Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė -3

QUOTE(A.Baliukeviciene @ 2009 04 08, 18:46)
Mamytes! Gelbekite!!! labai skubiai reikia Chunga changa daineles, nesvarbu lietuviu ar rusu k. is filmuko berods Bonifacijaus atostogos.

V.Genytė Čiunga - Čianga
4u.gif
Atsakyti
Is visos visos sirdies dekoju!!!!!! Isgelbejot!!!!

O gal dar kas nors galetu pasidalinti sokiu ar daina "Bitute pilkoji". Ieskau jau labai seniai, bet nerandu nieko isskyrus "Populiariukus", kur labai greitas tempas ir vaikai nespeja paskokti. Gal; kas turit kitokiu variantu?

Busiu labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(A.Baliukeviciene @ 2009 04 09, 07:14)
Is visos visos sirdies dekoju!!!!!! Isgelbejot!!!!

O gal dar kas nors galetu pasidalinti sokiu ar daina "Bitute pilkoji". Ieskau jau labai seniai, bet nerandu nieko isskyrus "Populiariukus", kur labai greitas tempas ir vaikai nespeja paskokti. Gal; kas turit kitokiu variantu?

Busiu labai dekinga.

Bitute pilkoji 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kas turite Mikutaviciaus ÄS labai myliu savo mama" - fonograma. Labai buciau dekinga, kad idetumete nuoroda ar atsiustumete, nes niekur nerandu. Aciu
egidija_z@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2009 04 10, 13:01)
sveikos,
gal kas turite Mikutaviciaus ÄS labai myliu savo mama" - fonograma. Labai buciau dekinga, kad idetumete nuoroda ar atsiustumete, nes niekur nerandu. Aciu
egidija_z@yahoo.com

http://www.tuktuk.lt/151301 cia raso kad yra rinkinys karaoke dainu... gal kas turi ta rinkini rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2009 04 10, 14:01)
sveikos,
egidija_z@yahoo.com

Cia galit nusipirkti mirksiukas.gif
http://www.fonograma.lt/news.php (Pati paskutine)
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 03 19, 09:30)

sveikutes,
taip noriu sito albumuko bet man nesisiuncia,arba as nemoku kaip tai reikia padaryti.gal kas man padetu ir paaiskintu?labai didelis dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2009 04 10, 16:21)
sveikutes,
taip noriu sito albumuko bet man nesisiuncia,arba as nemoku kaip tai reikia padaryti.gal kas man padetu ir paaiskintu?labai didelis dekui is anksto  4u.gif

Albumas matau padalintas i 3 dalis, spaudi ant kiekvienos- atsivercia dar kitas psl, jame apacioj mazom raidelem parasyta: "Save file to your PC: click here" spaudi ant click here ir pradeda siustis. parsisiuntus visas dalis- išarchyvuoji ir jau turi albuma biggrin.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2009 04 10, 19:49)
Albumas matau padalintas i 3 dalis, spaudi ant kiekvienos- atsivercia dar kitas psl, jame apacioj mazom raidelem parasyta:  "Save file to your PC: click here" spaudi ant click here ir pradeda siustis. parsisiuntus visas dalis- išarchyvuoji ir jau turi albuma  biggrin.gif sekmes  4u.gif

tai vat kad as taip ir darau.visu pirma vienu metu neleidzia siustis tu 3 -ju daliu, tik po viena, o kai pasileidziu siustis, man parsiuncia apie 50proc ir dingsta viskas verysad.gif
Atsakyti
Gal kas turite "Baltoji varnele"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2009 04 10, 19:49)
tai vat kad as taip ir darau.visu pirma vienu metu neleidzia siustis tu 3 -ju daliu, tik po viena, o kai pasileidziu siustis, man parsiuncia apie 50proc ir dingsta viskas  verysad.gif

ir nereikia visas tris iskart siusti, po viena. kad ir po viena i diena smile.gif. O kad tik puse teparsiuncia... g.gif keista... gal letas internetas ar blogas rysys. Dar galima pabandyt isvalyt laikinuosius failus Cia paaiskinta kaip tai daryti ir tada vel bandyti siustis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*finy* @ 2009 04 12, 19:54)
Gal kas turite  "Baltoji varnele"?  4u.gif
Baltoji varnele
Atsakyti
Bazile,kuo nuoširdžiausias ir kuo dideliausias ačiū aciuks.gif friends.gif
Atsakyti