 50 kibinų
1,5kg miltų
400gr margarino ar sviesto
400gr grietinės
4 kiaušiniai
truputį druskos
Miltus ir sviestą ištrint iki vientisos masės. Sudėt likusius produktus ir gerai išmaišyti. Tešla turi nelipt prie rankų. Jei gavosi per sausa, idėti truputį kefyro. Tešlą dėt į maišelį ir parai į šaldytuvą.
Įdaras:
2kg kiaulienos kumpio, česnakų, svogūno, prieskonių
Mėsą laabai smulkiai supjaustyt (patartina šį darbą perleist vyrui ), sudėt smulkintą česnaką ir prieskonius (čia jau pagal skonį). ir parą pamarinuot. Prieš darant sudėt smulkintus ir pakepintus svogūnus (tik nepamažinkit)
Sekančią dieną formuot kibinus:atgnybi tešlos tiek, kad, ją plonai iškočiojus, gautųsi
maždaug 15 cm diametro blynas. Dedi mėsą ir formuoji kibinus.(čia sudėtingiausia dalis ) Net nežinau, kaip šį procesą aprašyt, bet turbūt visos matėt, kaip jie atrodo, tai kaip nors susuksit Galiu tik pasakyt, kad sukti iš dešinės į kairę.
Suformuotus aptept kiašinio plakiniu, dėt į įkaitintą orkaitę (200 laipsnių, vėliau truputį sumažinu) ir kept 30 min.
Skanaus
Jei kas neašku, klauskit
aciu, uz receptuka, tik gyvenime ju nedariau to sukinuko, ko jau ko nemoku, gaunasi kazkas ne taip
Aha, man irgi sukimo technologija labai įdomu...