Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

QUOTE(Jolitux @ 2006 07 25, 15:13)
Mes issigraviravom vienas kto vardus ir vestuviu data... o paskui sumastem kkia fraze dar... per puse... ta prasme puse ant vieno ziedo, kita ant kito... bet dabar ziuriu... ant mano ziedo jau ne du zodeliai netilps... nes labai jau mazas jis tik 16,5 dydzio...  blush2.gif
Tai sakem kokiu nors metiniu proga data arba varda trinsim ir graviruosim fraze... o gal iki to laiko ir ziedukus padidint reiks...  biggrin.gif  tada tilps ir netrynus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Labukas bigsmile.gif
o mes isgraviravom vienskito vardus ir vestuviu data biggrin.gif panasiai kaip ir Jus
o del fraziu tai kazkaip net nepagalvojome doh.gif
o cia labai gera mintis!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emi: 25 liepos 2006 - 16:01
Nu mes norėjom ne frazę.. o po tris žodžius.. tai sakė, kad berniuko žiede tai laisvai gali išgraviuruoti.. o pas mane nei pro kur.. nes dydis vos 15,5... doh.gif Tai ir labanakt su tais žodžiais.. dry.gif

Teko trumpesnį variantą pasirinkti.. biggrin.gif Bet vienas kito vardų kažkaip nenorėjome.. nes sakėm, kad ko jau ko.. bet sutuoktinio vardo tai tikrai nepamiršim.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o mes graviruosim vienas kito inicialus (ant mano jo, ant jo - mano wink.gif )ir vestuviu data bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 07 25, 21:38)
o mes graviruosim vienas kito inicialus (ant mano jo, ant jo - mano wink.gif )ir vestuviu data  bigsmile.gif

O tavo inicialai bus su mergautine pavarde ar su "nauja"? biggrin.gif
O gal tu vyro pavardes "neimsi"?

Atsakyti
QUOTE(Jolitux @ 2006 07 26, 08:28)
O tavo inicialai bus su mergautine pavarde ar su "nauja"?  biggrin.gif
O gal tu vyro pavardes "neimsi"?

bus mano mergautine mirksiukas.gif
Imsiu vyro pavarde, bet pasiliksiu ir savo, taigi ji bus dviguba tongue.gif
Atsakyti
nzn kodel bet mes nesigraviravome g.gif kazkaip nepagalvojom doh.gif
Atsakyti
mes nesigraviravom, nes nenorėjom bigsmile.gif
Atsakyti
turbut mes ir del to lotuliukas.gif
Atsakyti
mes negraviravom dar nieko, nes prieš vestuves ir taip pakankamai lakstymo yra o gal kada nors vėliau kokia ypatinga proga ką sugalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
o as dabar galvoju, kad man tas graviravimas nera jau toks svarbus, juk yra ziedas, kaip simbolis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2006 07 26, 19:19)
o as dabar galvoju, kad man tas graviravimas nera jau toks svarbus, juk yra ziedas, kaip simbolis  g.gif

aš irgi taip manu drinks_cheers.gif arba jei graviruoti tai kokią frazę, o ne vardus juk negi pamirši savojo vardą hihihi.gif
o beje, kada tavo vestuvės? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurqutee: 26 liepos 2006 - 17:24
na, mes laikrodžius vienodus pasidovanojom prieš vestuves. žadėjom juos graviruot KADA NORS.. tai tas kada nors tęsiasi beveik du metai lotuliukas.gif iš tikro, tai laikrodžių vidinėj pusėj gamintojo ženklas išgraviruotas per visą plotą, tai nebent šone, kuris foto matosi, bet... irnesakyk.gif

user posted image
Atsakyti