Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

QUOTE(ginaja @ 2006 05 03, 19:30)
Taip, taip, zemyn nuo Ponstitucijos pr. Prisimeniau, anksciau ten buvo Elektromarkt. thumbup.gif

as jau lewisia nuspirkau clap.gif clap.gif clap.gif
o grazumas wub.gif

dar karteli aciu uz info notworthy.gif

tik man klausimas kilo kodel ji tokiam dideliam vazone? juk ji alpinariumo augalas g.gif nu ziuresim kaip augs
Atsakyti
QUOTE(draugaite @ 2006 05 03, 19:45)
as jau lewisia nuspirkau clap.gif  clap.gif  clap.gif
o grazumas  wub.gif 

dar karteli aciu uz info  notworthy.gif

tik man klausimas kilo kodel ji tokiam dideliam vazone? juk ji alpinariumo augalas g.gif  nu ziuresim kaip augs

Prašom, prašom rolleyes.gif Aš irgi negalvojau, kad ji tokia didele gali būti. Žiurėsim kaip toliau augs.
Atsakyti
Šiemet buvo tokia šalta žiema, kad iššąlo daug daugiamečių gėlyčių. Turėjau daug raktažolių, o beliko tokios trys ,,suvargusios", rudenį buvau pasodinusi saulakį, rykštenę ir kus augalėlius tik dar nematau, kad jie rodytų kažkokį gyvybės ženklą. Ar jiems dar per anksti?
Atsakyti
QUOTE(dvynuke @ 2005 07 13, 12:37)
aš tai turiu saviškių foto tik kad čia jos neisideda, nebent kas nori galiu atsiusti į elektroninį paštą

man gali siunsti i mano email:
DLNLUL@YAHOO.COM
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 05 04, 20:39)
Šiemet buvo tokia šalta žiema, kad iššąlo daug daugiamečių gėlyčių. Turėjau daug raktažolių, o beliko tokios trys ,,suvargusios", rudenį buvau pasodinusi saulakį, rykštenę ir kus augalėlius  tik dar nematau, kad jie rodytų kažkokį gyvybės ženklą. Ar jiems dar per anksti?

taip ziema ir mano darzelyje pridaė aibių.čera nei gyva nei mirus rakteliai pusiau net krokai ne visi zydėjo unsure.gif apkaltinau šunį kad apsiusino dėl toki augalai bet matyt ziema kalta g.gif
Atsakyti
Jo, žiema ir mano kieme pasidarbavo cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Esu pasisėjusi dekoratyvinių kraujažolių mišinį įvairių spalvų, sudygo puikiai,bet kada jau sudygo , o tie daigeliai kokio centimetro dyddio, nesuprantu, nors ir daugiametės gėlės kraujažolės, bet kodėl man taip neauga tie daigeliai, tiesiog jie stovi vietoje.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 06 01, 20:09)
Esu pasisėjusi dekoratyvinių kraujažolių mišinį įvairių spalvų, sudygo puikiai,bet kada jau sudygo , o tie daigeliai kokio centimetro dyddio, nesuprantu, nors ir daugiametės gėlės kraujažolės, bet kodėl man taip neauga tie daigeliai, tiesiog jie stovi vietoje.

Mačiau tą sėklų pokelį parduotuvėje ir jau tiesėsi rankos pirkti, bet dar susilaikiau. Butinai parašyk, kai sužydės. Idomu ar tikrai bus tokios spalvos kokias vaizduoja?
Atsakyti
thumbup.gif prazydo baltas medėjantis bijūnas thumbup.gif o jau kvapas svaigus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2006 06 02, 16:23)
thumbup.gif prazydo baltas medėjantis bijūnas thumbup.gif o jau kvapas svaigus bigsmile.gif

Ir aš saviškiu atsidžiaugt negaliu. Pražydo trečiais metais po pasodinimo 1 žiedas, pernai 2, šiemet 15. Augalas brangokas, bet patarčiau visoms įsigyti. Grožis thumbup.gif
Atsakyti

O kuo skiriasi medejantis Bijunas nuo paprasto? g.gif Labai smalsu blush2.gif
Gal galite ideti nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Dieną, kai švies saulė, jei sugebėsiu(prasta aš kompiuteristė), ir jei nebus už mane greitesnių...
Jei nori pamatyti prieš miegą, įvesk googlėj Paeonia. Tie tokie tučiaviduriai - medėjantys. Nu, tokio gražaus, kaip pas mane visam Inete nėra(vat, ir prisigyriau....)
Atsakyti