Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

QUOTE(jurqutee @ 2006 07 26, 18:23)
aš irgi taip manu drinks_cheers.gif  arba jei graviruoti tai kokią frazę, o ne vardus juk negi pamirši savojo vardą  hihihi.gif
o beje, kada tavo vestuvės?  4u.gif

drinks_cheers.gif o mano vestuves po menesiuko clap.gif , o tu kada isteki?
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2006 07 26, 19:32)
drinks_cheers.gif  o mano vestuves po menesiuko  clap.gif , o tu kada isteki?

aš išteku po 2 savaičių ir 2 dienų
labai greit laikas lekia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 07 26, 19:01)
aš išteku po 2 savaičių ir 2 dienų
labai greit laikas lekia  lotuliukas.gif

jooooooooo greit, jaudiniesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 07 26, 18:23)
aš irgi taip manu drinks_cheers.gif  arba jei graviruoti tai kokią frazę, o ne vardus juk negi pamirši savojo vardą  hihihi.gif
o beje, kada tavo vestuvės?  4u.gif

nemanau, kad zmones mylimojo varda graviruojasi del to kad nepamirstu, o tai kazkoks savotiskas dvieju zmoniu simbolis
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2006 07 26, 20:04)
jooooooooo greit, jaudiniesi?  4u.gif

labai, lotuliukas.gif jau pradedu nerasti sau vietos doh.gif
o kažkada buvo likę 5 mėnesiai ax.gif
o tau kaip? biggrin.gif dar daug ką pasiruošti liko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 07 26, 19:07)
labai,  lotuliukas.gif  jau pradedu nerasti sau vietos  doh.gif
o kažkada buvo likę 5 mėnesiai  ax.gif
o tau kaip?  biggrin.gif  dar daug ką pasiruošti liko?  ax.gif

na zinai dabar liko tie kitokie darbai, pabaikti viska uzsakyti, viska iki galo surikiuoti, nors ir kukli musu svente, bet rupesteliu pakanka tongue.gif , o as dar kazkaip negaliu patiketi kad isteku, atrodo kad cia kazkieno kito svente bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 07 26, 20:07)
nemanau, kad zmones mylimojo varda graviruojasi del to kad nepamirstu, o tai kazkoks savotiskas dvieju zmoniu simbolis

na taip, bet aš graviruočiau frazę mirksiukas.gif
pripažinsiu iš pradžių aš irgi norėjau vardus graviruoti, bet... kažko įdomesnio norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 07 26, 19:11)
na taip, bet aš graviruočiau frazę  mirksiukas.gif
pripažinsiu iš pradžių aš irgi norėjau vardus graviruoti, bet... kažko įdomesnio norisi  ax.gif

o manes asmeniskai visai "neveza" fraze isgraviruota per du ziedus. Zinoma, kad kiekvienam savo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 07 26, 20:14)
o manes asmeniskai visai "neveza" fraze isgraviruota per du ziedus. Zinoma, kad kiekvienam savo... mirksiukas.gif

o šiaip susidomėjau - ką graviruoja? žinau kad būna frazės, vardai, datos, inicialai, o kas dar?
Atsakyti
Man tai norėtųsi, kad žieduose būtų vardai.
Nors maniškis anksčiau buvo vedęs, bet žiedo nenešiojo. blink.gif Tipo, tepasi, braižosi ir t.t. Sakau, tu ka? Tai kam tada išvis pirkt? g.gif blink.gif
Pasakiau, nešiosi ir viskas. bash.gif
Įdomu, o nešat graviruoti prieš ar po vedybų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2006 07 29, 18:18)
Nors maniškis anksčiau buvo vedęs, bet žiedo nenešiojo. blink.gif Tipo, tepasi, braižosi ir t.t. Sakau, tu ka? Tai kam tada išvis pirkt? g.gif  blink.gif

mes tai kaip darem ziedus ir iskarto pasakem kad isgraviruotu, poto jauciu nebutume prisiruose doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2006 07 29, 18:18)
Nors maniškis anksčiau buvo vedęs, bet žiedo nenešiojo. blink.gif Tipo, tepasi, braižosi ir t.t. Sakau, tu ka? Tai kam tada išvis pirkt? g.gif  blink.gif

mes dar planuojam ar daryti ar pirkti, bet graviruosim ta pacia diena, t.y. ar uzsakysim daryti ar uzsakysim pirkti tada ir pasakysim, kad ir isgraviruotu, kad jau atsiimti ziedelius graviruotus bigsmile.gif
Atsakyti