Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė -3

QUOTE(Tacit @ 2009 03 16, 17:14)
Sakykit, gal kuri žinote slaptažodį EN DEN DU - Daineles iš lentynos? Parsisiunčiau, bet bandant 'išzipuoti', prašo slaptažodžio... verysad.gif

pabandyk sita: my.opera.com/shedeuw
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 03 16, 19:29)
pabandyk sita: my.opera.com/shedeuw

Gaila, netiko.... verysad.gif Bet ačiū už bandymą padėti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacit @ 2009 03 16, 17:14)
Sakykit, gal kuri žinote slaptažodį EN DEN DU - Daineles iš lentynos? Parsisiunčiau, bet bandant 'išzipuoti', prašo slaptažodžio... verysad.gif

Dar karta ieikite ten is kur siuntete ir turetu kur nors but parasytas slaptazodis ... gal mazom raidelem ... 4u.gif

1. slaptažodis (password) - my.opera.com/shedeuw arba dar karta pabandykit nukopijuot slaptazodi, ir i zipa imest ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 17 kovo 2009 - 10:58
1. slaptažodis (password) - my.opera.com/shedeuw arba dar karta pabandykit nukopijuot slaptazodi, ir i zipa imest ...
[/quote]

Suveikė! Ačiū thumbup.gif Tik kaip keista - širyt tą patį slaptažodį nukopijavusi bandžiau, tai rodė, kad blogas, o dabar tiko...Nelabai aš ta kompiuterį suprantu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacit @ 2009 03 17, 14:56)
...Nelabai aš ta kompiuterį suprantu... doh.gif

Kartais ir kompai ožiuojasi lotuliukas.gif

Ir dar:
V.V._Landsbergis Kiskis Pranciskus (2008)

slaptažodis (password) - my.opera.com/shedeuw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 17 kovo 2009 - 15:12
QUOTE(irmuliuke @ 2009 02 09, 21:17)
sveikos turiu prasymeli  smile.gif  gal kuri turite dainele "Kas kiek paauga per metus"  is anksto dekoju  4u.gif

ir as labai noriu sitos daineles...... prasau jei kas turit idekite blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Keisruolių Teatras .Rinktinės dainos 1989 -1999m.
4u.gif Gal kam patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 03 12, 12:05)
Radau linkomanojoje 5 zonoje vat kokias daineles su klipais, bet dar nesisiunciau, ner vietos kompe blush2.gif
user posted image

jau po biski ikelineju i 2shared situos klipus thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Tacit,2009 03 17, 14:56]
[/quote]

Suveikė! Ačiū thumbup.gif Tik kaip keista - širyt tą patį slaptažodį nukopijavusi bandžiau, tai rodė, kad blogas, o dabar tiko...Nelabai aš ta kompiuterį suprantu... doh.gif
[/quote]

o man vis tiek neleidžia sad.gif na jūs pasakykit man, tudrai/analfabetei, kur tiksliai reikia įdėti tą slaptažodį, nes jau ir parsisiunčiau 3 kartą ir vis tiek nieko nesigauna verysad.gif

o panos baigia negyvai užterorizuot doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2009 03 18, 10:02)

o man vis tiek neleidžia sad.gif na jūs pasakykit man, tudrai/analfabetei, kur tiksliai reikia įdėti tą slaptažodį, nes jau ir parsisiunčiau 3 kartą ir vis tiek nieko nesigauna  verysad.gif

o panos baigia negyvai užterorizuot  doh.gif  cool.gif

parsisiunciat zip faila, ir bandant išskleisti paparaso slaptazodzio- tada ir irasykite arba geriausia nukopijuoti... sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2009 03 18, 10:36)
parsisiunciat zip faila, ir bandant išskleisti paparaso slaptazodzio- tada ir irasykite arba geriausia nukopijuoti...  sekmes smile.gif

oi kaip AČIŪ bigsmile.gif iš penkiolikto karto, bet pavyko thumbup.gif thumbup.gif pasirodo tereikėjo pačiai slaptažodžius suvesti, o ne kopintą kelti doh.gif cool.gif tikra tundra aš su tais kompais blush2.gif

AČIŪ visom mergaitėm įkeliančiom čia tiek daug gerų dalykų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Olialia ir Rūtelė - Pilies karalaitė (1999m.)
4u.gif
Atsakyti