labuka. na kai jus rezervavuote viesbucius turejot depozita sumoket? kaip mokejot? ir per kiek dienu perlaida nusisiunte? na as va vasario 28 vakare padariau perlaida per leketronine bankyninkyste o va siandien parase is viesbucio kad dar negavo ir galiu prarast kambari, tai labai nerimauju del ko cia taip juk jau 3 dienos praejo ar ka taip buvo?
QUOTE(elenalovein @ 2011 03 03, 17:44)
labuka. na kai jus rezervavuote viesbucius turejot depozita sumoket? kaip mokejot? ir per kiek dienu perlaida nusisiunte? na as va vasario 28 vakare padariau perlaida per leketronine bankyninkyste o va siandien parase is viesbucio kad dar negavo ir galiu prarast kambari, tai labai nerimauju del ko cia taip juk jau 3 dienos praejo ar ka taip buvo?
Mes buvom rezervave tik pirma nakvyne(nes velokai nuskridom), kitur visur vietu buvo pakankamai. Rezervacija buvo klasikine, jokiu nesusipratimu nebuvo.
Aš rinkausi viešbutį per booking.com
tai ten nereikia iš anksto mokėt
tai ten nereikia iš anksto mokėt
as tai ne per rezervacine sistema o tiesiogiai jiems siunciau, na tikuos viskas bus gerai ir greit gaus juolab kad treciadieni turiu jau iskrist. na o uzsisakant perrezervacine sistema ir atsiskaitant kortele daug papildomu mokesiu nuskaiciuoja? man taip pervadant tko sumoket ape 40 lt plius konvertavimas, buciau zinojus...
Sveikos. as dar tik planavimo pradzioj I Sicilija. Norejau paklausti, gal kas buvot apsistoje Taorminoj? paziurejau i zemelapi, tai labai netoli Etnos, as nera taip,kad oras ten bus siek tiek prastesnis?
Sveikos, gal kas galite rekomenduoti viežbutuką šioj žavioje šalyje???
Na va,siandien gryzau is po savaitgalio Sicilijoj kelemes su masina keltu ir vaziavom tokiu marsrutu Messina-Taormina-Giardini Naxos-Catania-Siracusa, ir atgal. Aisku dar ir Etna aplankem, ir Lentini nakvojom, superinis B&B, trims su pusryciais 60euru Is pradziu galvojau kad cia brangiai bet kai Giarre (uz Catania, link Taorminos) pradejom ieskot nakvynes, tai arba buvo apie simta euru, arba isvis vietos neturejo..Tai per nterneta susiradom prie Fiumefreddo labai faina vietike pas zmones, labai siltai pasitiko, nuosirdus, mieli zmones, pusryciams gavome ko tik norejome, ir isspaude vieziu apelsinu sulciu pora asociu kelione nors ir varginanti siek tiek, bet ispudziai nepakartojami!!! Didziausia ispudi paliko Taormina, tiksliau vaizdai is pacio virsaus,kelione i Etna,ir Siracusos pakrantes Dvi pastarasias dienas oras buvo puikus, silta ir sauleta Nors sake kad ir Catania labai grazi ir yra ka pamatyt, bet mes ten tik pasiklydom, klajojom ratais iki isnaktu, ir nieko nepamatem, neturejom zemelapio...
Na va, kiekviena su savais įspūdžiais
Man Catania nepatiko, šiukšlynas vienas
Man Catania nepatiko, šiukšlynas vienas
Lipimui į Etną geriausia tinka kalnų batai, jei tokių neturite, tai ten vietoj juos už pora Eurų nuomoja. Yra įvairių išmierų.
Dabar tai ten dar turbūt ir sniegas
Dabar tai ten dar turbūt ir sniegas
QUOTE(ernesin @ 2011 03 16, 22:17)
Noriu paklausti lipusių į Etną, kokia avalyne avėjote, ar tiesa kad ji labai purvinasi?
Taip, mes irgi nuomavomės tuos batus, ir labai tuo džiaugiausi, nes buvau su basutėmis. Prieš lipant į Etną juokėmės, kad vidurvasarį jie nuomoja pūkines striukes, bet kai pradėjom lipti trumpom rankovėm (na, turėjau dar tokį ploną medvilninį megztuką, kuris nelabai gelbėjo), juokas išgaravo ir net pasigailėjom, kad tų striukių neėmėm
Nuostaligija Sicilijai, įkeliu kelias foto iš Etnos Aš sugebėjau su baltom kelnėm kopti, tai iš jų nieko gero neliko
Čia jau debesis pasiekę, aplink balti debesys.
keista, aš jų netryniau, o ir normalias įdėjau. Pamėginsiu dar kartą
Grazu labai o cia jau paciam virsuj daryta, kur su dzipais uzveza? Ir turbut vasara? mes vaziavome pries pora savaiciu, tai keltuvai nekele, ir visur pilna sniego..