Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(Jollysiup @ 2011 03 18, 10:03)
Grazu labai wub.gif  thumbup.gif o cia jau paciam virsuj daryta, kur su dzipais uzveza? rolleyes.gif Ir turbut vasara? mes vaziavome pries pora savaiciu, tai keltuvai nekele, ir visur pilna sniego..

Taip, pačiam viršuj, bet mes lipom savo kojom, nes su autobusais (ten labiau autobusai, su dideliais ratais vežė) buvo brangoka. Ir buvo liepos mėnuo, bet sniego lopinėlių dar buvo. Iš tiesų tai buvo beprotiškai šalta trumpom rankovėm, nuo vėjo vos pastovėjom ant kojų. Kopėm nuo keltų apie 3 val. Paskui buvo dzin pinigai, jėgų nusileisti nebebuvo, važiavo, su autiku biggrin.gif
Atsakyti
*Ricco*, ačiū kad nepatingėjai antrą kart įkelti, labai įspūdinga bigsmile.gif wub.gif

Sakykit, o jei lipsim savo kojom, be batų ir striukių nuomos dar yra kažkos mokestis?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 03 18, 12:20)
*Ricco*, ačiū kad nepatingėjai antrą kart įkelti, labai įspūdinga bigsmile.gif  wub.gif

Sakykit, o jei lipsim savo kojom, be batų ir striukių nuomos dar yra kažkos mokestis?

Ačiū 4u.gif Mokesčio nėra jokio, lipkit kiek norit biggrin.gif tik jėgų turėkit tongue.gif Nors gal čia man taip sunku pasirodė, nes tada buvau visiškai nesportuojanti ir silpnoka ax.gif
Atsakyti
na va neseniai grizau is sicilijos. ispudziai tikrai geri ir orai nelabai pavede, galejo but silciau,bet svarbiausiai nelijo. aisku gaila neisejo aplankyt Etnos, nes automobilio nesinuomavom, taip jau buna taupant. visa laika gyvenom Trapani ir viesiuoju transportu i ekskursijas mirksiukas.gif blink.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 18, 13:48)
Ačiū  4u.gif Mokesčio nėra jokio, lipkit kiek norit  biggrin.gif tik jėgų turėkit  tongue.gif Nors gal čia man taip sunku pasirodė, nes tada buvau visiškai nesportuojanti ir silpnoka  ax.gif

Na mokescio nera jei kopi tik iki 1900m aukscio, mes vaziavom su automobiliu, ir tikrai uztruko doh.gif o toliau kelia keltuvai uz mokesti, o dar auksciau uz keltuvus, berods iki 2900m aukscio jau veza "dzipai" taip pat uz mokesti, ir nemaza, bet kiek tiksliai, nepasakysiu, zino tiksliau tos, kurios kelesi ax.gif nes mes nesikelem, o ir nekele niekas, puga buvo, labai salta ir daug sniego...Bet pakako ir aukscio ir ispudziu uzvaziavus i aikstele iki 1900m aukscio, ten ir baras ir viesbutis ir siuvenyru parduotuveliu yra:)
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2011 03 18, 15:59)
Na mokescio nera jei kopi tik iki 1900m aukscio, mes vaziavom  su automobiliu, ir tikrai uztruko doh.gif o toliau kelia keltuvai uz mokesti, o dar auksciau uz keltuvus, berods iki 2900m aukscio jau veza "dzipai" taip pat uz mokesti, ir nemaza, bet kiek tiksliai, nepasakysiu, zino tiksliau tos, kurios kelesi ax.gif  nes mes nesikelem, o ir nekele niekas, puga buvo, labai salta ir daug sniego...Bet pakako ir aukscio ir ispudziu uzvaziavus i aikstele iki 1900m aukscio, ten ir baras ir viesbutis ir siuvenyru parduotuveliu yra:)

