Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

Atsiprashau jei ne i tema,bet noriu paklausti apie rozes.Kur jas pirkti?As noriu pasodinti kieme tokius roziu krumukus,bet nezinau kur jas reikia pirkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nika @ 2008 03 13, 02:37)
Atsiprashau jei ne i tema,bet noriu paklausti apie rozes.Kur jas pirkti?As noriu pasodinti kieme tokius roziu krumukus,bet nezinau kur jas reikia pirkti. 4u.gif

ieškok pavasarį mugėse, augalų pardavimo aikštelėse prie prekybos centrų būna, arba jei jau labai nusiteikusi pirkti su atsakingomis rekomendacijomis, patarimais ir pan., tai ieškok pas tikrus rožininkus. pvz vieni žinomiausių LT yra prie Kauno Elijošiai, atrodo va čia jų www
Atsakyti
aciu labai. drinks_cheers.gif bandysiu su rasti.
Atsakyti
Norėjau paklausti, kas auginat ylalapį flioksą ( žemaūgis, kaip kupsteliai mažučiai )kas kiek laiko reikia jį persodinti, nes mano po žiemos nelabai kaip atrodo, vietom kaip išdžiūvęs, gal skaidyti jį reikia? g.gif
Atsakyti
Jis po žiemos būna pusplikis. Dabar jau atsigauna. Kai namuose, man gražiau ištisas plotelis, neskirstytas..Kai sužydės-nesimatys tų plotelių. Kol naujai ištisas plotelis susidarys, išskirsčius teks palaukt.. Turėtų pradėt matytis naujų lapelių formavimasis..Dar kiek lukterkit.Jei matysit vėliau, kad neatželia, tuomet tas negražias dalis iškirpsit..plėsis likusieji...nereiks persodint, judint be reikalo..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 04 23, 22:41)
Jis po žiemos būna pusplikis. Dabar jau atsigauna. Kai namuose, man gražiau ištisas plotelis, neskirstytas..Kai sužydės-nesimatys tų plotelių. Kol naujai ištisas plotelis susidarys, išskirsčius teks palaukt.. Turėtų pradėt matytis naujų lapelių formavimasis..Dar kiek lukterkit.Jei matysit vėliau, kad neatželia, tuomet tas negražias dalis iškirpsit..plėsis likusieji...nereiks persodint, judint be reikalo..

Ačiū, viskas aišku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 04 23, 22:41)

Džiaugiuosi, nes mano ylalapiai flioksai kuo puikiausiai sužaliavo ir jau pradeda po truputį žydėti. smile.gif
Atsakyti
Gal zinot kur butu galima isigyti bijunu, medejanciu bijunu krumeliu Vilniuje ax.gif Turiu viena nuoroda, bet jie Birzuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 08, 19:17)
Gal zinot kur butu galima isigyti bijunu, medejanciu bijunu krumeliu Vilniuje ax.gif  Turiu viena nuoroda, bet jie Birzuose doh.gif

ar jau radot kas parduoda sumedėjusius bijūnus?
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2008 06 08, 21:28)
ar jau radot kas parduoda sumedėjusius bijūnus?

Jau radau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 08 13, 20:46)

Sveiki

O kur galima isigyti siloku? Veiksmas Vilniuje. Labai jau grazus... 4u.gif
Atsakyti
Jau daug metų augo mano daugiametės gubojos, gausiai žydėdavo, na o kas atsitiko šiemet, kad jų labai mažai bėra likę. O gal jos po kažkiek metų išnyksta visiškai ir reikia naujų pasisėti? g.gif
Atsakyti