Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

Ant mūsų vestuvinių žiedų išgraviruoti vardai ir data. Bet pasiskaičiau Jūsų merginos mintis ir taip patiko idėja ant žiedo frazė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 02 28, 15:46)
Ant mūsų vestuvinių žiedų išgraviruoti vardai ir data.

Ant mūsų irgi drinks_cheers.gif ir manau jau žiedai daugiau tatuiruojami nebus ax.gif
Atsakyti
Mes ant savo zieduku issitatuiravom data ir vardus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 02 26, 22:50)
,,itatuiravom'' siandien savo ziedelius, 6 zodziu fraze ir data  ax.gif

kokia fraze? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 02, 12:13)
kokia fraze?  ax.gif

aaaaa....nenoriu sakyt blush2.gif fraze is priesaikos...
Atsakyti
mes uzsisakem ziedelius, bet kai paklause ar graviruosim sakem, kad ne, bet dabar vis labiau ir labiau noriu isgraviruoti kokia nors grazia fraze...
gal padaryti savajam staigmena ir isgraviruoti jam nezinant...
bet gali supykti dar....nes jis kazkaip skeptiskai i graviravimus ziuri...visgi ir jis visa laika ji nesios, reikia jauciu kartu nuspresti, kaip manote?..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 03 04, 23:12)
mes uzsisakem ziedelius, bet kai paklause ar graviruosim sakem, kad ne, bet dabar vis labiau ir labiau noriu isgraviruoti kokia nors grazia fraze...
gal padaryti savajam staigmena ir isgraviruoti jam nezinant...
bet gali supykti dar....nes jis kazkaip skeptiskai i graviravimus ziuri...visgi ir jis visa laika ji nesios, reikia jauciu kartu nuspresti, kaip manote?..... mirksiukas.gif

as tik pasakiau, kad nesiu graviruot ir nesakiau ka, neturejo jis nieko pries tai, o kai pamate, tai isvis laimingas buvo smile.gif Sugalvok ka nors grazaus ir nustebink, negi uz tai galima supykti, juk netrukdo tas uzrasas...
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 05, 02:05)
as tik pasakiau, kad nesiu graviruot ir nesakiau ka, neturejo jis nieko pries tai, o kai pamate, tai isvis laimingas buvo  smile.gif Sugalvok ka nors grazaus ir nustebink, negi uz tai galima supykti, juk netrukdo tas uzrasas...

na visgi vakar pries miega gavau leidima graviruoti smile.gif
tik man buvo pasakyta, jei sugalvosi kazka tikrai grazaus ( ne banalaus)....
Nu tai teks dabar pasukti galvele, ojojoj...sunki užduotis laukia....
Atsakyti
mes galvojam graviruoti taip: ...dabar ir visada... K.
na, ant jo ziedo butu mano vardo pirma raide, ant mano ziedo - jo vardo pirma raide. blush2.gif
jei tarp vardo raides ir daugtaskio, kuris eina pries zodzius bus tarpas, graviruosim savo vestuviu data. jei neliks reikiamo tarpelio, liks tik zodziai ir vardo raide...
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 03 05, 11:08)
mes galvojam graviruoti taip:  ...dabar ir visada... K.
na, ant jo ziedo butu mano vardo pirma raide, ant mano ziedo - jo vardo pirma raide.  blush2.gif
jei tarp vardo raides ir  daugtaskio, kuris eina pries zodzius bus tarpas, graviruosim savo vestuviu data. jei neliks reikiamo tarpelio, liks tik zodziai ir vardo raide...

Gražu, bet ne tai, kaip aš įsivaizduoju....
Na reiks galvoti....Paskutiniu metu galvoju apie ka nors su žodžiu šeima....
Mūsų šeimos pradžia....data...
na net nežinau.....
kažkaip nėr minčių....

Atsakyti
o dabar man kilo mintis jeigu graviruoti "visada tavo - vardas, data" kaip atrodytu? man visai patinka trumpa fraze, grazi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 03 05, 14:11)
o dabar man kilo mintis jeigu graviruoti "visada tavo - vardas, data" kaip atrodytu? man visai patinka trumpa fraze, grazi...  g.gif

manau gerai thumbup.gif aš irgi dar ir datą kur nors įkišti norėčiau jei tilps, po mano idėjų.... doh.gif
Atsakyti