Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Štai ką ir kam naudoju..:
http://www.sodai.lie...aipsniai16.html
Gal surasit kažką tinkamo, norimo auginti.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 10, 19:33)
Štai ką ir kam naudoju..:
http://www.sodai.lie...aipsniai16.html
Gal surasit kažką tinkamo, norimo auginti.

Labai gražu!
Atsakyti
o mkoki menesi reik sodinti daugiametes geles?
Atsakyti
as noriu pasiteirauti kokia knyga nusipirkti apie kambarines,balkonines geles,kurioje butu daug foto ir patarimu kaip jas auginti.neuzilgo grisiu atostogu i Lietuva tai prasome patarti.dekui
Atsakyti
Daugiametes gėles jau galima pradėti sodinti, persodinti. Žinoma, jei dar ne per šlapia. Jei tai daugiametės, bet iš sėklų, tuomet reiktų palaukti gegužės pradžios. Pasodinus daigelius dar pridengti agro danga.
Apie kambarines gėles pačios hgeriausios knygos man - senų tarybinių laikų.Žinoma, nuotraukos nespalvotos, popierius ne pats geriausias, bet informacijos sočiai. O man svarbiau informacija.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 04 11, 14:37)
Daugiametes gėles jau galima pradėti sodinti, persodinti. Žinoma, jei dar ne per šlapia. Jei tai daugiametės, bet iš sėklų, tuomet reiktų palaukti gegužės pradžios. Pasodinus daigelius dar pridengti agro danga.
Apie kambarines gėles pačios hgeriausios knygos man - senų tarybinių laikų.Žinoma, nuotraukos nespalvotos, popierius ne pats geriausias, bet informacijos sočiai. O man svarbiau informacija.

Man irgi tos senos tarybinių laikų knygos daug gersnės. dabartinėse daug gražių nuotraukų, bet mažai aprašymo, arba aprašyta labai trumpai ir nepatyrusiam augintojui nelabai lieka aišku iš to aprašymo.
Atsakyti
Tikrai dabar daug knygų, bet ne taip paprasta atsirinkti kas reikalinga, kas naudinga. O senų laikų ,kad ir nespalvotos ,bet puikios knygos, teta atidavė tokių tarybinių laikų knygų, tai labai jomis džiaugiuosi.
Atsakyti
Po žiemos nebeliko mano kaukazinės laumenės, galvoju, gal jas reikia dažnai persodinti, nes pas mane jos augo nepersodintosjau kelis metus ir nebeliko visiškai mano laumenės. g.gif
Atsakyti
Guboja pas mane augo jau panašiai kokius 7 metus, o dabar žiūrinėju sode, lyg ir nematau jos bedygstančios nebent per anksti dar. O gal po kažkiek metų reikia vėl naujus gubojų daigelius pasisodinti?
Atsakyti
Aš auginu totorinį kermėką, patinka man tas augalas ir vasara dekoratyvus, labai tinka gyvų gėlių puokštėms vasara ir sausoms žiema. thumbup.gif
Atsakyti
Pasodinau gubojų (iš sėklų), ydomu, tas gubojų "debesis" apvalus, na krūmelis, turbūt ne per vienus metus susiformuoja, ar jau kažko šią vasarą galiu tikėtis rolleyes.gif
Gal kas auginate daugiamečius linus, viržius, žiognages, smaliukines gaisrenas?
Įdomu ar reik žiemai šiuos augaliukus kažkaip dengti..
Atsakyti
Dovanoju už šokoladą daug neužmirštuolių ir saulučių. Kaunas. tel. 860135004
Atsakyti