Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Na regila čia dvynukės puslapiukas, savo skelbimui susikurk atskirą smile.gif
Atsakyti
O tai as is jos pirkti nebegaliu?Ir parasyti,kad kazka turiu,taip pat negaliu?Juk gal kaip tik su ja susikeisim ar viena is kitos isigysim.Kai as pardavinesiu,tai neabejok-skelbima parasysiu.Dabar pati domiuosi.
Atsakyti
smile.gif smile.gif domėkis domėkis smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Aciu,kad galima.Lieku laukti keliu nuotraukeliu.
Atsakyti
Noriu pamatyt gėlyčių foto mirksiukas.gif guge@dtiltas.lt
Kurioj vietoj Kaune randiesi?
Atsakyti
As irgi noriu gelyciu nuotrauku 4u.gif silvva@one.lt
Atsakyti
O as tai vat noriu zinoviu paklausti: pasisodinau vasaros pradzioje prie laiptines paprastu ramuniu, kaimynka dave saknu. Ir os man tokios nelabai grazios, isstypusios, ziedelius sukrove, bet zydejo be baltuju ziedlapiu, tik viduriukai buvo, uokingi tokie. Tai ir galvoju, ar cia jos kadangi dar tik pirmus metus zydi, ar reikia jas kaip nors geneti, ar dar kaip priziureti, patarkite, a? ax.gif
Atsakyti
manau kad joms vieta netiko, o gal ir koks vabaliukas uzpuole.
Atsakyti
dvynuke, atsiusk ir man nuotrauku kukuska007@yahoo.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2005 08 02, 19:59)
O as tai vat noriu zinoviu paklausti: pasisodinau vasaros pradzioje prie laiptines paprastu ramuniu, kaimynka dave saknu. Ir os man tokios nelabai grazios, isstypusios, ziedelius sukrove, bet zydejo be baltuju ziedlapiu, tik viduriukai buvo, uokingi tokie. Tai ir galvoju, ar cia jos kadangi dar tik pirmus metus zydi, ar reikia jas kaip nors geneti, ar dar kaip priziureti, patarkite, a? ax.gif

Aš irgi manau, kad joms vieta netiko, o gal per mažai laistei. jeigu dienos viduryje pasodinai, tai jos labai suvardgo. geriau sodinti vakare, kai ne taip karšta. ramunės mėgsta saulėtą vietą. O šią vasarą jas yoač puolė amarai, nes buvo karšta ir joms trūko drėgmės, galėjo ir dėl to būto tokios negražios.Ar nebuvo aplipusios juodais, ar žaliais mažais vabaliukais?
Atsakyti
Užpreitą metą buvau nusipirkusi i š turgaus linelį - gludą. labai gražiai žydėjo, tai daugiametė gėlytė ir pamerkta ilgai laikosi. Bet preitą pavasarį savo gėlytės radau tik sudžiūvusius stagarėlius, nesupratau, kodėl tai patsitiko? Gal jūs kas auginat linelį, - gludą, kaip prižiūrit? Aš skabiau nužydėjusius žiedus, gal blogai dariau, gal jis pats prisėja ir iš to vėl naujas išauga.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 03 26, 11:52)
Užpreitą metą buvau nusipirkusi i š turgaus linelį - gludą. labai gražiai žydėjo, tai daugiametė gėlytė ir pamerkta ilgai laikosi. Bet preitą pavasarį savo gėlytės radau tik sudžiūvusius stagarėlius, nesupratau, kodėl tai patsitiko? Gal jūs kas auginat linelį, - gludą, kaip  prižiūrit? Aš skabiau nužydėjusius žiedus, gal blogai dariau, gal jis pats prisėja ir iš to vėl naujas išauga.

Nors gludas ir priskiriamas prie daugiamečių gėlių, iš tiesų dažniausia būna, kad tai neilgaamžė gėlė. Ypač jei augimo sąlygos nelabai tinkamos, krūmas kasmet silpnėja ir nunyksta. Gludas mėgsta saulėtą, šiltą vietą, nelabai trąšią, lengvesnę žemę. Norint ilgiau gėlę išlaikyti, reikia ją dažniau persodinti, kerą išdalyti.
Atsakyti