Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė -3

Turiu keista prasyma 4u.gif Ar butu ymanoma gauti dainele,kuri eina kaip muzikinis takelis per LNK reklama,kai yra reklamuojami animaciniai filmai.Kuriuos rodo apie pietus, man atrodo 'Zoidai' (drakoniukai).Pamisusi mergina del sios dainos doh.gif
Atsakyti
Aciu mamytes uz daineles 4u.gif

Gal kas turit dainele Katu Katu Katutes? Labai ieskom ax.gif
kur dzina buvo idejusi keleta daineliu, tai butent tos vienos ir neatidaro ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rujo: 17 gruodžio 2008 - 14:21
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 17, 06:49)
Turiu keista prasyma  4u.gif  Ar butu ymanoma gauti dainele,kuri eina kaip muzikinis takelis per LNK reklama,kai yra reklamuojami animaciniai filmai.Kuriuos rodo apie pietus, man atrodo 'Zoidai' (drakoniukai).Pamisusi mergina del sios dainos  doh.gif

Gal čia ir bus ta daina smile.gif filmuko neziuriu- tai nezinau ar tikrai ta biggrin.gif
Atsakyti
katutes pabandyk dar karta atsisiusti, pas mane tai groja... mirksiukas.gif
QUOTE(rujo @ 2008 12 17, 14:20)
Aciu mamytes uz daineles  4u.gif

Gal kas turit dainele Katu Katu Katutes? Labai ieskom  ax.gif
kur dzina buvo idejusi keleta daineliu, tai butent tos vienos ir neatidaro  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 12 17, 15:27)
katutes pabandyk dar karta atsisiusti, pas mane tai groja... mirksiukas.gif

schmoll.gif neatidaro, isoka lentele su uzrasu "The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search. " g.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2008 12 17, 17:38)
schmoll.gif  neatidaro, isoka lentele su uzrasu "The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search. " g.gif

gerai, tuoj pabandysiu is naujo ideti ax.gif
Papildyta:
prasom katutes 4u.gif
http://www.2shared.c...u_katutess.html
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 12 17, 18:07)
gerai, tuoj pabandysiu is naujo ideti ax.gif
Papildyta:
prasom katutes 4u.gif
http://www.2shared.c...u_katutess.html

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
gal kuri turit lopsine, iš to rinkinio kur A.Pilypaite, I.Starosaite ir R.Čivilytė dainuoja, kurioje yra žodžiai: "Tu mano pasaulį privertei suktis iš lėto, gal kad ilgiau būtum saulėj, kad ilgiau man žėrėtum..." .
Radau įdėtą lopšinių rinkinį, bet ten nėr tos dainos verysad.gif o man ji labai graži. Turėjau visą CD, bet jau seniai jis kažkur dingo...
Būtų labai ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana L-B @ 2008 12 19, 19:16)
Sveikos, mamytes,
   gal kuri turit lopsine, iš to rinkinio kur A.Pilypaite, I.Starosaite ir R.Čivilytė dainuoja, kurioje yra žodžiai: "Tu mano pasaulį privertei suktis iš lėto, gal kad ilgiau būtum saulėj, kad ilgiau man žėrėtum..." .
Radau įdėtą lopšinių rinkinį, bet ten nėr tos dainos verysad.gif  o man ji labai graži. Turėjau visą CD, bet jau seniai jis kažkur dingo...
Būtų labai ačiū ax.gif

Atrodo, kad sita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgynė: 19 gruodžio 2008 - 20:00
QUOTE(Dilgynė @ 2008 12 19, 21:56)

Šita, ačiū! biggrin.gif
Atsakyti
aciu visoms ikelusioms cia daugybe graziu daineliu, man jos padeda ruosiantis pamokoms 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, o su kokia programa jus parsisiuntusias daineles klausote? Mano kompas man neatidaro nei vienos dainos parsiustos is 2 shared. atidrinejau su media player, raso neatpazysta su kokia programa failas suspastas.... gal kokia programa dar tureciau turet... g.gif
labai gaila norisi daineliu.... verysad.gif
Atsakyti