Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 06, 23:44)

mergaites, gal zinot, kaip tas aukshtas augalas vadinasi, kur kairiam shone nuotraukos matosi nusvirusios shakos su dideliais zaliais lapais g.gif , ar jis daugiametis?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 30, 11:46)
mergaites, gal zinot, kaip tas aukshtas augalas vadinasi, kur kairiam shone nuotraukos matosi nusvirusios shakos su dideliais zaliais lapais  g.gif , ar jis daugiametis?

taigi nuotraukos nuorodoj pavadinimas yra mirksiukas.gif - tūbė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 30, 12:25)
taigi nuotraukos nuorodoj pavadinimas yra mirksiukas.gif  - tūbė smile.gif

as noriu susipazint su tuo, kur nuotraukoj kairej pusej ( ne vidury) matosi ishlindusios dvi shakos (aukshtai ir zemai) biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 30 rugpjūčio 2007 - 13:05
QUOTE(vida777 @ 2007 08 30, 14:04)
as noriu susipazint su tuo, kur nuotraukoj kairej pusej ( ne vidury) matosi ishlindusios dvi shakos (aukshtai ir zemai) biggrin.gif .

aaaaaaaaaaa, va to kažkaip ir neužmačiau, man ir to vieno aukšto didelio užteko ir jo lapai man pasirodė nemaži tai ir nebesigilinau į visu kitus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 30, 13:25)
aaaaaaaaaaa, va to kažkaip ir neužmačiau, man ir to vieno aukšto didelio užteko ir jo lapai man pasirodė nemaži tai ir nebesigilinau į visu kitus lotuliukas.gif

biggrin.gif as zinau ji "gyva", bet nezinau kaip tiksliai vadinasi, todel negaliu daugiau info pasiieshkot.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 30, 14:48)
biggrin.gif as zinau ji "gyva", bet nezinau kaip tiksliai vadinasi, todel negaliu daugiau info pasiieshkot.

Tai rūgtis, tikslaus pavadinimo nežinau. Daugiametis, labai plintantis augalas. Šaknys labai galingos, gali net pro pamatą į namus įlysti. (esu tai mačiusi savo akimis) Jei ruošiatės sodinti parinkit aplinką, kur jis toli nenukeliautų. Labai gražu prie didelio prūdo.
Atsakyti
pavasarį pasisodinau monbretes, tik nesuprantu ar jos išdygo ar ne ,pasodinau kartu su kardeliais ir jų ,,vaikučiais" užtat ir nebesuprantu, bet pats laikas joms žydėt jau būtų, bet jokių žiedynų nematau, gal jos nesudygo? nes jų lapai tokie kaip kardelių tik smulkesni
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 15:11)
Tai rūgtis, tikslaus pavadinimo nežinau. Daugiametis, labai plintantis augalas. Šaknys labai galingos, gali net pro pamatą į namus įlysti. (esu tai mačiusi savo akimis) Jei ruošiatės sodinti parinkit aplinką, kur jis toli nenukeliautų. Labai gražu prie didelio prūdo.

Siaip taip radau ax.gif , tai - Japoninis pelevirkshtis (Fallopia japonica), o tas kur dar didesniais lapais - Sachalininis pelevirkshtis (F.sachalinensis).
Zinau, kad labai pleciasi, bet nerandu, kokio gylumo jo shaknys, gal galima butu tas shaknis "apiforminti" kokiu plastmasiniu kubilu be dugno, bet jei per betona ilenda, tai kas tas plastikas, o gal per koki plyshi pamate ilindo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 30, 19:57)
Siaip taip radau  ax.gif , tai - Japoninis pelevirkshtis (Fallopia japonica), o tas kur dar didesniais lapais - Sachalininis pelevirkshtis (F.sachalinensis).
Zinau, kad labai pleciasi, bet nerandu, kokio gylumo jo shaknys, gal galima butu tas shaknis "apiforminti" kokiu plastmasiniu kubilu be dugno, bet jei per betona ilenda, tai kas tas plastikas, o gal per koki plyshi pamate ilindo g.gif ?

Šaknys iki 3 metrų gylio. senam name per grindis išlindo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 08 30, 19:39)
Šaknys iki 3 metrų gylio. senam name per grindis išlindo  lotuliukas.gif

eik tu peklon, tai kur ja, i shulini sodint doh.gif? Tai mazam sklype su tokiu padaru be shansu schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 08 30, 20:56)
eik tu peklon, tai kur ja, i shulini sodint  doh.gif? Tai mazam sklype su tokiu padaru be shansu  schmoll.gif .

ir pro sulini islys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 30, 19:39)
pavasarį pasisodinau monbretes, tik nesuprantu ar jos išdygo ar ne ,pasodinau kartu su kardeliais ir jų ,,vaikučiais" užtat ir  nebesuprantu, bet pats laikas joms  žydėt jau būtų, bet jokių žiedynų nematau, gal jos nesudygo? nes jų lapai tokie kaip kardelių tik smulkesni

Mano mombretes tai zydi wub.gif ,taciau Acidanteros nezydi verysad.gif
Atsakyti