Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

QUOTE(jediara @ 2010 05 18, 23:11)
Ji pas mane dar naujokė  ax.gif  Bet labai mažai reikalauja drėgmės ir gražiai plečiasi. Sakė, kad puikiai žiemoja. Manau, kad lovelyje nelabai tiktų auginti -geriau gėlyne ar alpinariume drinks_cheers.gif

ji savi forma panasi i siloka kur irgi ratu auga , labai faina geliuke. bet niekur nemacius pirkti g.gif
Papildyta:
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 19, 09:34)
ji savi forma panasi i  siloka kur  irgi ratu auga ,  labai faina geliuke. bet  niekur nemacius pirkti  g.gif
kazin ar ziemai kaip siloka reikia sakeles nukirpti?

Atsakyti
Siandien turguj is bobulytes prisipirkau daugiameciu geliuku,ivairiausiu,kita diena pafotkinsiu,nes pardaveja pavadinimu nezinojo,bet nebrangiai paeme,tokia faina senuciuke,net daugiau sumokejau,tada ji man dar paildomai idejo kazkoki kereli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2010 05 19, 22:51)
Siandien turguj is bobulytes prisipirkau daugiameciu geliuku,ivairiausiu,kita diena pafotkinsiu,nes pardaveja pavadinimu nezinojo,bet nebrangiai paeme,tokia faina senuciuke,net daugiau sumokejau,tada ji man dar paildomai idejo kazkoki kereli  blush2.gif

Lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Paukštpienė ax.gif

user posted image
Atsakyti
Pasirodau savo geliukus,dabar as visas daugiametes sodinu i bendra gelyna,ten tokia truputi misraine,bet kitais metais nusimato dideles statybos,tai keliaus mano geliukai i kita vieta,zadu daryti alpinariumus ax.gif sitas visas gelytes nusipirkau uz 15 lt,kitose vietose jos brangiau

user posted image
Atsakyti
labas smile.gif
Pavadinimo nezinau,bet gyvina darzeli mirksiukas.gif
user posted image
sitos beveik issalo verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2010 05 22, 13:05)
: sitas visas gelytes nusipirkau uz 15 lt,kitose vietose jos brangiau

sėkmingas pirkinys ir žiauriai pigus thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 22 gegužės 2010 - 14:03
QUOTE(jediara @ 2010 05 09, 16:12)
Pavasarinis žydėjimas  biggrin.gif
user posted image

4u.gif kaip šita gėlytė vadinasi 4u.gif
Atsakyti
Margutes gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2010 05 22, 15:36)
Margutes gal  g.gif

aš taip irgi galvočiau,bet maniškės tai tokios pavargusios ir jaučiu nežydės šiemet g.gif nes pernai radau ,perkėliau į kitą vietą ten taip skurdžiai auga matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 22, 16:22)
4u.gif  kaip šita gėlytė vadinasi  4u.gif

Fritillaria imperialis - karališkoji margutė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 22, 17:04)
Fritillaria imperialis - karališkoji margutė  mirksiukas.gif

aišku labai jau graži ir kaip supratau anksti pražysta,nes pas kaimynę jau senei galvos pasipuošusios bigsmile.gif
Atsakyti