Nu jei prabilome, tai gal kas turite "Dede Jonas turi ūkį....". Turiu diską, bet niekaip negaliu pačią dainą išimti, matyt apsaugotas
QUOTE(kipse @ 2009 07 17, 08:57)
O turite kita varianta??? Čia skiriasi žodžiai
QUOTE(scorpiolla @ 2009 07 19, 14:30)
O turite kita varianta??? Čia skiriasi žodžiai
Neturiu. Norėčiau irgi turėt
QUOTE(kipse @ 2009 07 19, 14:53)
Neturiu. Norėčiau irgi turėt
Va aš turiu vieną egzempliorį, bet ten kažkaip uždeta apsauga niekaip negaliu ištraukti O močiūtė labai jau nori su kliocku užsiimti dainavimu Nu jei kas tures ir praneš į až būčiau labai dėkinga Bet kokiu atvėju ačiu už pagalbą
Sveikutes,
Gal kas turit kokia linksma dainele apie draugus arba apie gimimo diena ? Niekaip neprisimenu jokios linksmos daineles sia tema
Gal kas turit kokia linksma dainele apie draugus arba apie gimimo diena ? Niekaip neprisimenu jokios linksmos daineles sia tema
Gal patiks
L.Remeikienė. Apie gimtadienį
L.Remeikienė. Apie gimtadienį
Aciu
Sveikutes
Tokia faina temike uztikau, bet jauciuosi visiskai vista nu nesuprantu, kai cia tas daineles atsisiusti kai paspaudziu ant nuorodos, man va kaip ismeta Click here to upload a file, tai kaip suprantu man reikia ikelti daina
O gal cia nevisoms prieinamos tos daineles
Tokia faina temike uztikau, bet jauciuosi visiskai vista nu nesuprantu, kai cia tas daineles atsisiusti kai paspaudziu ant nuorodos, man va kaip ismeta Click here to upload a file, tai kaip suprantu man reikia ikelti daina
O gal cia nevisoms prieinamos tos daineles
QUOTE(elingele @ 2009 07 21, 12:36)
Leiskis žemyn, CLICK HERE, spausk ir atsisiųsi
Pavyko
LABAI LABAI ACIU
aciu jums dabar dainuosime su dukryte