Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Ar kas nors žinot kas čia per gėlė, pirkau pernai, žydėjo nuo pavasario iki rudens, lygtai sakė, kad daugiametė, žiemai buvau užpylusi durpėmis, bet dabar nerodo jokių gyvybės ženklų, tai galvoju, gal ji vienmetė g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 04 26, 21:18)
Ar kas nors žinot kas čia per gėlė, pirkau pernai, žydėjo nuo pavasario iki rudens, lygtai sakė, kad daugiametė, žiemai buvau užpylusi durpėmis, bet dabar nerodo jokių gyvybės ženklų, tai galvoju, gal ji vienmetė g.gif  unsure.gif

Ji auginama kaip terasinis augalas. Vasarą lauke, žiemai įnešama į patalpą.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 04 26, 21:52)
Ji auginama kaip terasinis augalas. Vasarą lauke, žiemai įnešama į patalpą.

Tai viskas aišku, kaput jai, blink.gif gaila, graži gėlė, tik mano nežinojimas ją pražudė verysad.gif
Atsakyti
Jediara,turiu klausimą eleboras čia jau šiemet pražydo?Iš sėklų auginai ar pirkai daigą?Bandau iš sėklų užsiauginti,bet turbūt vargo vakarienė bus? g.gif Pralaikiau smėlio mišinyje du mėnesius šaldytuve adbar išnešiau į balkoną.Dar kol kas jokių gyvybės ženklų. schmoll.gif O eleborą dengei žiemai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 04 27, 11:47)
Jediara,turiu klausimą eleboras čia jau šiemet pražydo?Iš sėklų auginai ar pirkai daigą?Bandau iš sėklų užsiauginti,bet turbūt vargo vakarienė bus? g.gif Pralaikiau smėlio mišinyje du mėnesius šaldytuve adbar išnešiau į balkoną.Dar kol kas jokių gyvybės ženklų. schmoll.gif O eleborą dengei žiemai? g.gif

Taip, jau šių metų žiedai baigia nužydėti ax.gif Tai jau trijų metų augaliukas, mama jį augina, tai ir parsivežiau atžalėlę. Niekada jo nedengiame, o mamos eleborui jau tikriausiai apie 15 m. - šalčiui tikrai atsparus. Iš sėklų nebandžiau auginti, tik girdėjau, kad būtina stratifikuoti ax.gif
Atsakyti
Kaip gaila, mano Eleboras apšąlo po praeitos nakties šalnos verysad.gif . Žiedeliai nebe tokie gražūs, parudavo verysad.gif.
Pas mane jau gal 7 metus auga krūmelis. Porą kartų bandžiau iš sėklų pasidauginti, bet nepavyko, o va paskutiniais metais pats "pasisėjo", radau daigelių netoli krūmo thumbup.gif . Jau spėjau ir draugėm padalinti smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 27 balandžio 2010 - 22:49
QUOTE(rimute7 @ 2010 04 28, 00:46)
Kaip gaila, mano Eleboras apšąlo po praeitos nakties šalnos verysad.gif . Žiedeliai nebe tokie gražūs, parudavo verysad.gif.
Pas mane jau gal 7 metus auga krūmelis. Porą kartų bandžiau iš sėklų pasidauginti, bet nepavyko, o va paskutiniais metais pats "pasisėjo", radau daigelių netoli krūmo thumbup.gif . Jau spėjau ir draugėm padalinti smile.gif.

O koks Tavo buvo, gal turi foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 28, 05:57)
O koks Tavo buvo, gal turi foto  mirksiukas.gif

Pasirodau su apšąlusiu Eleboru verysad.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 28 balandžio 2010 - 20:49
QUOTE(rimute7 @ 2010 04 28, 22:46)
Pasirodau su apšąlusiu Eleboru verysad.gif

Ach, tikrai gaila augaliuko , buvo gražūs žiedeliai verysad.gif , bet aš manau, kad jis dar turėtų atsigauti, juk iš šaknų neiššalo ax.gif
Atsakyti
gal ir klystu, bet man jis ne apšąlęs, o apdegęs. Skinčiau laupus lauk - naujus išleis, o kai nustos žydėti, persodinčiau į pavėsingesnę vietą g.gif
Atsakyti
aš irgi pritariu Gaudvilei,kad greičiau nudegęs nei nušalęs ...
Atsakyti
Sakot, pavasariška saulė g.gif ? Tai, kad buvo pridengta eglišakiais? Taip gavosi, kad dieną prieš šalną nuėmiau šakas. Ir va kas... verysad.gif
Atsakyti