Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės

QUOTE(staselė @ 2007 08 13, 16:14)
KOKIOS DAUGIAMETĖS GĖLĖS  MĖGSTA SAUSESNĘ DIRVĄ? NORĖČIAU JAS PASODINTI PRIE VILKDALGIŲ. g.gif

visi šilokai, yra iš ko rinktis smile.gif dar lavandos gražiais krūmeliais auga kai suželia pilnai
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 13, 16:18)
visi šilokai, yra iš ko rinktis smile.gif dar lavandos gražiais krūmeliais auga kai suželia pilnai

ačiū už patarimą, šiloką turiu tik geltonais žiedeliais žydintį, o levandos neturiu. dabar galvoju, kokios dar yra šilokų rūšys,kaip jos atrodo
Atsakyti
Prašom šilokų:
http://images.google...q...sa=N&tab=wi
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 08 13, 19:46)

ačiū labai
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 08 13, 19:46)

oho oho, tai bent šilokų įvairovė
Atsakyti
o ar šilokai iš sėklų sėjami, ar daigeliai jų perkami?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 14, 10:19)
o ar  šilokai iš sėklų sėjami, ar daigeliai jų perkami?

lengviausia dauginti sodinukais, lengvai išsiskirsto, dalijasi seneni kelmai kaip bet kurios daugiametės
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 14, 10:26)
lengviausia dauginti sodinukais, lengvai išsiskirsto, dalijasi seneni kelmai kaip bet kurios daugiametės

Tai , kaip suprantu, tie kiti šilokai ir skynimui tinka?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 14, 10:33)
Tai , kaip suprantu, tie kiti šilokai ir skynimui tinka?

na tie puošnieji šilokai, kur ant koto augina žiedyną tai gal ir stovėtų nuskinti g.gif yra pas mane toks kelmas, bet nesu bandžius skinti. Tik vis pagalvoju, kad norėčiau pasidauginti ryškiaspalvio kokio, nes pas mane yra klasikinis labiausiai paplitęs šviesiai rožine spalva žydintis, o labai gražu man ryškiai bordiniai žiedai, o yra veislių kur net ir lapai būna bordiniai. Žodžiu įvairovė jų tikrai didelė, yra iš ko rinktis ir kaip komponuot.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 14, 10:37)
na tie puošnieji šilokai, kur ant koto augina žiedyną tai gal ir stovėtų nuskinti g.gif yra pas mane toks kelmas, bet nesu bandžius skinti. Tik vis pagalvoju, kad norėčiau pasidauginti ryškiaspalvio kokio, nes pas mane yra klasikinis labiausiai paplitęs šviesiai rožine spalva žydintis,  o labai gražu man ryškiai bordiniai žiedai, o yra veislių kur net ir lapai būna bordiniai. Žodžiu įvairovė jų tikrai didelė, yra iš ko rinktis ir kaip komponuot.

ačiū už informaciją.
Atsakyti
norėjau paklausti, gal kas auginate gubojas, kur parduotuvėse šaknelės parduodamos. piešinukas labai gražus, žiedeliai pilnaviduriai, čia piešiny. Įdomu, kaip iš tiesų?...
Atsakyti
po lietučio visos gėlės taip ,,atsigavo", suvešėjo
Atsakyti