Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Mano , kai kurie, iki 25-30 cm užauga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 17, 22:41)
kai pirkau diedukas sakė ,jog daugiamečiai ,bet jie man tokie panašūs į dvimečius -žemi,storais stiebais, pilnaviduriai, ryškiai raudonos spalvos ,galvojau iššals o jie puikiausiai išžiemojo ,dabar nusipirkau smulkių,tai pasėsiu  -bus ant alpinariumo tuščiom vietelėm užsodint  smile.gif ,o šiurpiniai gvazdikai tai išviso liuks - vien dėl kvapo  mirksiukas.gif

Man irgi labai patinka šiurpiniai gvazdikai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 04 18, 22:20)
Man irgi labai patinka šiurpiniai gvazdikai thumbup.gif

Bet jie vienmečiai, ar ne? g.gif
Atsakyti
gal kur ir buvo rašyta ,tai nepykit ,kad pasikartosiu ,norėjau sužinot kaip dauginami aukštesnieji šilokai ? beje, mano šilagėlės jau kelia žydras akeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 18, 21:57)
norėjau sužinot kaip dauginami aukštesnieji šilokai ?

aš šakelėmis dauginau, jeigu tokie:

Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 18, 21:57)
beje, mano šilagėlės jau kelia žydras akeles  ax.gif

Silageles stipriai nuodingos blink.gif ,jei turit mazu vaiku,kurie viska megsta pakramtyti ar net suvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 04 19, 13:34)
Silageles stipriai nuodingos blink.gif  ,jei turit mazu vaiku,kurie viska megsta pakramtyti ar net suvalgyti biggrin.gif

Tikrai nuodingos? fear.gif Aš jų prisisodinau, nes skaičiau, kad jos labai sveika. doh.gif O gal jūs su "girtuoklėm" nežinau, kaip lietuviškai dar vadinamos, tos kurios raistuose auga, supainiojot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 19, 12:57)
aš šakelėmis dauginau, jeigu tokie:

panašūs, tik kitokios spalvos ,ar iš karto šakelę į žemę įkasti ,ar vandenyje šaknydinti ?

Papildyta:
QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 04 19, 14:34)
Silageles stipriai nuodingos blink.gif  ,jei turit mazu vaiku,kurie viska megsta pakramtyti ar net suvalgyti biggrin.gif

biggrin.gif ,ne to gėrio neturiu mirksiukas.gif ,greičiau nuo kaimynų šunų ir kačių turiu viską saugoti .
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 19, 14:43)
biggrin.gif ,ne to gėrio neturiu  mirksiukas.gif ,greičiau nuo kaimynų šunų ir kačių turiu viską saugoti .

thumbup.gif

Paklausiu, ar jūsų vaikai valgyt negauna, ar kaip čia yra? Vitaminų trūkumas, jei jau eina ir ieško papildomų skanumynų. Pas mus praeina ir vasarą gyvena mažų vaikų, bet dar neteko vaikyt nuo augalų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 19 balandžio 2010 - 13:59
Labas vakaras 4u.gif
Gal galit pasakyti,kurios gelytes ar krumeliai megsta galviju mesliuka ir kurios ne? Bijau ,kad neprikrauciau kur nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teruke @ 2010 04 19, 21:35)
Labas vakaras 4u.gif
Gal galit pasakyti,kurios gelytes ar krumeliai megsta galviju mesliuka ir kurios ne? Bijau ,kad neprikrauciau kur nereikia blush2.gif

Su mėšlu labai atsargiai - gali nudeginti augalus schmoll.gif Gryno mėšlo niekur nededu (išsk. sodinant kanas į duobę), tik perpuvusį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 18, 21:53)
Bet jie vienmečiai, ar ne? g.gif

Šiurpiniai gvazdikai yra dvimečiai.Vienais metais pasėji, išdygsta išdaigstai, kitais metais žydi. Bet paskui jie prisisėja patys savaime ir pas mane jie jau ne vieni metais žydi, net nepamenu prieš kiek metų pirmuosius buvau pasodinusi. g.gif Ir kvepia jie labai skaniai, galima pasimerkti, ilgai laikosi, o ir gėlyne jie gražiai atrodo, yra įvairių spalvų, yra ir tokių kaip pilnavidurių.
Atsakyti