Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

Mes siandien atsiememe ziedus, tai dabar devintam danguj tongue.gif Labai abiem patiko.
O ka isgraviruoti, tai jokios datos nenorim - mes laiko neskaiciuojame. As pasiuliau Martinaicio eilerascio eilutes isgraviruoti - man viena, jam - kita. Si eilerasti daug metu zinau, jis labai tinka mums, nes jis apie laukima, apie pasirinkima - maniskis buves jureivis, tai as jo laukdavau, laukdavau... o dabar kareivis - tai dar lauksiu, lauksiu...
Atsakyti
Musiškiai irgi graviruoti: vardas+data vestuvių...
Anafora, tavo žodžiose nėra nė lašo logikos...Tu vis lauki ir lauki, bet laiko neskaičiuoji... g.gif Laiko neskaičiuoajntys ir nelaukia, gyvena šia diena ir džiaugiasi gyvenimu....Jeigu jums nepatinka data tai nepatinka, bet jos negraviruoja tikrai ne tie kas laiko neskaičiuoja, o tie kas nori orginalumo, savitumo kažkokio... mirksiukas.gif Juk netgi tie, kas ne datą ant vestuvių žiedo išgraviruos, šves savo vestuvių ir pirmasias, ir penktasias ir 50-asias metines... thumbup.gif
Atsakyti
o mes graviravomes susipazinimo data+ vardas+ vestuviu data.
Atsakyti
musu zieduose kaip ir dauguma manau isgraviruotos datos ir vardai : smile.gif
Atsakyti
Mes rašėm žodelį "visada...", pirmą vardo raidę, datą.
Atsakyti
QUOTE(Vilmux @ 2004 05 12, 10:34)
Si savaitgali jau ir mes nesime juvelyrui visa turima auksa ir mums prades gaminti ziedus. Juvelyra dar praeita savaite susiradome-labai fainas diedelis: ir patarimu visokiu prizere ir ziedu forma issirinkti padejo  thumbup.gif  Taigi ziedus jis mums nuo A iki Z padarys: ir ziedus padarys ir isgraviruos ir prabas sudes  clap.gif  clap.gif  Ir labai nebrangiai  thumbup.gif

man labai reikia juvelyro, kuriam mieste jis? Vyras pamete zieda, noriu pasidaryt kazka idomesnio
Atsakyti
QUOTE(gidryte @ 2005 12 29, 20:03)
musu zieduose kaip ir dauguma manau isgraviruotos datos ir vardai : smile.gif

Mes taip pat isgraviravome vienas kito vardus ir vestuviu data. Labai graziu rastu isgraviravo, tai good.gif atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Norejom ka nors daugaiu isgraviruoti (pvz, su meile), bet pas mane labai smulkus prstai ir ziedelis per mazas, sake netilptu blush2.gif
Atsakyti
kiek kainuoja graviravimas?
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 01 25, 14:27)
kiek kainuoja graviravimas?

Mes graviravome Vln, tai mokejom po 80cnt uz simboli, bet girdejau, kad kituose miestuose po 40cnt mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergytes! gal galit pasakyt kur Kaune graviruoja ziedus? 4u.gif
Atsakyti
mes kaip ir dauguma graviruojam vardus ir data...
si savaitgali jau eisim pasimatuot, apziuret ar viskas ok, tai liks tik akute ant mano zieduko itaisyt ir isgraviruot smile.gif
Atsakyti