Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Jediara, labai gražūs ir įdomūs bijūnai! smile.gif
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo, kokius augalus sodinti pietineje, kas pakencia saulekaita g.gif
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2010 05 16, 21:39)
Jediara, labai gražūs ir įdomūs bijūnai! smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,kaip noriu baltos melsves bigsmile.gif labai patiko,maciau Vokietijoj,ir kodel as jos neparsiveziau doh.gif gal jau matet kur Lietuvoj? blush2.gif

http://www.google.lt...=...B3 paieŔka
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2010 05 17, 08:39)
Sveikos,kaip noriu baltos melsves  bigsmile.gif  labai patiko,maciau Vokietijoj,ir kodel as jos neparsiveziau  doh.gif  gal jau matet kur Lietuvoj?  blush2.gif

http://www.google.lt...=...B3 paieŔka

yra ir pas mus pirkti ax.gif
Atsakyti
Aciu,man ka tik drauge pakuzdejo kad irgi mate pas mus Zalioj stotelej doh.gif
Atsakyti
Pasejau siais metais aubrietes ir putuokli, na kaip ir paaugo jau, pernesiau i lauka, bet jie tokie plonyciai, kad man visai neuzdengia zemes, tai susodinau daug i viena vieta, net neisivaizduoju kaip jie plesis, gal reiks raut....idomu kada zydes..., gal kas zino ar ziemai reiks pridengti, tiek vargo juos uzauginti, kad nesinori prarasti,, unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 05 17, 13:06)
Pasejau siais metais aubrietes ir putuokli, na kaip ir paaugo jau, pernesiau i lauka, bet jie tokie plonyciai, kad man visai neuzdengia zemes, tai susodinau  daug i viena vieta, net neisivaizduoju kaip jie plesis, gal reiks raut....idomu kada zydes..., gal kas zino ar ziemai reiks pridengti, tiek vargo juos uzauginti, kad nesinori prarasti,, unsure.gif

As pries kokius 5 metus sejau aubretes, nors pagal pakelio nuotrauka turejo buti ivairiu spalvu, augo tik melynos. Jos tik is pradziu yra mazos, istysusios, per siuos metus paaugs ir susiformuos krumeliai, todel reikia sodinti po viena daigeli, o ne daug i viena duobute smile.gif rekomenduociau jas issodinti i didesni plota, daigai suaugs ir bus isvaizdesni ne is karto, o po metu kitu. Maniskes aubretes auga nedengtos, po zydejimo apkarpau ziedynus, kad nebrandintu seklyciu ir negadintu gelyno vaizdo sudziuvusios sakeles. Ziemai nepridengiu, niekada neissaldavo, net po sios ziemos suzydeje jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 05 17, 12:06)
Pasejau siais metais aubrietes ir putuokli, na kaip ir paaugo jau, pernesiau i lauka, bet jie tokie plonyciai, kad man visai neuzdengia zemes, tai susodinau  daug i viena vieta, net neisivaizduoju kaip jie plesis, gal reiks raut....idomu kada zydes..., gal kas zino ar ziemai reiks pridengti, tiek vargo juos uzauginti, kad nesinori prarasti,, unsure.gif

Pleciasi aubretes, uzdengs zeme. Dengti ziemai nereikia. Nuzydejusius galima nupjauti ir atauga, pakartotinai zydes. Mano tokios, tik fotkinta apsiniaukusia diena blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2010 05 17, 14:56)
Pleciasi aubretes, uzdengs zeme. Dengti ziemai nereikia. Nuzydejusius galima nupjauti ir atauga, pakartotinai zydes. Mano tokios, tik fotkinta apsiniaukusia diena  blush2.gif
user posted image

na aisku, bet pas mane prasta zeme, tai jos bus mazikes, kai paaugs vsaros vidury puse krumeliu vel persodinsiu. aciu
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 12, 23:18)
Pradėjusi žydėti radiolė  ax.gif

user posted image

o si gelyte nereikli? perziemoja nedengta? nes pazystama rode kad nusipirko tai sako sodinsiu i loveli , bat as taip ir pagalvojau kad labiau panasi i gelynu ar alpinariumu gele.
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 18, 19:33)
o si gelyte nereikli? perziemoja nedengta?  nes pazystama rode kad nusipirko tai sako sodinsiu i loveli , bat as taip ir pagalvojau kad labiau panasi i gelynu  ar alpinariumu gele.

Ji pas mane dar naujokė ax.gif Bet labai mažai reikalauja drėgmės ir gražiai plečiasi. Sakė, kad puikiai žiemoja. Manau, kad lovelyje nelabai tiktų auginti -geriau gėlyne ar alpinariume drinks_cheers.gif
Atsakyti