Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Atsiprašau už OT, tiesiog žmones, rašančius į AŽ, tik viešumas paauklėja
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 23, 21:15)
valioooooooooo thumbup.gif ačiū 4u.gif

oi, čia ne man buvo atsakymas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 23, 22:42)

Siaubas blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 23, 21:42)

blink.gif
Atsakyti
Visi mes truputį arkliai, truputį poetai... ax.gif

Na, gal dar kas gražaus pas ką nors pražydo? Šįryt tulpes aplėkiau, nei viena neprasiskleidus verysad.gif , bet jau greit turėtų žiedus parodyt. Ne pietinė pusė ir nieko čia nepakeisi, bet gal iki liepos žiedais džiaugsiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galetumete patarti kur galima butu nusipirkti kvapiosios dedesvos seklu . Vilniuje ju neturi ne viena seklu parduotuve .
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 04 24, 10:39)
Visi mes truputį arkliai, truputį poetai... ax.gif

Na, gal dar kas gražaus pas ką nors pražydo? Šįryt tulpes aplėkiau, nei viena neprasiskleidus verysad.gif , bet jau greit turėtų žiedus parodyt. Ne pietinė pusė ir nieko čia nepakeisi, bet gal iki liepos  žiedais džiaugsiuos lotuliukas.gif

As tai laimeciau konkursa''Pas ka tebezydi'' Krokai tebezydi lotuliukas.gif Siaures puse,pastatai,medziai doh.gif . Ant stogo teks kelti geles g.gif Uztat terasa kepa visu triju saliu sauleje....
Atsakyti
pas mane irgi dar žydi geltoni krokai ,bet kitos svogūninės, tai vėluoja šiemet kaip niekad doh.gif ir dar tokios mizernos ,nors ir tęštos buvo ir laiku nurautos ,susodintos... g.gif
nu Mazgės dedešva daug kam įstrigo ,negi ji tokia reta ,kad net sėklų nėr verysad.gif
Atsakyti
Eleboras

user posted image

dar viena raktažolė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 12:25)

dar viena raktažolė

karalienė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
jediaros augalų įvairovė stulbina mirksiukas.gif ir visi tokie gražučiai ,sakykit ,o tie ,,krapiniai ,, bijūnai nereikalauja kokios ypatingos priežiūros ,nes vis rezgu mintį pasisodinti ax.gif ,o su raktažolėm man kažkaip nepavyksta susidraugaut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 25, 19:17)
karalienė thumbup.gif  wub.gif

aciuks.gif Todėl tik su vienu žiedstiebiu didis.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 25, 21:05)
jediaros augalų įvairovė stulbina  mirksiukas.gif ir visi tokie gražučiai  ,sakykit ,o tie ,,krapiniai ,, bijūnai nereikalauja kokios ypatingos priežiūros ,nes vis rezgu mintį pasisodinti  ax.gif ,o su raktažolėm man  kažkaip nepavyksta susidraugaut  verysad.gif

Ačiū - tai mano pomėgis, laisvalaikis ir atgaiva po darbo blush2.gif
"Krapiniai" bijūnai pas mane auga lengviausiai ir greičiausiai ax.gif - iš kai kurių vietų sunkiai išnaikinu, atrodo, jau iškasiau, bet liko šaknelė ir vėl auga doh.gif Svarbiausia jų nepasodinti per gilai ir saulėta vieta. Patinka tuo, kad anksti žydi ax.gif
Atsakyti