Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

QUOTE(Vilmora @ 2009 07 27, 13:37)
kada žadat dabar važiuoti į Kauną?

Dar tiksliai nežinau datos, bet spalio mėn bus akademijoj mugė, turėčiau joje dalyvauti. Rugpjūčio antroje pusėje sužinosiu datą.
Atsakyti
Iš daugiamečių dar man patinka pievinės kraujažolės ir ramunės. Jomis galima džiaugtis ir daržely, ir vazelėj galima pasimerkti ir ypatingos priežiūros nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 07 27, 14:23)
Ar kartais ne Darius čia parduoda ?

Taip, čia jo augaliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pražydo pavasarį sėta nakviša biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Graži nakviša, pas mane geltonos spalvos nakvišos auga, o čia kokia graži rausva spalvytė!
Atsakyti
Žiedai.....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jediara, gražu... 4u.gif
Atsakyti
Aš auginu gubojas, kurias buvau iš sėklų pasėjusi. Norėjau pasiteirauti, gal kas pirkote gubojų šaknų, jų esu gėlių parduotuvėse mačiusi. Galvoju, gal jos gražesnės negu tos kur iš sėklų auginamos? g.gif
Atsakyti
o ka dabar daryt su nuzydejusiomis nakvisomis,gal galima jau nupjaut kotus ,ar leist nudziut? g.gif jau taip negraziai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 08 23, 17:29)
o ka dabar daryt su nuzydejusiomis nakvisomis,gal galima jau nupjaut kotus ,ar leist nudziut? g.gif jau taip negraziai atrodo ax.gif

tegul subrandina sėklas ir pasisėja, neskubėkit nupjauti
Atsakyti
Kas žydi pas Jūsų gėlynuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 27, 22:28)
Kas žydi pas Jūsų gėlynuose? ax.gif

šiuo metu "bujoja" misūrinės nakvišos, gludai, užsilikęs vienas kitas viendienių žiedas, pakartotinai pražydo ir pavieniais žiedais pasidavino gvaizdės, gvazdikai.
Atsakyti