Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Ačiū 4u.gif Taip, ten trąšos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 22, 20:37)
Taip, ten trąšos  ax.gif

O aš netręšiu schmoll.gif Tik jeigu turiu kompostinės žemės-pabarstau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 22, 21:41)
O aš netręšiu schmoll.gif Tik jeigu turiu kompostinės žemės-pabarstau.

O aš tręšiu kiekvieną pavasarį ax.gif (tai dar nuo medelyno laikų rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 22, 16:50)
būtent, o apie nuodingumą šilauogių rašo  ax.gif

siap tai snekejom apie dabar zydincias geles,SILAGELES.
Silauogiu neminejau

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 22, 16:37)
1. Jūs taip ir nesupratot. Čia ne ta vieta, kur mokomi tievai, kurie augalai nuodingi. Jaunus tėvus reikia mokyti tėvams/vaikų auginimui skirtose temose cool.gif

Cia jus nesuprantat esmes-geriau zmones perspeti,kurie augalai yra nuodingi,gal bus maziau nelaimiu.Kadangi su jaunais tevais ir ju kvailoms klaidom susiduriu vos ne kasdien,jauciu moraline teise ir pareiga perspeti idant grozejimasis graziais geliu ziedais nevirstu nelaime
Atsakyti
na, kodėl leidžiama sau tiek daug? Kodėl už savo rašliavas nesiruošiam nešti atsakomybės? doh.gif

Iš eilės skaitant, o nenumatant, kas ir ką turėjo omeny ( beje, skaito ir neakivaizdžiai temas, ką jiems galvoti? Nugi nuvilnys legendos apie šilauogių nuodingumą, Noras1 ir taip jau iš strioko pradėjo pavadinimus augalų maišyt doh.gif )

Tai yra viena, na o antra - Jūs taip ir neatsakėt, kodėl Braškių temoje kas keli post'ai neperspėjat, kokią alergiją sukelia braškės, net ir tos, kurios auginamos ekologiškai ir visus be išimties vaikus?

Tiesa, labai norėčiau sužinoti, ar turite oficialius duomenis, kur būtų aiškiai matoma, kad apsinuodijusių vaikų tėvai yra SM dalyviai, tikrai skaito Floros temas ar bent jau naudojasi internetu? Antraip, pasikartosiu, auklėjama ne ta kategorija ir ne vietoj cool.gif
Atsakyti
Jediarai, na jau raktazoliu grozis blush2.gif gal kokio vieno kito krumo per daug prizele?
Atsakyti
Jo....bloga diena kažkam šiandien g.gif . Net gėlių nuotraukos nublanksta...

O pas mane tik keli violetiniai rakteliai žydi, tai labai smagu nors pasižiūrėt kaip pas kitas žydi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 23 balandžio 2010 - 15:32
..... lotuliukas.gif

Atsakyti
ir dar smile.gif zinau, kad ne i tema, bet gal vilniuje zinot kas gali padaryt kraniuka garaze, kad prie jo prisukciau zarna ir galeciau naudotis vandeniu kieme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2010 04 23, 18:51)
ir dar  smile.gif  zinau, kad ne i tema, bet gal vilniuje zinot kas gali padaryt kraniuka garaze, kad prie jo prisukciau zarna ir galeciau naudotis vandeniu kieme  smile.gif

santechnikas gali padaryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deime: 23 balandžio 2010 - 18:57
QUOTE(Evaja @ 2010 04 23, 16:27)
Jediarai, na jau raktazoliu grozis  blush2.gif  gal kokio vieno kito krumo per daug prizele?

Ačiū 4u.gif Galima būtų "paieškoti" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 23, 20:45)
Ačiū  4u.gif  Galima būtų "paieškoti"  mirksiukas.gif

valioooooooooo thumbup.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti