Turiu keista prasyma Ar butu ymanoma gauti dainele,kuri eina kaip muzikinis takelis per LNK reklama,kai yra reklamuojami animaciniai filmai.Kuriuos rodo apie pietus, man atrodo 'Zoidai' (drakoniukai).Pamisusi mergina del sios dainos
Aciu mamytes uz daineles
Gal kas turit dainele Katu Katu Katutes? Labai ieskom
kur dzina buvo idejusi keleta daineliu, tai butent tos vienos ir neatidaro
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 17, 06:49)
Turiu keista prasyma Ar butu ymanoma gauti dainele,kuri eina kaip muzikinis takelis per LNK reklama,kai yra reklamuojami animaciniai filmai.Kuriuos rodo apie pietus, man atrodo 'Zoidai' (drakoniukai).Pamisusi mergina del sios dainos
Gal čia ir bus ta daina filmuko neziuriu- tai nezinau ar tikrai ta
katutes pabandyk dar karta atsisiusti, pas mane tai groja...
QUOTE(rujo @ 2008 12 17, 14:20)
Aciu mamytes uz daineles
QUOTE(dzhina @ 2008 12 17, 15:27)
neatidaro, isoka lentele su uzrasu "The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search. "
QUOTE(rujo @ 2008 12 17, 17:38)
neatidaro, isoka lentele su uzrasu "The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search. "
gerai, tuoj pabandysiu is naujo ideti
Papildyta:
prasom katutes
http://www.2shared.c...u_katutess.html
QUOTE(dzhina @ 2008 12 17, 18:07)
gerai, tuoj pabandysiu is naujo ideti
Papildyta:
prasom katutes
Papildyta:
prasom katutes
Aciu labai
Sveikos, mamytes,
gal kuri turit lopsine, iš to rinkinio kur A.Pilypaite, I.Starosaite ir R.Čivilytė dainuoja, kurioje yra žodžiai: "Tu mano pasaulį privertei suktis iš lėto, gal kad ilgiau būtum saulėj, kad ilgiau man žėrėtum..." .
Radau įdėtą lopšinių rinkinį, bet ten nėr tos dainos o man ji labai graži. Turėjau visą CD, bet jau seniai jis kažkur dingo...
Būtų labai ačiū
gal kuri turit lopsine, iš to rinkinio kur A.Pilypaite, I.Starosaite ir R.Čivilytė dainuoja, kurioje yra žodžiai: "Tu mano pasaulį privertei suktis iš lėto, gal kad ilgiau būtum saulėj, kad ilgiau man žėrėtum..." .
Radau įdėtą lopšinių rinkinį, bet ten nėr tos dainos o man ji labai graži. Turėjau visą CD, bet jau seniai jis kažkur dingo...
Būtų labai ačiū
QUOTE(Diana L-B @ 2008 12 19, 19:16)
Sveikos, mamytes,
Būtų labai ačiū
Būtų labai ačiū
Atrodo, kad sita
aciu visoms ikelusioms cia daugybe graziu daineliu, man jos padeda ruosiantis pamokoms
Mamytes, o su kokia programa jus parsisiuntusias daineles klausote? Mano kompas man neatidaro nei vienos dainos parsiustos is 2 shared. atidrinejau su media player, raso neatpazysta su kokia programa failas suspastas.... gal kokia programa dar tureciau turet...
labai gaila norisi daineliu....
labai gaila norisi daineliu....