Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 01 27, 00:47)
et, reiškias yra tokių pašto skyrių, kur sparčiai dirba.  ax.gif

Taip ir net į namus atneša thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 27, 19:11)
Taip ir net į namus atneša  thumbup.gif

pažintys visur lotuliukas.gif ( už 5Lt neturėjo nešti į namus tongue.gif ).
Na, vakar ir aš pagaliau pasiėmiau, tik pavardė ant voko ne ta parašyta buvo, tai pasisekė, kad pašto darbuotoja ne tokia atidi buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 01 26, 13:54)
Vieną dalyką įsisavinau, kad nereikia būti abžorai ir nesėti viso pakelio turinį.

va va ... nors man tai negalioja lotuliukas.gif atidarau pakelį, pasisėju tiek kiek reikia, nu bet kaip dabar palikti tas sėklas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip ir gaunasi plantacijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 01 28, 11:58)
pažintys visur  lotuliukas.gif ( už 5Lt neturėjo nešti į namus tongue.gif ).
Na, vakar ir aš pagaliau pasiėmiau, tik pavardė ant voko ne ta parašyta buvo, tai pasisekė, kad pašto darbuotoja ne tokia atidi buvo  rolleyes.gif

Aš juk provincijoje gyvenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri auginate pilnavidures raktažoles? g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif o kokias gėlias sėti i vazonus... kad ilgai žydėtų ir gražiai atrodytų? g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
gal bandėte auginti raktažoles iš sėklų? Antri metai sėju ir nė viena neišdygsta verysad.gif . Lyg kažkus skaičiau, kas reikia kątik surinktas sėklas sėti, bet jei parduotuvėse pardavinėja, tai turėtų sudygti, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2010 02 17, 10:10)
sveikutes 4u.gif o kokias gėlias sėti i vazonus... kad ilgai žydėtų ir gražiai atrodytų? g.gif

Vienmetes, čia daugiamečių gėlių tema wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 02 17, 12:39)
Sveikutės 4u.gif
gal bandėte auginti raktažoles iš sėklų?

Aš sėjau,man sudygo.Sėjau į dėzutę,sėklyčių nereikia apiberti žemėmis(tik įspausti),vis apipurkšdavau kad pastoviai drėgna butų,dabar jau užaugę kelmai,reikia vėl skirstyti,tik nebeturiu kur sodinti,o išmesti gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 02 17, 12:39)
Sveikutės 4u.gif
gal bandėte auginti raktažoles iš sėklų? Antri metai sėju ir nė viena neišdygsta verysad.gif . Lyg kažkus skaičiau, kas reikia kątik surinktas sėklas sėti, bet jei parduotuvėse pardavinėja, tai turėtų sudygti, kaip manot?

Sėjau pernai, sudygo labai puikiai, pasodinau daigelius lauke, jei nenušalo šiemet turėtų žydėti bigsmile.gif
Atsakyti
o daugiametės tinka i vazonus? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
tinka, tik daugiametės žydi sąlyginai trumpai. Galima derinti daugiametes su vienmetėm.
Atsakyti