Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Gal kas auginat EREMŪRUS smile.gif

Tai mano svajonių gėlė, turiu jos tris daigelius, t.y. turėjau, nes po žiemos kažkodėl išlindo tik 2.
Labai noriu sulaukti jo žiedų, bet viltis durnių motina, jaučiu, kad teks ilgai laukti unsure.gif , o gal ir nesulaukti...

Jei kas juos auginat pasidalinkit savo ptirtimi, būčiau labai dėkinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aderaa: 23 birželio 2009 - 19:33
QUOTE(Aderaa @ 2009 06 23, 19:29)
Gal kas auginat EREMŪRUS smile.gif

Tai mano svajonių gėlė, turiu jos tris daigelius, t.y. turėjau, nes po žiemos kažkodėl išlindo tik 2.
Labai noriu sulaukti jo žiedų, bet viltis durnių motina, jaučiu, kad teks ilgai laukti unsure.gif , o gal ir nesulaukti...

Jei kas juos auginat pasidalinkit savo ptirtimi, būčiau labai dėkinga

Jiems reikalinga derlinga su labai geru drenažu dirva, visiškai nepakenčia užmirkimo. Auginu juos jau koks 10 metų. nepakenčia azoto trašų.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 06 23, 23:03)
Jiems reikalinga derlinga su labai geru drenažu dirva, visiškai nepakenčia užmirkimo.  Auginu juos jau koks 10 metų. nepakenčia azoto trašų.

,,Su geru drenažu,, , kaip čia tai padaryti, kokia ta žemė turi būti?

beje kokių spalvų pas jus eremūrų žiedai?

Kaip supratau iš forumo pasisakymų, su augalais draugaujat gan senai ir gerai išmanot apie jų priežiūrą, netgi kartais parduodat augalus, ar aš klystu?

aš taikau į tai gal kada iš jūsų nusipirkčiau eremūrų blush2.gif jei maniškiai nugeibtų unsure.gif
Atsakyti
mano žydinti levisija:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 06 24, 20:04)
mano žydinti levisija:

user posted image

Labai gražu!
Atsakyti
ačiū, stasele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 06 24, 20:04)
mano žydinti levisija:

user posted image

Tikrai grazi ,bet man ji lyg ir nematyta,gal cia nauja gele schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 06 24, 14:05)
,,Su geru drenažu,, , kaip čia tai padaryti, kokia ta žemė turi būti?

beje kokių spalvų pas jus eremūrų žiedai?

Kaip supratau iš forumo pasisakymų, su augalais draugaujat gan senai ir gerai išmanot apie jų priežiūrą, netgi kartais parduodat augalus, ar aš klystu?

aš taikau į tai gal kada iš jūsų nusipirkčiau eremūrų blush2.gif jei maniškiai nugeibtų unsure.gif

Su augalais draugauju jau labai daug metų, prekiauju jais. Mano eremūrai baltai kreminiai, žiedynai siekia du metrus.
Atsakyti

QUOTE(Knifofija @ 2009 06 24, 23:16)
Su augalais draugauju jau labai daug metų, prekiauju jais. Mano eremūrai baltai kreminiai, žiedynai siekia du metrus.

o kur jus esate ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2009 06 24, 22:25)
o kur jus esate ?  4u.gif

Kuršėnuose
Atsakyti
Siandiena zadu seti aubretes ,gal galit patarti ,ar geriau i indelius seti ,ar jau i nuolatine vieta,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 26, 08:25)
Siandiena zadu seti aubretes ,gal galit patarti ,ar geriau i indelius seti ,ar jau i nuolatine vieta,aciu  4u.gif

Geriau sėk į nuolatinę vietą, persodinant jos suvargsta.
Atsakyti