Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Nusipirkau mugeje Peleviršti (Fallopia) - margalapi.

Patarkit, kokio dydzio jis isauga, ar plateja, prie ko tinka?

Atsakyti
QUOTE(EGle mama @ 2009 09 07, 15:46)
Nusipirkau mugeje Peleviršti (Fallopia) - margalapi.

Patarkit, kokio dydzio jis isauga, ar plateja, prie ko tinka?

Jei toks
http://www.vanbloem....mp;plant_id=694

tai prie vandens, pusiau pavėsis, atželia kasmet... ko gero mėgsta "pabėgt" į šonus...
Atsakyti
Atsiprašau, gal kas patartų. Esu vos pradedanti. Nusipirkau vilkdagių-svogūnelių. Tik ką pasodinau.pagal instrukciją. Bet pas mane sode(neseniai pirkome) auga nemaža tų vilkdagių lapų, pernai aš jais nesidomėjau, nes dar neskyriau gėlių nuo piktžolių. Juos palikau kaip buvo. Dabar pradedu nupjovinėt juos iki gumbo, ir matau, kad jie visai paviršiuje, išlindę tie svogūnai, o lapai išsikeroję, nulinkę į šonus. Ar man palikt tuos svogūnus dirvoje, tik nukirpt, ar gal reikia juos iškast ir kažkaip laikyt per žiemą. Šiemet jie rodos nežydėjo net, aš tvarkiau tik namo vidų, ir negalvojau apie juos. O šiemet labai noriu jų turėt, man jie patinka. Tai va, gal mano pirktiniai kitokie, bet gal neišdygs, o anie puslaukiniai, atsparesni? Žodžiu, ar man juos saugot ir kažką daryt, ar viską iškast. Važinėju tik kartą per savaitę, ir tai ne visada.Esu neišmanėlė, bet daug skaitau. Niekur neaptikau, ar gerai, ar blogai, kad svogūnai išlindę iš dirvos.
Atsakyti
Nesu as didele profe,bet vilkdagių niekada neiskasu ziemai,tik tuos islindusius svogunus uzberiu durpem ziemai kad nepasaltu ax.gif
Papildyta:
Yra ir atskira tema apie vilkdagius,paskaityk gal rasi atsakymus
http://www.supermama...showtopic=90385
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2009 09 07, 18:17)
Nesu as didele profe,bet vilkdagių niekada neiskasu ziemai,tik tuos islindusius svogunus uzberiu durpem ziemai kad nepasaltu  ax.gif
Papildyta:
Yra ir atskira tema apie vilkdagius,paskaityk gal rasi atsakymus
http://www.supermama...showtopic=90385

Ačiū, ten labai prityrę, nesmagu net klausti, bet viską perskaičiau ir vaizdas ryškėja.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2009 09 07, 21:02)
Ačiū, ten labai prityrę, nesmagu net klausti, bet viską perskaičiau ir vaizdas ryškėja.

Prašom nesikuklinti ir prisijungti bet kurioje temoje, mes čia dauguma kalbame "iš patirties" - dalijamės rūpesčiais ir patirtimi mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 07 rugsėjo 2009 - 21:16
Rudenį vėl pražydusi levisija ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 19, 21:15)
Rudenį vėl pražydusi levisija  ax.gif

user posted image

Oi kokios jos man gražios wub.gif wub.gif wub.gif o kaip auginimui, ar nereiklios?
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2009 09 20, 13:35)
Oi kokios jos man gražios  wub.gif  wub.gif  wub.gif o kaip auginimui, ar nereiklios?

Tikrai nereiklios - mažiau nei kitas gėles laistau ir tręšiu, o žydi pavasarį ir rudenį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 20, 13:59)
Tikrai nereiklios - mažiau nei kitas gėles laistau ir tręšiu, o žydi pavasarį ir rudenį  thumbup.gif

Aš tokią taip pat įsigijau praeitą rudenį parodoje, tačiau man žydėjo tik pavasarį...
Kaži kodėl? g.gif
Gal dėl to, kad nukirpau nužydėjusius žiedus?
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2009 09 20, 14:25)
Aš tokią taip pat įsigijau praeitą rudenį parodoje, tačiau man žydėjo tik pavasarį...
Kaži kodėl?  g.gif
Gal dėl to, kad nukirpau nužydėjusius žiedus?

Kažin kodėl g.gif Aš taip pat nukerpu nužydėjusius žiedus ax.gif

Dar keletas augaliukų ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir visą vasarą žydinti lantana

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 20 rugsėjo 2009 - 15:45
QUOTE(jediara @ 2009 09 20, 16:20)
Dar keletas augaliukų  ax.gif

o kas antroi nuotraukoj,taip fainai thumbup.gif atrodo