Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Jau buvau išsigandusi, kad nėra po žiemos mano gubojų, o šiandien žiūriu jau sudygusios.
Atsakyti
Kai paskaitinejau jusu temike, daug nauju gelyciu atradau, kai kurias ju net uzsiveisiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2009 05 03, 12:01)
Kai paskaitinejau jusu temike, daug nauju gelyciu atradau, kai kurias ju net uzsiveisiu thumbup.gif

Labai gerai yra daugiametės gėlės, nereikia jų kiekvienais metais iš naujo sodinti. Be to perskaičius temą galima sužinoti iš kitų patirties, kurias gėlytes lengviau yra auginti.
Atsakyti
Sveikutes,siandien nusipirkau aubreciu seklu,gal patarsit kaip geriau jas seti ,ar tiesiai ilauka ,ar daiginti namuose,dekui 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, kur galima įsigyti eremurų (dar vadinami lapės uodegomis) daigų?

Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 14, 16:23)
Sveikutes,siandien nusipirkau aubreciu seklu,gal patarsit kaip geriau jas seti ,ar tiesiai ilauka ,ar daiginti namuose,dekui 4u.gif

kIEK AŠ PASTEBĖJAU, TAI GERIAU PIRMA DĖŽELĖJ SUDAIGINTI, O PO TO PAAUGUSIUS DAIGELIUS SODINTI LAUKE.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 04 13, 16:51)
Po žiemos nebeliko mano kaukazinės laumenės, galvoju, gal jas reikia dažnai persodinti, nes pas mane jos augo nepersodintosjau kelis metus ir nebeliko visiškai mano laumenės. g.gif

Pas mus irgi auga kelis metus, bet nenyksta, matyt ne del nepersodinimo. Nors paskui siek tiek nusmulkeja ziedai senesniu keru, nors nezinau po kiek metu taip nutinka. Is kurios zemaitijos vietos esat? Pas mane ju perdaug net.
Atsakyti
Tikiuosiu,kad ne viena iš čia ,rašančių auginate bijūnus[sumedėjusius}
Auginu jų keletą krūmų,bet kai kurie jie nebežydi?
Kur,slypi mano klaida?Ptarkite,šiuo klausimu.
Atsakyti
Siandiena jau lauke pasodinau juka,savo setas silageles ,davido budleja ,raktazoles,dabar tik lieka laukti ziedu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės, mane irgi domina sumedėję bijūnai. Užsiauginau labai gražų krūmą šiemet, jau laukiau žiedų ir... ot velnias verysad.gif - vieną rytą po smarkaus vėjo likę tik sumedėję stiebai (apie 20cm). Ir keli nenulaužti stiebai, bet vistiek viso grožio lapijos nebeliko
Gal galite pasakyti kokia jo ateitis, šio vargšo bijūno? unsure.gif Gal dar jaunus juos reiktų pririšt? Maniškis trimetis.
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 01, 21:42)
Sveikutės mergaitės, mane irgi domina sumedėję bijūnai. Užsiauginau labai gražų krūmą šiemet, jau laukiau žiedų ir... ot  velnias verysad.gif - vieną rytą po smarkaus vėjo likę tik sumedėję stiebai (apie 20cm). Ir keli nenulaužti stiebai, bet vistiek viso grožio lapijos nebeliko
Gal galite pasakyti kokia jo ateitis, šio vargšo bijūno? unsure.gif  Gal dar jaunus juos reiktų pririšt? Maniškis trimetis.

Bijūnus ,bent jau aš, surišu.
Man buvo vienais metais po smarkaus lietaus,radau gulinčius antžemės su ką tik prasiskleidusiais žiedais.
Aš,po to kiekvienais metais surišu.
Nežinau ,ar yra LIET.pirkti ,bent kitose šalyse yra pirkt tokie lankai plastikiniai.
Labai jie patogūs.
Atsakyti
Dėkui Regna už atsakymą, dabar pas mane likęs tik vienas stiebas su dviem šakelėmis, tai lauksiu, gal iki vasaros pabaigos ataugs iš nylaužtų kelmelių nauji stiebai. Kaip jūs manote -juk visas krūmas nežus../ unsure.gif
Atsakyti