Tas tiesa, už keltuvus reikia mokės ir nemažai, berods 25 eur žmogui, jeigu teisingai atsimenu. Bet aš kalbu ne apie 1900 aukštį, o norėjau pasakyti, kad mokesčio nėra nuo keltuvų į viršų kur gali pats užlipti iki 3300m berods aukštį. Jeigu nenori važiuoti su autobusu (kaip jūs vadinat džipais, bet ten gryniausi autobusai) kaina lyg tais 16 eur žmogui į viršų nuo keltuvo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricco*: 18 kovo 2011 - 15:48
QUOTE(Jollysiup @ 2011 03 18, 14:59)
Na mokescio nera jei kopi tik iki 1900m aukscio, mes vaziavom  su automobiliu, ir tikrai uztruko doh.gif o toliau kelia keltuvai uz mokesti, o dar auksciau uz keltuvus, berods iki 2900m aukscio jau veza "dzipai" taip pat uz mokesti, ir nemaza, bet kiek tiksliai, nepasakysiu, zino tiksliau tos, kurios kelesi ax.gif  nes mes nesikelem, o ir nekele niekas, puga buvo, labai salta ir daug sniego...Bet pakako ir aukscio ir ispudziu uzvaziavus i aikstele iki 1900m aukscio, ten ir baras ir viesbutis ir siuvenyru parduotuveliu yra:)

Mes mokėjom už viską, tai žmogui 50$ viskas kainuoja. Vat ko neimčiau antrą kartą tai gido paslaugų, nes gidas su tokiu akcentu angliškai kalbėjo, kad nesupratau nieko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(elenalovein @ 2011 03 18, 14:22)
na va neseniai grizau is sicilijos. ispudziai tikrai geri ir orai nelabai pavede, galejo but silciau,bet svarbiausiai nelijo. aisku gaila neisejo aplankyt Etnos, nes automobilio nesinuomavom, taip jau buna taupant. visa laika gyvenom Trapani ir viesiuoju transportu i ekskursijas  mirksiukas.gif  blink.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Sveika gyva, papasakok ką matėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na aš irgi įmesiu čia Etnos vasarinių vaizdelių, gal pravers besiruošiantiems ten vykti.

Čia vaizdas dar nuo pačios apačios
user posted image

Čia kylant dar su savo automobiliu
user posted image

Čia keli vaizdeliai keliantis su keltu iki autobusų, kurie veža viršun.
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
O štai šitie autobusai veža da aukščiau
user posted image

Čia jau pati Etnos viršūnėlė, bet ten turistų jau nebeveda
user posted image

Rūksta vienas krateriukas
user posted image
user posted image

user posted image

Autobusai veža, o maži žmogeliukai pėdina patys. Man asmeniškai gaila buvo tų žmonių kurie patys lipo...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2011 03 18, 18:59)
Na aš irgi įmesiu čia Etnos vasarinių vaizdelių, gal pravers besiruošiantiems ten vykti.

thumbup.gif vaizdai. Mes buvom tie žmogeliukai, kurie patys lipo, daugiau nesiryžčiau tokiai avantiūrai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricco*: 18 kovo 2011 - 18:16
na as tai Sicilijoj nakvojau 4 naktis, blush2.gif mirksiukas.gif plaukem keltu i Favignanos sala, grazi sala aukstais kalnais uolieta pakrante ir nedideliu miestuku, siaip patiko, na kita diena autobusu vaziavom i Palerma, vaziuojant autobusu kaip ir automobiliu galma daugiau apziuret gamta, paciam mieste tai vaksciojom sienamiesti, paciam centre, siaip keletas senesniu pastatu, gatves siauros, triuksmingos, saligatviu kai kur beveik ner. taip pabuvus Palerme pajunti ta visa miesto surmusi, daugiau spalvu, kvapu ir triuksmo... Paskutine diena planavom vykt i Erice, bet autobusai kursavo tik 3 kart per diena ir buvo laaabai viejuota tai pasivaiksciojom po pati Trapani. miestelis ramus ir savotiskai zavus ax.gif ax.gif ax.gif paskiau keliavom atgal i Svedija kurioj praleidom dar 3 naktis,na o ten man visai ir nepatiko. schmoll.gif rolleyes.gif rolleyes.gif na musu kelione asmenuo su viskuo isejo apie 900lt. 7 dienos/ 2 salis rolleyes.gif rolleyes.gif manau n taip jau ir daug blush2.gif tik aisku norejos daugiau pamatyt tos Sicilijos, o ypac Etna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 03 18, 18:16)
thumbup.gif vaizdai. Mes buvom tie žmogeliukai, kurie patys lipo, daugiau nesiryžčiau tokiai avantiūrai  schmoll.gif

Dėl nuovargio? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2011 03 18, 18:59)

Super vaizdai thumbup.gif thumbup.gif Ir kaip keistai atrodo vasara, mes Etna snieguota matem..smile.gif
Atsakyti