Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

labuka. na kai jus rezervavuote viesbucius turejot depozita sumoket? kaip mokejot? ir per kiek dienu perlaida nusisiunte? na as va vasario 28 vakare padariau perlaida per leketronine bankyninkyste o va siandien parase is viesbucio kad dar negavo ir galiu prarast kambari, tai labai nerimauju del ko cia taip juk jau 3 dienos praejo verysad.gif verysad.gif verysad.gif ar ka taip buvo? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 03 03, 17:44)
labuka. na kai jus rezervavuote viesbucius turejot depozita sumoket? kaip mokejot? ir per kiek dienu perlaida nusisiunte? na as va vasario 28 vakare padariau perlaida per leketronine bankyninkyste o va siandien parase is viesbucio kad dar negavo ir galiu prarast kambari, tai labai nerimauju del ko cia taip juk jau 3 dienos praejo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ar ka taip buvo? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Mes buvom rezervave tik pirma nakvyne(nes velokai nuskridom), kitur visur vietu buvo pakankamai. Rezervacija buvo klasikine, jokiu nesusipratimu nebuvo.
Atsakyti
Aš rinkausi viešbutį per booking.com
tai ten nereikia iš anksto mokėt
Atsakyti
as tai ne per rezervacine sistema o tiesiogiai jiems siunciau, na tikuos viskas bus gerai ir greit gaus juolab kad treciadieni turiu jau iskrist. na o uzsisakant perrezervacine sistema ir atsiskaitant kortele daug papildomu mokesiu nuskaiciuoja? man taip pervadant tko sumoket ape 40 lt plius konvertavimas, buciau zinojus... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos. as dar tik planavimo pradzioj I Sicilija. Norejau paklausti, gal kas buvot apsistoje Taorminoj? paziurejau i zemelapi, tai labai netoli Etnos, as nera taip,kad oras ten bus siek tiek prastesnis?
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite rekomenduoti viežbutuką šioj žavioje šalyje??? wub.gif
Atsakyti
Na va,siandien gryzau is po savaitgalio Sicilijoj wub.gif kelemes su masina keltu ir vaziavom tokiu marsrutu Messina-Taormina-Giardini Naxos-Catania-Siracusa, ir atgal. Aisku dar ir Etna aplankem, ir Lentini nakvojom, superinis B&B, trims su pusryciais 60euru thumbup.gif Is pradziu galvojau kad cia brangiai blush2.gif bet kai Giarre (uz Catania, link Taorminos) pradejom ieskot nakvynes, tai arba buvo apie simta euru, arba isvis vietos neturejo..Tai per nterneta susiradom prie Fiumefreddo labai faina vietike pas zmones, labai siltai pasitiko, nuosirdus, mieli zmones, pusryciams gavome ko tik norejome, ir isspaude vieziu apelsinu sulciu pora asociu thumbup.gif kelione nors ir varginanti siek tiek, bet ispudziai nepakartojami!!! bigsmile.gif wub.gif Didziausia ispudi paliko Taormina, tiksliau vaizdai is pacio virsaus,kelione i Etna,ir Siracusos pakrantes smile.gif Dvi pastarasias dienas oras buvo puikus, silta ir sauleta smile.gif Nors sake kad ir Catania labai grazi ir yra ka pamatyt, bet mes ten tik pasiklydom, klajojom ratais iki isnaktu, ir nieko nepamatem, neturejom zemelapio... verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Na va, kiekviena su savais įspūdžiais smile.gif
Man Catania nepatiko, šiukšlynas vienas smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti lipusių į Etną, kokia avalyne avėjote, ar tiesa kad ji labai purvinasi? 4u.gif
Atsakyti
Lipimui į Etną geriausia tinka kalnų batai, jei tokių neturite, tai ten vietoj juos už pora Eurų nuomoja. Yra įvairių išmierų.
Dabar tai ten dar turbūt ir sniegas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 03 16, 22:17)
Noriu paklausti lipusių į Etną, kokia avalyne avėjote, ar tiesa kad ji labai purvinasi? 4u.gif

Taip, mes irgi nuomavomės tuos batus, ir labai tuo džiaugiausi, nes buvau su basutėmis. Prieš lipant į Etną juokėmės, kad vidurvasarį jie nuomoja pūkines striukes, bet kai pradėjom lipti trumpom rankovėm (na, turėjau dar tokį ploną medvilninį megztuką, kuris nelabai gelbėjo), juokas išgaravo ir net pasigailėjom, kad tų striukių neėmėm ax.gif
Nuostaligija Sicilijai, įkeliu kelias foto iš Etnos smile.gif Aš sugebėjau su baltom kelnėm kopti, tai iš jų nieko gero neliko biggrin.gif

user posted image
Čia jau debesis pasiekę, aplink balti debesys.
user posted image
user posted image

keista, aš jų netryniau, o ir normalias įdėjau. Pamėginsiu dar kartą ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricca*: 17 kovo 2011 - 12:05
Grazu labai wub.gif thumbup.gif o cia jau paciam virsuj daryta, kur su dzipais uzveza? rolleyes.gif Ir turbut vasara? mes vaziavome pries pora savaiciu, tai keltuvai nekele, ir visur pilna sniego..
Atsakyti