Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė -3

QUOTE(Lobelija @ 2009 05 21, 13:38)
Mes labai ieškome Raudonkepuraitės dainelės, gal kas turite, tik ne Vilijos. Ten dainelėje tokie žodžiai: krokodilai, begemotai, ir žaliasis kakadu.. Liet. kalba. Imeskit jei kas turit. LABAI reikia.

6 puslapyje šios temos 61 žinutė, nuoroda veikianti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,mamytes smile.gif kiek daug čia dainelių ir aš parsisiunčiau, ačiū 4u.gif
gal kas turit Monikos "Broliukas" 1997 m ax.gif
Atsakyti
Foje - Baltoji varnelė
QUOTE(HappyAngel @ 2009 05 10, 13:53)
Super, koks lobynas! Labai ačiū visoms mamytėms, kurios pasidalina savo gėriais su kitom  4u.gif
Tik va prašymą turiu - gal kas galit "Baltą varnelę" įkelt, nes anksčiau duotoje nuorodoje nerandu aš jos  unsure.gif

4u.gif
Papildyta:
Mes - Lėlytė Barbė
QUOTE(Sypsena @ 2009 05 18, 02:23)
Mamytes,gal kuri turit dainelę apie barbę? Nežinau kas atlieka,bet lyg dainos pavadinimas Lėlytė Barbė. bučiau labai dėkinga jei pasidalintumėte  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2009 05 24, 12:32)

Ačiū dideliausias clap.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2009 05 24, 12:32)

verysad.gif kokia grazi dainele bet man jos ikelia tik kelias sekundes ir baigesi ??? wub.gif kodel taip ?? o Mes lelyte Barbe pilnai ikele.. blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turi "Laiškas saulitei" ir "Suliko" karaokė?
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gal turit "Vaivorykštė" yra du cd 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 05 25, 12:11)
verysad.gif  kokia grazi dainele bet man jos ikelia tik kelias sekundes ir baigesi ???  wub.gif kodel taip ?? o Mes lelyte Barbe pilnai ikele..  blush2.gif

Pabandyk dar kartą siūstis , kartais failų talpyklos stringa , ir dėl to ne visa daina parsisiunčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Rašiau prieš tai bet gal mano postas liko nepastebėtas. Ar galėtumėt kas nors dar kartą įkelti CACA pagrandukų dainelių karaoke versiją? Buvo kažkada įdėta, bet rodo kad nebėra.
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2009 05 26, 18:39)
Pabandyk dar kartą siūstis , kartais failų talpyklos stringa , ir dėl to ne visa daina parsisiunčia  mirksiukas.gif

Jau daug karteliu bandziau ir skirtingas dieneles ir laika.. niekaip, kodel? ar cia tik man wub.gif labai jau gaila ir jau nepirma nuorodele is sitos talpyklos, gan daznai man blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Norina @ 2009 05 26, 22:46)
Rašiau prieš tai bet gal mano postas liko nepastebėtas. Ar galėtumėt kas nors dar kartą įkelti CACA pagrandukų dainelių karaoke versiją? Buvo kažkada įdėta, bet rodo kad nebėra.

O kokios ten konkrečiai dainelės g.gif , pabandyčiau paieškot karaoke versijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 05 27, 08:32)
Jau daug karteliu bandziau ir skirtingas dieneles ir laika.. niekaip, kodel? ar cia tik man  wub.gif labai jau gaila ir jau nepirma nuorodele is sitos talpyklos, gan daznai man  blush2.gif    4u.gif

Foje - Baltoji varnelė
Įkeliu į kitą talpyklą , gal iš čia pavyks parsisiūst g.gif
Atsakyti