pas mus yra vardai (Vyras - zmonai) ir (zmona - vyrui) ir salia data YYYY menuo romeniskai (norejau taip, nes pas mano tevus taip:) ) ir diena.
pvz. Petras - Marytei 2006 IX 02
QUOTE(Shalna @ 2007 03 18, 16:57)
pas mus yra vardai (Vyras - zmonai) ir (zmona - vyrui) ir salia data YYYY menuo romeniskai (norejau taip, nes pas mano tevus taip:) ) ir diena.
pas mus panašiai. tik ptiešingo žmogaus vardas žiede. o datoj irgi mėnuo romėniškai. irgi nuo tėvų nužiūrėjau

QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 18, 18:32)
pas mus panašiai. tik ptiešingo žmogaus vardas žiede. o datoj irgi mėnuo romėniškai. irgi nuo tėvų nužiūrėjau 

pas mano tevus lygiai kaip pas jus - priesingo zmogaus vardas ir tokia data:) tik aps juvelyra nuziurejau kiek kitoki derini, tai pasirinkome sita:)
musu tokie ziedai 
ant mano ziedo viduje isgraviruotas vyro vardas ir data (metai, menuo, diena)

ant mano ziedo viduje isgraviruotas vyro vardas ir data (metai, menuo, diena)
O mes kazkaip nepagalvojome apie tai
,bet ydomu ar galima dabar izgraviruoti?
jau po sutuoktuviu....

Mes tai tik vardus

QUOTE(mancika @ 2007 06 01, 10:24)
tai zinoma. Metu ar dvieju ar penkiu proga:))bus puiki dovana vienas kitam:)
Jau zinau tada ka padovanoti vyrui 5 metu santuokos proga....

QUOTE(mancika @ 2007 06 01, 09:24)
tai zinoma. Metu ar dvieju ar penkiu proga:))bus puiki dovana vienas kitam:)
o mes galvojome irgi pradzioj kazka isgraviruoti, bet taip ir negime geneali mintis, kad nebutu banalu....O butu mums labai asmeniska ir malonu....Tai gal metiniu proga gims kokia isganinga mintis....As uz graviravima, tik va mano vyriokas skeptiskai i tai ziuri.....

Mums ziedelius darys juvelyras pagal nuotrauka is katalogo, tai butinai paprasysim, kad tuo paciu isgraviruotu vardus ir vestuviu data vidineje puseje. Man vestuviniai ziedai ypatingi ir daug reiskia, todel ir uzrasas turi svarbos.
Beje, ant suzadetuviu ziedo taip pat mano busimasis pasistenge uzrasa padaryti...

QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 07, 13:21)
o mes galvojome irgi pradzioj kazka isgraviruoti, bet taip ir negime geneali mintis, kad nebutu banalu....O butu mums labai asmeniska ir malonu....Tai gal metiniu proga gims kokia isganinga mintis....As uz graviravima, tik va mano vyriokas skeptiskai i tai ziuri..... 

mes irgi taip nieko ir nesugalvojom. ziedus atsiimsim kita savaite, iki vestuviu dar liks 3 savaites, tai gal ka sugalvosim. o jei ne - palauksim iki metiniu
QUOTE(Kitten @ 2007 06 08, 10:43)
mes irgi taip nieko ir nesugalvojom. ziedus atsiimsim kita savaite, iki vestuviu dar liks 3 savaites, tai gal ka sugalvosim. o jei ne - palauksim iki metiniu
Mes taip pat pagalvojom... Kazkaip tas graviravimas - is pradziu norejom, po to pagalvojom ar reikia. Tai nusprendem laukti iki metu, gal penkiu ir ziureti, ka tada noresime parasyti...
Man tai kai pagalvoju, tas graviravimas vos ne reikalingas kitiems, kad nusiemus zieda pamatytu, kada susituokei, koks tavo vyro ar zmonos vardas - patys jus zinom ir nemanau kad pamirsim