Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Daugiametes gėles persodinti ir dalinti galima ne tik pavasarį. Tą galima padaryti ir rugpjūtį. Va dabar kaip tik tinkamas metas. O dar ir lietingus orus pranašauja, tai ir prigis lengviau.
Atsakyti
Tai reikės žiūrėti, pagal tai ,kokie bus orai ir tada apgalvoti, kada persodinti. Nes jeigu taip nelis, kaip dabar, o sodas yra toli, tai persodinusi, nebeturėsiu savo gėlytės, nes ji ,,iškeps''. Nes į sodą per savaitę 2 kartus tenuvažiuoju.
Atsakyti
sveikos
Gal kas Kaune turi atliekamu daugiameciu/svoguniniu geliu ir gali padovanoti??? ax.gif
Atsakyti
Dovanoju daugiametes gėles: vilkdalgius (mėlynus vidutinio didumo žiedais ir violetinius aukštus stambiažiedžius), bijūnus (vėlyvus bordo spalvos ir rausvus kvepiančius), melsves (žaliais lapais, labai dideli krūmai, galima dalinti). Taip pat jazminus, hortenzijas, buksmedžius.
Atsakyti
ar galiu ir as gauti email'a su nuotraukom? jau ruduo ir laikas bent jau suplanuoti kur ir ka ir kiek bigsmile.gif
beje is kur esi?
mano emaila audriuss@gmail.com

aciu

Ausma, o kur visos tos dovanojamos grozybes auga?

("Dovanoju daugiametes gėles: vilkdalgius (mėlynus vidutinio didumo žiedais ir violetinius aukštus stambiažiedžius), bijūnus (vėlyvus bordo spalvos ir rausvus kvepiančius), melsves (žaliais lapais, labai dideli krūmai, galima dalinti). Taip pat jazminus, hortenzijas, buksmedžius.")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanatikas: 31 rugpjūčio 2006 - 15:13

Jos auga Vilniuje, Salininkuose, mano sklype. Jeigu kam reikia, atsiliepkite, nes artimiausiu metu vilkdalgius ir melsves teks palaidoti. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2006 09 04, 12:41)

Jos auga Vilniuje, Salininkuose, mano sklype. Jeigu kam reikia, atsiliepkite, nes artimiausiu metu vilkdalgius ir melsves teks palaidoti. cray.gif

vargsos gelytes, kaip gaila kad jos ne Kaune verysad.gif kaip tik reiktu kokiu 10 krumu melsviu, o ir vilkdalgius paimciau smile.gif O kiek melsviu ir kiek vilkdalgiu turite - turbut visas sunkiai traukiniu ar autobusu parsivesciau? g.gif gal reik planuot ateinanti savaitgali kelione i Vilniu - kad nezutu gelytes g.gif g.gif g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2006 09 04, 19:08)
vargsos gelytes, kaip gaila kad jos ne Kaune  verysad.gif kaip tik reiktu kokiu 10 krumu melsviu, o ir vilkdalgius paimciau  smile.gif O kiek melsviu ir kiek vilkdalgiu turite - turbut visas sunkiai traukiniu ar autobusu parsivesciau?  g.gif gal reik planuot ateinanti savaitgali kelione i Vilniu - kad nezutu gelytes g.gif  g.gif  g.gif  rolleyes.gif

Deje, melsvių traukiniu tikrai neparvešite. Jų yra apie 20 didžiulių krūmų, kurį iškastą aš viena sunkiai pakeliu (vienoje vietoje augę 8 metus). Nebent keletą atžalų. Su vilkdalgiais būtų paprasčiau jų krūmeliai smulkesni. Kol orai tokie prasti, jos dar gyvens. Pasitaisius orams planuojam pakelti viso sklypo lygį, gruntas jau parvežtas, reikia tik išlyginti.
Atsakyti
Kažin ar galima gubojas persodinti į kitą vietą?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 07 30, 19:01)
Kažin ar galima gubojas persodinti į kitą vietą?

Jei jau didelės tai tikrai neprigis, tik jaunutes galima.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 30, 19:33)
Jei jau didelės tai tikrai neprigis, tik jaunutes galima.

ačiū už atsakymą, gaila kad pasisodinau jau seniai jas iš daigelių ir ne tokioje vietoje, kur norėčiau. o gal tos gubojos , kur parduotuvėse parduodamos šaknys yra stambesniais žiedais ?
Atsakyti
negi niekas neauginate gubojų, kur iš parduotuvės yra šaknys). man jos patinka, nes prie gėlyčių puokštelių labai gražu.
kažin ar saulakis prigytų, jei persodinčiau į kitą vietą, nes jam jau keli metai. Aišku, persodinčiaU PAVASARĮ..
Atsakyti