Atize, aciu uz puiku kibinu recepteli Labai labai patiko
ingute as dariau su farsu+grietinele,nu labai skanu,daryk kaip netingi nes ir taip ir anaip labai skanu
o uztrukau koki pusvalandi+ kepimas pusvalandis
o uztrukau koki pusvalandi+ kepimas pusvalandis
QUOTE (meduza @ 2004 03 29, 16:05) |
ingute as dariau su farsu+grietinele,nu labai skanu,daryk kaip netingi nes ir taip ir anaip labai skanu o uztrukau koki pusvalandi+ kepimas pusvalandis |
Jauciu pradzioj kepsiu su farsu, o to to ziuresiu
Reiks uz kokios poros dieneliu ir issikept
Nes siandien susiruosiau kept ceburekus su vafliu, prisiskaicius jusu komentaru
Būkit geros parašykit kur skaniausi Trakuose kibinai, ir kokios kainos. Norėjom kartą sustot bet nežinojom kur geriau, tad rekomenduokit.
QUOTE (uolma @ 2004 03 30, 00:55) |
Būkit geros parašykit kur skaniausi Trakuose kibinai, ir kokios kainos. Norėjom kartą sustot bet nežinojom kur geriau, tad rekomenduokit. |
Mes tai užkandžiaujam toj senojoj kibininėj, internete jos adresas nudorydytas Karaimų 65. Tai tokia diiiidelė medinė troba, tokia jau pajuodus nuo amžiaus savo, su tamsiai žaliom langinėm ir ant jos medinė išskaptuota iškaba KIBININĖ. Jei iš Alytaus važiuojant pro Aukštadvarį, tai Trakuose privažiuoji žiedą, kuriuo važiuojant į dešinę bus Vilnius, o kairėn į Trakų centrą. Tai važiuoji į Trakų centrą, pravažiuoji visas pilis ir dar truputį pavažiavus, priešais didelę automobilių stovėjimo aikštelę yra ta kibininė. Dėl kainų tai pas mane kažkoks "praval pamieti" Bet kibinas kažkur apie 3 lt kainuoja, tai porcija 6 lt. Tik šiaip viduj bent jau man nėra labai jauku
Nu ir aš pagaliau išbandžiau abiejų tešlų receptus... kadangi darėm su kaimyne kartu gausiai chebrai-tai gaminom ir mielinę ir ne mielinę tešlą. Tik faršą persūdėm truputį... Diduma nubalsavo už nemielinę tešlą, nors man patiko ir mielinė-ji man pasirodė kažkaip lengvesnė skrandžiui... o kadangi jų liko dar nuo vakar-tai šiandien ryte tuos mielinius kibinus visai skaniai šaltus valgiau su kava... per naktį maišelyje jie suminkštėjo, nebuvo tokie sprangūs.
QUOTE (Rigedora @ 2004 04 02, 09:27) |
Nu ir aš pagaliau išbandžiau abiejų tešlų receptus... kadangi darėm su kaimyne kartu gausiai chebrai-tai gaminom ir mielinę ir ne mielinę tešlą. Tik faršą persūdėm truputį... Diduma nubalsavo už nemielinę tešlą, nors man patiko ir mielinė-ji man pasirodė kažkaip lengvesnė skrandžiui... o kadangi jų liko dar nuo vakar-tai šiandien ryte tuos mielinius kibinus visai skaniai šaltus valgiau su kava... per naktį maišelyje jie suminkštėjo, nebuvo tokie sprangūs. |
nors viena isbande mieline tesla papasakok kaip darei nes as kiek su ja dariau tai vilniaus bomzas balius budavo eilini syki
nu nežinau kaip čia pasakyt... kaip čia jūsų parašyta kažkurios buvo-taip ir darėm.. nu tiksliau čia mes komandiniu būdu darėm aš, kaimynė ir mano mama. Visoms tai buvo pirmas kartas mieles ištrynėm su trupučiu cukraus, supylėm į pieną, paskui viską kas dar dedasi sumaišėm, išminkėm ir darėm... nu nieko įpatingo...kočiojom plonai... ir kepėm prie 200laipsnių kažkur apie 35-40min... Beje, mažesnė skarda greičiau iškepė, o didesnė, kurioj buvo 17 kibinų-ilgiau.
QUOTE (laiva @ 2004 03 11, 08:30) | ||
Aha, skaniausi Trakuose ir rytoj ten važiuosiu Trakų be kibinų visai neįsivaizduoju ir nesvarbu ko aš ten važiuoju, bet į kibininę užeit šventas reikalas Tiesa, man dar pakankamai skanius gamina Nemenčinėj, šašlykinėj "Vėtrungė" |
Mes is Kauno ,bet ragavom ir vienus ir kitus
jie tikrai neprasti ,bet balsuociau uz Traku kibinus
QUOTE (Auge X @ 2004 04 02, 10:03) | ||||
Mes is Kauno ,bet ragavom ir vienus ir kitus jie tikrai neprasti ,bet balsuociau uz Traku kibinus |
Trakai ir liks TRAKAIS juk jie idiena N kibinu iskepa del to mums iki ju kibinu och kaip toli mes tik galim panasiai iskept kaip jie
Miergos,
Žinokit kokie superiniai sausainiukai iš tos kibinų teįlos gaunasi - net burnoj tirpsta
Netyčia sugalvojau jų pasidaryti, kai įdaro per mažai pasidariau , tai likusią tešlą plonai iškočiojau, patepiau kiaušiniu, pabarsčiau cinamonu ir cukrum, nu skonis niekuo nenusileidžia sviestiniams sausainukams
Žinokit kokie superiniai sausainiukai iš tos kibinų teįlos gaunasi - net burnoj tirpsta
Netyčia sugalvojau jų pasidaryti, kai įdaro per mažai pasidariau , tai likusią tešlą plonai iškočiojau, patepiau kiaušiniu, pabarsčiau cinamonu ir cukrum, nu skonis niekuo nenusileidžia sviestiniams sausainukams