Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

mano puokštė:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 13, 18:31)
neverta dengti. Pas mane mačiau jau lenda lapai thumbup.gif

Labai gerai thumbup.gif , šiandien pat keliaus į gėlyną.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos, įvedu google į paiešką "Houtinija", tai nieko neduoda. Gal kitoks jos pavadinimas? taip norėjau pasižiūrėti gal kitokių atspalvių dar yra.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 14, 10:37)
Merginos, įvedu google į paiešką "Houtinija", tai nieko neduoda. Gal kitoks jos pavadinimas? taip norėjau pasižiūrėti gal kitokių atspalvių dar yra.

Houttuynia - lietuviškai Stimburė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 14, 10:44)
Houttuynia - lietuviškai Stimburė  4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Atspalvių kitų nėra. Margumo spalva priklauso nuo dirvožemio, saulės, pavėsio, dirvožemio drėgnumo. Skirtingose vietose atrodo kaip skirtingas augalas.
Atsakyti
Aš houtinija gavau iš draugės
Atsakyti
Nežinau kaip dėl pavėsio (pas mane auga saulėje), bet skaičiau, kad ji gali augti net sekliame vandenyje, pelkėse.
Beja kolkas ir pas mane ji dar nesirodo iš po žiemos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agmil: 16 balandžio 2010 - 10:20
nusimato salnos...puse jurginu susodinau, nieko jiem nenutiks idomu g.gif bijunus jau sodint ar laukt kol praeis salnos ? JEI JOS ISVIS BUS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2010 04 16, 12:29)
nusimato salnos...puse jurginu susodinau, nieko jiem nenutiks idomu  g.gif  bijunus jau sodint ar laukt kol praeis salnos ? JEI JOS ISVIS BUS  smile.gif

Jei jurginai išlindę iš žemės - būtinai uždenk, nes kitaip nieko iš jų neliks (šiaip labai jau anksti tu juos susodinai g.gif ). Bijūnai taip šalnų nebijo. O šalnos, jei ne šita, tai kita, dar tikrai bus. paskutinės šalnos būna per sodų žydėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 04 16, 14:17)
Jei jurginai išlindę iš žemės - būtinai uždenk, nes kitaip nieko iš jų neliks (šiaip labai jau anksti tu juos susodinai  g.gif ). Bijūnai taip šalnų nebijo. O šalnos, jei ne šita, tai kita, dar tikrai bus. paskutinės šalnos būna per sodų žydėjimą.

vakar sodinau, neislinde. gerai, kad ne visus susodinau smile.gif
aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2010 04 16, 12:29)
bijunus jau sodint ar laukt kol praeis salnos ?

nemanau, kad bijūnai bijos šalnų. pas mane jau visi lenda: ir ankstyvi, ir vėlyvi.
Atsakyti