Ant mūsų vestuvinių žiedų išgraviruoti vardai ir data. Bet pasiskaičiau Jūsų merginos mintis ir taip patiko idėja ant žiedo frazė

QUOTE(ingere @ 2007 02 28, 15:46)
Ant mūsų vestuvinių žiedų išgraviruoti vardai ir data.
Ant mūsų irgi

Mes ant savo zieduku issitatuiravom data ir vardus

QUOTE(Joa @ 2007 02 26, 22:50)
kokia fraze?

QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 02, 12:13)
aaaaa....nenoriu sakyt

mes uzsisakem ziedelius, bet kai paklause ar graviruosim sakem, kad ne, bet dabar vis labiau ir labiau noriu isgraviruoti kokia nors grazia fraze...
gal padaryti savajam staigmena ir isgraviruoti jam nezinant...
bet gali supykti dar....nes jis kazkaip skeptiskai i graviravimus ziuri...visgi ir jis visa laika ji nesios, reikia jauciu kartu nuspresti, kaip manote?.....
bet gali supykti dar....nes jis kazkaip skeptiskai i graviravimus ziuri...visgi ir jis visa laika ji nesios, reikia jauciu kartu nuspresti, kaip manote?.....

QUOTE(Velniukstis @ 2007 03 04, 23:12)
mes uzsisakem ziedelius, bet kai paklause ar graviruosim sakem, kad ne, bet dabar vis labiau ir labiau noriu isgraviruoti kokia nors grazia fraze...

as tik pasakiau, kad nesiu graviruot ir nesakiau ka, neturejo jis nieko pries tai, o kai pamate, tai isvis laimingas buvo

QUOTE(Joa @ 2007 03 05, 02:05)
as tik pasakiau, kad nesiu graviruot ir nesakiau ka, neturejo jis nieko pries tai, o kai pamate, tai isvis laimingas buvo
Sugalvok ka nors grazaus ir nustebink, negi uz tai galima supykti, juk netrukdo tas uzrasas...

na visgi vakar pries miega gavau leidima graviruoti

tik man buvo pasakyta, jei sugalvosi kazka tikrai grazaus ( ne banalaus)....
Nu tai teks dabar pasukti galvele, ojojoj...sunki užduotis laukia....
mes galvojam graviruoti taip: ...dabar ir visada... K.
na, ant jo ziedo butu mano vardo pirma raide, ant mano ziedo - jo vardo pirma raide.
jei tarp vardo raides ir daugtaskio, kuris eina pries zodzius bus tarpas, graviruosim savo vestuviu data. jei neliks reikiamo tarpelio, liks tik zodziai ir vardo raide...
na, ant jo ziedo butu mano vardo pirma raide, ant mano ziedo - jo vardo pirma raide.

jei tarp vardo raides ir daugtaskio, kuris eina pries zodzius bus tarpas, graviruosim savo vestuviu data. jei neliks reikiamo tarpelio, liks tik zodziai ir vardo raide...
QUOTE(Ausrytia @ 2007 03 05, 11:08)
mes galvojam graviruoti taip: ...dabar ir visada... K.

Gražu, bet ne tai, kaip aš įsivaizduoju....
Na reiks galvoti....Paskutiniu metu galvoju apie ka nors su žodžiu šeima....
Mūsų šeimos pradžia....data...
na net nežinau.....
kažkaip nėr minčių....
o dabar man kilo mintis jeigu graviruoti "visada tavo - vardas, data" kaip atrodytu? man visai patinka trumpa fraze, grazi...

QUOTE(Ausrytia @ 2007 03 05, 14:11)
o dabar man kilo mintis jeigu graviruoti "visada tavo - vardas, data" kaip atrodytu? man visai patinka trumpa fraze, grazi... 

manau gerai