Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Nu tai kame šaknys su tom mano raktažolėm g.gif g.gif g.gif
Reikia dar laukt, gal persigalvos ir išlys, aš irgi žemėm neužpyliau. O per kiek laiko maždaug sudygo gal patebėjot?
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 02 18, 13:25)
Nu tai kame šaknys su tom mano raktažolėm g.gif  g.gif  g.gif
Reikia dar laukt, gal persigalvos ir išlys, aš irgi žemėm neužpyliau. O per kiek laiko maždaug sudygo gal patebėjot?

Kokias sėjai? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gėlių mylėtojos smile.gif . Nusipirkau Pasifloros sėklų ir ant pokelio parašyta, kad "pasėjus neužberti žemėmis, sudygsta tik šviesoje" g.gif . O kai sudygs ar vis tiek nereikia truputį užpilti žemėm? Ar teko jau kuriai auginti tokią gėlę?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 18, 22:14)
Sveikos, gėlių mylėtojos smile.gif . Nusipirkau Pasifloros sėklų ir ant pokelio parašyta, kad "pasėjus neužberti žemėmis, sudygsta tik šviesoje" g.gif . O kai sudygs ar vis tiek nereikia truputį užpilti žemėm? Ar teko jau kuriai auginti tokią gėlę?

Tai kaip įsivaizduoji daigo užkasimą ?
Atsakyti
smile.gif as irgi ju nusipirkau,ir pasejau. rolleyes.gif neuzbarsciau zemem,pastaciau ant palanges rolleyes.gif meginsiu laukti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 02 18, 22:42)
Tai kaip įsivaizduoji daigo užkasimą ?

Na, kai paaugs iki kokių poros cm, truputį apiberti žemėm aplink, kad sustiprėtų kotelis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 02 18, 23:01)
Na, kai paaugs iki kokių poros cm, truputį apiberti žemėm aplink, kad sustiprėtų kotelis g.gif ?

Kiekvienas augalas prisitaiko, jei jau sąlygose pasakyta, kad sėklų neužberti, vadinasi augalas pats susileidžia šaknis gilyn ir jokių užkasimų tikrai nereikia, nebent nuo šviesos stokos augalas nustypsta, va tada gelbėjant reikėtų stiebelį apipilti žemėmis, bet šitą procedūrą ne visi augalai pakenčia.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 18, 13:58)
Kokias sėjai? ax.gif

Nebežinau kokios firmos, Žalioj stotelėj pirkau, mišinys visokių spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 19 vasario 2010 - 09:32
[quote=Knifofija,2010 02 18, 23:16]

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 02 19, 11:31)
Nebežinau kokios firmos, Žalioj stotelėj pirkau, mišinys visokių spalvų.

Aš ieškau pilnavidurių ir niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 19, 20:45)
Aš ieškau pilnavidurių ir niekur nerandu  verysad.gif

Parodyk kokių ieškai. Vakar berods mačiau parduotuvės pilnavidures, bet nekreipiau dėmesio. Man buvo įdomiau ar pradėjo bijūnus pardavinėti.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 02 19, 22:18)
Parodyk kokių ieškai. Vakar berods mačiau parduotuvės pilnavidures, bet nekreipiau dėmesio. Man buvo įdomiau ar pradėjo bijūnus pardavinėti.

Parašiau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti