Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

QUOTE(Ašarėlė @ 2009 06 21, 17:16)
thumbup.gif pas mane sode tokie tik ružavučiai ruošiasi žydėti  thumbup.gif
Vakar turguje nusipirkau rodžersiją. Daba internete skaitinėju kaip ją augint, kad nepranyktų  blush2.gif . O ji tokia turėtų būti:

user posted image

Grazi ,noreciau ir as tokios bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu, galiu pasiūlyti.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 06 21, 17:37)
Turiu, galiu pasiūlyti.

Gal palaukim rudens ,gal dabar negerai persodinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 21, 17:32)
Gal palaukim rudens ,gal dabar negerai persodinti? g.gif

O man atrodo, kad kaip tik pats metas bigsmile.gif , nes kai skaitinėjau, tai lyg parašyta:

Dauginimas: Dauginama sėklomis ir kero dalimis. Keras dalijamas pavasarį arba rugsėjo pradžioje. Geriau dauginti pavasarį, nes rudenį po padalijimo gali sunykti. 4u.gif

Atsakyti
Pas mane išdalinti, auga savarankiškai.Galima palaukti vasaros pabaigos, gal paprasčiau bus perduoti (kai surinksim užsakymus - vėl vešim į Kauną, Vilnių).
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 06 21, 17:37)
Turiu, galiu pasiūlyti.

Labas vakaras,ir as noreciau ir dar kaikokiu augaliuku is jusu esu nusiziurejus,tik kazin kaip jie iki Mazeikiu ar atkeliautu ax.gif
Atsakyti
Regila rudeniui noresiu ir daugiau gelyciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 06 21, 08:42)
Man labai patinka gvazdikai - o jau kvapas vakare  wub.gif

user posted image

Jie ne tik kvepia, bet ir ilgai žydi, be to ir pamerkti ilgai išbūna. Pas mane tokie balti ir rausvi. Bet mano gvazdikai šiemet dar nepražydo.
Atsakyti
Merginos , patarkite ką sodinti atviroje labai drėgnoje saulėtoje vietoje blush2.gif
Dabar auga gaurės - tai joms ten labai patinka, rodžersijoms nepatiko, skurdo skurdo ir išnyko galiausiai. Norėčiau kažkokių viksvinių augalėlių, nes ten šalia alpinariumas su baseinėliu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 22, 20:30)
Merginos , patarkite ką sodinti atviroje labai drėgnoje saulėtoje vietoje blush2.gif
Dabar auga gaurės - tai joms ten labai patinka, rodžersijoms nepatiko, skurdo skurdo ir išnyko galiausiai. Norėčiau kažkokių viksvinių augalėlių, nes ten šalia alpinariumas su baseinėliu.  g.gif

Sodink kemerą iš viksvinių augs spartina.
Atsakyti
Knifojija kad prisijungiai ,patark ka siaurinej puseje namo grazaus galeciau pasisodinti?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 22, 21:42)
Knifojija kad prisijungiai ,patark ka siaurinej puseje namo grazaus galeciau pasisodinti?

Rododendrus, melsves, tradeskantes, bruneros labai įspūdingos, laipiojančią hortenziją, kartuolę. Nagi begalė pavėsinių augalų.
Atsakyti