As tai manau, kad zmones issigraviruoja tai, ka gali greit uzmirst. Kad visada galetu pasiziuret ir atsimint
Pas mane isgraviruota vestuviu data ir vyro vardas

Pas mane isgraviruota vestuviu data ir vyro vardas

ant mano ziedo -vyro vardas ir vestuviu data
ant vyro ziedo -mano vardas ir vestuviu data.

Žiedas be graviūros, ale tai atstoja meilės randas širdy
Ir tos datos niekada nepamiršiu ir vyro gyvenimas su manimi toks, kad ir data, ir vardas jam giliai smigo
Vyro raktų pakabukas su graviūra "nepamiršk birželio n- osios" (mūsų pažinties dienos) ir to užtenka

as manau, kad praktiskiausia butu savo tel. nr issigraviruoti, jei kartais zieda pamestum...gal kas ir paskambintu...

musu zieduose isgraviruota: Myliu vardas data
QUOTE (Willma @ 2004 03 09, 21:29) |
as manau, kad praktiskiausia butu savo tel. nr issigraviruoti, jei kartais zieda pamestum...gal kas ir paskambintu... ![]() ![]() |

Mes galvojom pries pat vestuves issigraviruoti ziedelius. Kadangi ir taip velavom su ziedu darymu, tai nukelem graviravima i pirmas metines. Bet... taip ir liko neisgraviruoti tie musu ziedeliai

kai mes tuoksimes ir as noreciau graviruotu-galbut tie zodziai: Myliu,vardas ir data lakoniski, galbut banalus...bet jie tokia artimi
noreciau ir as....
dabar pagalvojau mamytes savo sirdelej...taip laukiu tos dienos taip laukiu
regis sirdis taip suspurda kad issoks...mes pamastem apie geguzi,bet ne siu metu o kitu
reikia siek tiek mums pinigeliu pasitaupyt, nes neturim tu veseliu net uz ka kelt
bet taip laukiu-jis toks grazus, sauleje blizganciais savo blondi plaukais su juodu kostiumu ir as baltutele aptempta suknele, savo ryzias plaukiukais ir riesta nosyte
uij
atleiskit-prirasiau tiek...uzsisvajojau

dabar pagalvojau mamytes savo sirdelej...taip laukiu tos dienos taip laukiu

uij

Negraviruoti. Atmintim nesiskundziu, taigi nei pinigineje vyro ir vaiku nuotrauku nesinesioju (ir taip pazistu susitikus), vyro vardas prasideda is tokios pacios raides kaip ir maniskis, taigi nera taip sunku prisiminti kuris is simpatiju tuo "vieninteliu" tapo, o vestuviu datos, tai mirsiu nepamirsiu (taip isejo, kad nuosekliai kartojasi du skaiciai, ko pasekoje per daug atminties neapkrauna)...
Musu ziedai negraviruoti. Nenorejom uzsisakineti kazkokiu imantriu(nes pinigeliu nebuvo), bet taip isejo, kad nusipirkom tokius, kuriu tik 13 poru ant pasaulio yra. Labai jais dziaugiames. Anksciau buvo kilusi mintis graviruoti, o dabas dziaugiuosi, kad to nedarem